DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Unreal Deal Pack oldukca uygun aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 50% OFF Warhammer 40,000: Dawn of War II Retribution ve valve % 33 çıktı. Trade falanda ediliyor sanırım bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 evet ediliyormus bana da valve %50 geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Bu spiralde lockdown denilen sey nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Silphatos said: 200 para istiyor, introyu geçip bi 10 15 dk kasarsan 200 yaparsın sonra lockdowna giriyosun karlı haritada yerden kar topu alıp rakibe sallıyosun ama buglı şu an eski yapanlar hariç store register etmiyor achievementı. yok bug diil heralde. benim yaptığım 2 achi de gözükmüyodu bugüne kadar, şimdi baktım 2 kömür olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Nekro said: evet ediliyormus bana da valve %50 geldi ben bunu valve complete pack icin kullanabilir miyim? 75%+50% off mu olcak simdi valve diil half life pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Recettear o kadar şirindi ki dayanamadım aldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 tomkat said: Nekro said: evet ediliyormus bana da valve %50 geldi ben bunu valve complete pack icin kullanabilir miyim? 75%+50% off mu olcak simdi valve diil half life pack yok 2012 ocak 2 de basliyor kullanım süresi. o sırada indirim olursa %25 falan olur mesala +50 daha gelir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 e zaten simdi 75% ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ne kadar mal bir oyun bu spiral knights :P 199 coin oldu ama lockdown icin 200 gerek sanirim ama 1 tane bulamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Day of defeat source oynayan var mı? Aktif bi multi hayatı var mı lan? Çok merak ediyorum source dod oynamadım çok merak ediyorum. Alınır mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 SeaGle said: Day of defeat source oynayan var mı? Aktif bi multi hayatı var mı lan? Çok merak ediyorum source dod oynamadım çok merak ediyorum. Alınır mı yani? Kesinlikle değer. Aktif serverlar var server sıkıntısı yok ama tabii ki çok fazla oyuncusu olduğu söylenemez. Oyun biraz zor olduğundan yeterli ilgiyi görmedi bence. Zamanında en iyi mod ödülünü almışlığı vardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 steamde oyun ne kadar bilmiyorum ama dod iyi oyundur. indirim falan varsa sunucular dolar tekrar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 benim favori source oyunum dod source, alman ve fransız serverları full oyuncu bulmakta sıkıntı yaşamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 valve -33%+kömür+kömür+Aliens vs. Predator™ çıktı :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Üşenmedim Spiral yükledim coin'im de varmış zaten. Kafasına kar topu attım birinin çıktım. Profit. Taş verdi gerçi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 %25 THQ cikti bana, komur bile cikmadi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 50% nimbus. nimbus ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bende spiral knightsı hallettikten sonra inventoryde portal 2 tabı açıldı fakat oyun listemde görünmüyor kazandım mı kazanmadım mı anlamadım sdfsd. allah allah sayfayı yeniledim gitti portal 2 tabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dgs52 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bende yükledim şu spiral knight ama bi türlü achievement olmuyo otuz kişinin kafasına kar topu attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 bunch of heroesmudur ne boktur, uzak durun bu berbat oyundan 5 para etmez bisi hani indie severim genelde, destekliyelim vs de bugdan oynanmayan oyuna dlc cikaran devoloperlarda ac kalsin bi zahmet achivemeent icin evrdigi challenge easy de o kada roveruned ki brutal diyebilirlermis, solo bitirmenize imkan yok zaten illa 4 kisi yapicaksiniz aptal saptal game breaking buglar var, karakteriniz roll da takiliyor bi saat yuvarlana yuvarlana zombie kesmeye kasiyorsunuz 7-8 silah var, kontroller bok gibi, silahalrin cephane cuk gibi ise ayrar silahalr yaninda kendinizi bi halta yaramayan yiginla silahla bogusurken buluyorsunuz en rezaleti ise online play tam anlamiyla facia, kim hangi ulkeden baglanmis bilemiyorsunuz kesinlikle, BR HUEHUE kendi gridigim oyuna bi girdi adim atamadik lagdan, tabi ehrhangi bi ping indicator falan hakgetire hersey yetmezmis gibi survivalda kesinlikle health pack filan dusmuyor, her geberdiginizde respawn time 2 katina cikiyor, siz gebermesenizde takimdan biri geberse gene yiyorsunuz bu penaltiyi, en son 1200 saniye civari abuk bi respawn time yedik, resmen ortaya bi mob biraktik bi sonraki wave spawnlanmasin diye ve 20 dakika onu kiteladik olen adam reslenene kadar kisacasi bok gibi oyun, direk sildim verdigim paraya acidim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 oyun bok gibi evet de respawn timer takımca deil kişisel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 valve -%33 ve nimbus -%50 çıktı. nimbus neymiş diye baktım.. http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/original/000/209/021/1322517608891.png?1322534307 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar