roket adam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 meh. %33 indirim çıktı. şöyle bi valve pack falan çıkaydı halbüse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 %50 valve var, alabilicegim bisi yok valve den hepsi var neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 portal 2de 50% indirim gozukuyo, onun uzerine bi de hediyeden cikan 33%u kullanabiliyo muyum acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Ilk gifti zaten vermedigi yetmiyormus gibi simdide paso komur veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 doğru kullanıldığında kömür çok işe yarar, aslında bunu en iyi bilmesi gereken biz Türkleriz... (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Kimse cevap vermemiş :( Portal 2 tabı gene göründü inventorymde fakat oyun listemde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Ya ben hem Bunch of Heroes'un hem de Orcs Must Die'ın achievement şeysini yaptım, hiçbişey gelmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 oyun icinde achivement geldi de item gelmediyse tf2, portal vb gibi biseyden oyun icinden store a gir. duzeliyor gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 qlrblrq said: Ya ben hem Bunch of Heroes'un hem de Orcs Must Die'ın achievement şeysini yaptım, hiçbişey gelmedi? orc must die için ne yapmak gerek? vaktim yok uzun uzun uğraşmaya, kolay bişeyse aradan çıksın diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 orcs must die in achi cok kolay. ilk bolumde duvara 4 tane arrow trap koyun, crossbow un stun spelliyle yavaslatin elemanlari. 2dk falan suruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 KHaRoN said: oyun icinde achivement geldi de item gelmediyse tf2, portal vb gibi biseyden oyun icinden store a gir. duzeliyor gibiydi.Yok şu great gift pile sayfasında da çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 SmithWesson said: Kimse cevap vermemiş :( Portal 2 tabı gene göründü inventorymde fakat oyun listemde yok portal 2 tabını görebilmen için oyunun sende olması gerekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Üzüldüm o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 lego batman oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 hangi oyunlarda var bu kömür olayı, steamdeki liste dışındaki bazı oyunlarda da var sanırım binding of isaac oynuyodum kömür cıktı alakasız bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Red Orchestra 2 oynayan var mı nasıldır ? %75 bekliyordum %50 indirim gelmis. alınır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Silphatos said: SmithWesson said: Kimse cevap vermemiş :( Portal 2 tabı gene göründü inventorymde fakat oyun listemde yok portal 2 tabını görebilmen için oyunun sende olması gerekmiyor tam aksine. bendede çıkmıştı portal 2 tabı sevinmiştim ama inventory yüklenemiyodu ilk gün. sonra tab gitti, portal da çıkmamış, spiral knights kurdum onun tabı geldi kurmadan once yoktu nitekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Arada gidip geliyor bende portal 2 tabı. Bakalım nolcak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dgs52 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 kömürler takas yapılabiliyo mu? bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 dgs52 said: kömürler takas yapılabiliyo mu? bilgisi olan var mı? yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dgs52 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 nasıl yapılıyor peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 kömür takas edilebiliyosa hakkaten çok sakat idle hesaplardan geçiricek millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 community -> inventory -> trade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dgs52 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Revangelis said: kömür takas edilebiliyosa hakkaten çok sakat idle hesaplardan geçiricek millet ama herhangi ödeme yapmak gerekiyo. bi oyun ya da mesela tf2 den bir item fln satın almak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ya portal2 tabı inventory serverları bozuk olduğu için görülüyor arada işte, oyunun sizde olmasına gerek yok onun için dedim. kömür de trade ediliyor, hatta az önce letheyle ettik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar