DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Two Worlds II alıp oynayan varmı alınası bır oyunmudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 risen gothic türünü seviyosan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Normal her oyunu oynarım fark etmez bnm için önemli olan kendini oynatıyor olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 tropico camp. mi oynamak daha zevkli yoksa random yerlerde kafamıza göre mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Sam said: biletlerle alien breed 2: assault'u alsam mı acaba.. başka alınacak bir şey yok ki zaten. win games yazmış adamlar 1 tane oyun koymuşlar. dandik skinleri dlcleri doldurmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 win games dediği wishlist çekilişi işte. :p iyi madem alayım, dlc felan verilen hiçbir oyun yok nasılsa, onlardan birini de alacağım yok. tf2 gözlüğü daha havalı bişi olsa alırdım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 steam gg galiba. Bide dünk activitiesleri bügün yapabiliyomuyuz hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Serious Sam HD Gold düşünmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 tropico soruma cevap pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 sizce mount and blade warband mi daha iyi yoksa fire and sword mü? pek fark yok aralarında ama sdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ohhh Bully + RUSE + Mount&Blade + Bionic Commando + Frozen Synapse direk add cart dedim eve geçince alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 2. Frozen synapse copysini trade etmek isteyen varsa The Secret of Monkey Island:Special Edition verebilirim gerci buradaki herkes MI almistir bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 GwindonSurion said: sizce mount and blade warband mi daha iyi yoksa fire and sword mü? pek fark yok aralarında ama sdgsd warband kat kat daha iyi bence, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 DareJedi said: Ohhh Bully + RUSE + Mount&Blade + Bionic Commando + Frozen Synapse direk add cart dedim eve geçince alırım. bende işteyim halen, eve gidince direk bionic commando hariç hepsini alacam asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 GwindonSurion said: sizce mount and blade warband mi daha iyi yoksa fire and sword mü? pek fark yok aralarında ama sdgsd kesinlikle warband. barut bozuyor delikanlıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Arkadaşlar şu Bully nasıl oyun ya ? Boşa oyun almak istemiyorum artık, steam çöplüğe döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 baya zevkli komik eglencelidir ya kamera ve tus ayarlarina alisabilirsen superdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ohh iyi oldu bügün bana göre birşey yok param cebimde kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 tropico dağıttı bütün ders çalışma programımı allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Abi allah belasını versin steamin 10gün olmadı fire and swordu alalı herifler beleşe dağıtmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 aynen 15 dolar verdik ona şimdi 4 dolar hemde kötü oyun ztn yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Birtek ben mi sevdim bu oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 taleworlds'ü desteklediğim paraya acımıyorum heh. zaten rahat 60$ ederi olan ilk iki oyunu 25'e aldım. warband'i demin açtım, çat geldi achievement ve bilet, femchar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Killing flooru alın gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar