Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
düzelttim direk sus ahah

alice, might and magic 6, warhammer 40k space marine, dead island, call of juarez, metro last light, tropico 4, rage, stronghold 3, saints row the third

strongholdu deiştirebilirim ama belki jurassic park koyarım yerine
Mesaj tarihi:
THQ pack'i aldım sonunda yalnız Stalker ve Darkriders önceden bende olduğu için copy diye düşünüyordum ki satın alırken copy verilmeyecektir yazdı bu kanımca özel indirim olduğu için olsa gerek?
Mesaj tarihi:
son 2 saat. L4D2 için hala karar veremedim ya. ilk oyunu almıştım ama çok oynamadım. Abim ile oynamak için coop oyun arıyorum o yüzden aklımı da çeliyor bi taraftan.
Mesaj tarihi:
80 ve üstü metascore olup multisi olan oyuna gözüm kapalı basarım parayı arkadaşımla oynayım diye onada alırım gerekiyosa. Ama single playerlar için bnmde pek para veresim gelmiyor.
Mesaj tarihi:
bugün hiç bir oyun almadım ya.. ilgimi çeken olmadı :/

tropico 3'ü almıştım dün gayet iyiymiş ama geliştirilmesi gerek. ayrıca oyunun en fazla 50 yıl gitmesi olayı cok kötüymüş. onun dışında güzel.
Mesaj tarihi:
yav batman i cok övmüş millet de.

action/adventure dengesi nasıl. Paso bulmaca çöz onu bul vs ise bayıyor beni.Direk pata pata önüne geleni döv olayınıda sevmiyorum.
Soyle hitman/splinter cell deki action havasını verebiliyorsa alcam,acil cevap bekliyorum

Birde ati 5850 var bende,ati kartlarla sorunu devam ediyormu hala oyunun?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
GERGE said:

artık wishlistimden bir oyun indirime girmediği sürece son güne kadar paramı saklamayı o günde iyi oyunlar gelmezse Risen'ı ve Dragon Knight Saga'yı almaya karar verdim

Gitti paracıklar. 3 oyun çıktı listemden =)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Risen'da bir sorun var. Anasayfada çıkan fiyatla ekleyince çıkan fiyat farklı. Bekleyeceğim düzlelmesini, öyle alırım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...