Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 steam forumlarından okuduğum kadarıyla aynı sorun başkalarının başınada gelmiş neyse ki ben steam i kaldırıp tekrar kurunca düzeldi oyunları alabildim mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Bugün bir şey yok yine, paralar cepte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 command & conquer 3'ler de indirimde pati. ben tiberium wars ile kane's wrath'i aldım, alan olursa sölesin multi falan yabarık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bugün fos hakkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Divinity II alınır. Alsam mı diyorum ama pahalı indirimde bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi nasıl tırt indirimler bunlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 mafia 2 3 dolar olsa alırdımda pahalı indirimler sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Divinity II'yi almak istiyorum ben de ama indirimli hali bile pahalı. Sonra %75 çıkar umuduyla erteliyorum bir kaç ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Açılan pop-up da last remnant gösteriyordu, listede yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 region lock vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Benim listede çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 VPN açıkmış. Kapattım şimdi, hâlâ çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 İlginç, store sayfasında görmüyorum ama oyunun sayfasında %75 görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Cache'yi temizledim, gitti. Oyuna girince indirim çıkıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 %50 indirim olanı al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 hayatında hiç splinter cell oynamamış birinin bu indirimde alması gereken oyunlar nelerdir :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yav bu mass effect 2 nin fiyatında bir terslik yokmu? dolar olarak 17usd, eu olarak 6.89eu gösteriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ha bu arada mass effect 2 deluxe--35 dolar me2 deluxe+me1---20 dolar sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 deluxe 18 doler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 neyse 1 ide oynamamıştım zaten me1+me2 deluxe aldım 20 usd ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Bende aldım Mass Effect Pack'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 fallout 3'ün 10 dolardan en çok satan olması kahrediyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Anelor said: hayatında hiç splinter cell oynamamış birinin bu indirimde alması gereken oyunlar nelerdir :3 chaos theory cidden cok saglam. dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 pekibunların multisi oynananı hangisi yani alsam multide oynayabileceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 conviction alacak, bende onu aldım asdfds bakalım kaldıracak pc olmamasına rağmen o fiyata kaçmazdı. Fallout New Vegas'i aldıktan sonra 3'e indirimsiz dalacaktım, lan belki gelir dedim indirim bekledim ki geldi. Direk daldım çok iyi oldu asdfs pff başka birşey alsam mı onu düşünüyorum. Empire-Napoleon'a girecektim ama hiç haz etmiyorum Total War'in o oyunlarından, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar