Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bi sıfır fazla uçtun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 düzelttim direk sus ahah alice, might and magic 6, warhammer 40k space marine, dead island, call of juarez, metro last light, tropico 4, rage, stronghold 3, saints row the third strongholdu deiştirebilirim ama belki jurassic park koyarım yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 tamam inmişin yere de geçen yıl 5 bu yıl 10 olmdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 sanctumda forever alone achivement ı var ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 THQ pack'i aldım sonunda yalnız Stalker ve Darkriders önceden bende olduğu için copy diye düşünüyordum ki satın alırken copy verilmeyecektir yazdı bu kanımca özel indirim olduğu için olsa gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 son 2 saat. L4D2 için hala karar veremedim ya. ilk oyunu almıştım ama çok oynamadım. Abim ile oynamak için coop oyun arıyorum o yüzden aklımı da çeliyor bi taraftan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 abi oynamayacaksan bile alınır o fiyata l4d2 asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ben yüklemeyeceğimi bildiğim stalkerlara 5 dolar çaktım dnün bunu da oynamam ama elim gitmiyor nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 80 ve üstü metascore olup multisi olan oyuna gözüm kapalı basarım parayı arkadaşımla oynayım diye onada alırım gerekiyosa. Ama single playerlar için bnmde pek para veresim gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 abim ile ben 10 dolara alana kadar 4 lü paket alıyoruz 15 dolara. 4 arkadaş coop iyi olur baya. edit:L4D2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bugün hiç bir oyun almadım ya.. ilgimi çeken olmadı :/ tropico 3'ü almıştım dün gayet iyiymiş ama geliştirilmesi gerek. ayrıca oyunun en fazla 50 yıl gitmesi olayı cok kötüymüş. onun dışında güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 yav batman i cok övmüş millet de. action/adventure dengesi nasıl. Paso bulmaca çöz onu bul vs ise bayıyor beni.Direk pata pata önüne geleni döv olayınıda sevmiyorum. Soyle hitman/splinter cell deki action havasını verebiliyorsa alcam,acil cevap bekliyorum Birde ati 5850 var bende,ati kartlarla sorunu devam ediyormu hala oyunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 O denge cok guzel kurulmus hic merak etme. Ben oyunu ATI HD 3850 de oynamistim 8-9 ay once sorun yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 son 5 dakka indirimler için biraz daha gaza getirin beni...sdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 al işte.. ya da alma bakalım yeni gün yeni şans.. hmm, olmadı di mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 neyse bu indirimden sadece bfc2 ve tropicoyla kurtardım gibi sdfds bugun nasıl olcak caba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Cities XL alıcam sanırım. Rift ahahahahaha :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bugunde param cebimde tırt indirimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 hiç gözüme düzgün oyun çarpmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 GERGE said: artık wishlistimden bir oyun indirime girmediği sürece son güne kadar paramı saklamayı o günde iyi oyunlar gelmezse Risen'ı ve Dragon Knight Saga'yı almaya karar verdim Gitti paracıklar. 3 oyun çıktı listemden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Risen'da bir sorun var. Anasayfada çıkan fiyatla ekleyince çıkan fiyat farklı. Bekleyeceğim düzlelmesini, öyle alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 üff rift fena patlamış asdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 company of heroes alacaz diyelim hangisini almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 q1 gifti olan varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 giriş resmi çok iyi ya bugün ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar