Madcat Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 mount and blade hiç oynamadım aslında yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ya türkiş değilmiydi o , ben mi yanlış hatırlıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 eet türk firma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 warband alın m&b gerçi d&r'larda 10 tele ve steame aktive edilebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 m&b de ne vid ne ss hiçbişi yok len ne biçim strateji bu steam ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 o kadar skyrim oynadıktan sonra çok kötü gözüküo be m&b :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Yey community grubuna girince The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut ve The Witcher: Director's Cut Update aldım hedaaye. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 bize yine kömür geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 stimpak said: bize yine kömür geldi :( aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 gençler nwn alıyorum, yalnız multi çevirek bi ara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Madcat said: o kadar skyrim oynadıktan sonra çok kötü gözüküo be m&b :( görüntü oyunu değil ama son birkaç yılın en iyi gameplay'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Madcat said: o kadar skyrim oynadıktan sonra çok kötü gözüküo be m&b :( git film izle abi ozman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Kömür... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 evet sam herkes çok övdüğü için nedir ne değildir tam anlamasam da videodan yaptığım yorumdu o kalkanla vurmaya çalışıyor falan,gerçi skyrim'den sonra herşey kötü call of a bile giresim gelmiyor. kızmayın hemen =( 2 dakika skyrim fanboyluğu yaptırmıyorsunuz =( = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 m&b çok iyi ya. biraz daha derinleştirebilseler hikayeyi, aşılamaz bir oyun olur gerçekten. şu anki hali bile yargılıyor o ayrı tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 inventory'den direk worms reloaded kazandim. bunun kadar kolay olan ve bisi gift yollayan ne achi var mesela =) yok sanirim heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Madcat said: evet sam herkes çok övdüğü için nedir ne değildir tam anlamasam da videodan yaptığım yorumdu o kalkanla vurmaya çalışıyor falan,gerçi skyrim'den sonra herşey kötü call of a bile giresim gelmiyor. kızmayın hemen =( 2 dakika skyrim fanboyluğu yaptırmıyorsunuz =( = ) ben de skyrim'e 3 haftada 180 saat gömdüm ama mount & blade elder scrolls meets pirates! verdiğim paraya en çok helal olsun dediğim oyun son yıllardaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 terraria single bayar mı multisi mi zevkli olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 oddbox kazandım vuhuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paydaye girecek var mı:| 4lü yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 foursome ohş bitek burda dörtlü yapalım denir herhalde ahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 sanctum l4d2 kömür ve %50valve indirim kuponum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 kömüre hl2 veya ep1 veya ep2 veya portal veriyorum var mı trade isteyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ben kac komur istedigine baglı olarak portal isteyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 elmideki fazlalıkları trade ederek 25 kömüre ulastım sdf craftlasam mı la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar