Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 From Dust`A inandim horde`dan sonra buna da les demeyin artik >.< Dolar 1.73ten dussun yarin da zirvedeyken sokmayayim kendime durduk yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 hey maşallah quakecon 2011 indirimi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Red said: ya battle for middle earth 2yi alabilceğim bi platform yok mu ya steamde yok.originde yok multiplayer destekklenmiyor artık EA tarafından o yüzden korsan yardırsanda farketmez. ama cd olarak bulabilirsin anca dijital olarak sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 haydaa gitti kredi karti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bu kings bounty torchlight diablo vs tarzı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 heroes of might and magic gibi kalen yok ama heronla gezip ordu toplayıp sağa sola dalıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 daha önce quake ve doom pack almıştım almaz olaydım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abi resmen hic bir oyunu almamıştım kendimi çok zor tutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 keşke bethesda pack olsa böyle new vegas oblivion morrowind bütün packleriyle olsa direk alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 red orçestra 2 nasıl olcak merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Brink 25$ olmusken alinmasi gerekirmi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 alanlar da bir ay oynadı bıraktı ya cok dusunceliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Lyvanna_Dolores said: mutfakta her daim yapılacak bir iş bulunur. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 $70 vermemek için kendimi zor tutuyorum. of steam of! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Verme 70 dolar cunku o oyunlarin 3-4 tanesi haricinde hic birinin suratina bile bakmicaksin. Boyle bi gaza gelip kuracaksin quake falan. Oyuna girince cok tirt gelicek grafikler ve kontroller. Cat diye quit deyip cikacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Ben de Red Orchestra 2'yi bekliyorum. Çok iyi olacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 brink hafta sonu beleşmiş,indirip oynamaya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 tabi ki multisinden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 beleş işte, oynarsın, almamaya karar verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 yok indirip oynamaya değer mi o bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Ona da sen karar ver bi zahmet. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 abi oynayanlar tavsiye eder mi multisini diyorum ne adamsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 brinke biraz bakındım da öyle kötü bi oyun değil gibi sanki? gameplayi falan akıcı geldi baya class sistemi costumization falanda güzel geldi bana oyunu bu kadar kötü yapan ne sizler için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 oyun ilk çıktığında 5-6 kişi sürekli oynuyordu şimdi 1 kişi bile oynamıyor listemde. pek bir düşündürücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Buglı çıkmıştı, kaçırmıştı tüm oyuncuları. Gerçi bir milyondan fazla sattı. 1.14m sattı aça bunun 0.71'i 360, 0.35'i PS3. Eğer tüm cihazlar ortak oynayabiliyorsa pekala oyun bulunur bence. Zarar etmemiştir 1m'den fazla sattığı için 50$ gibi bir fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar