Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 garshasp iran oyunuymuş yuh, grafikler çok sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Silphatos said: bu arada super meat boyun mission hazır save olmadan imkansız, steam forumlarında vermiş bi eleman save'ini de onu kullansam mı almak için karar veremedim kullanma kendin de yapma ben kazanıcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 0 ticket olsa da çıkar bana bi tane, teyzem kocası gabe'in anaokulu arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 eskileri hala yapabiliyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 evet yapabiliyosun, kumpanya bitene kadar da yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 half life ı en baştan tekrar oynayayım dedim, gidip valve complete pack aldım ama half life source açılmıyor ne yapabilirim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bi de bu half life opposing force falan 1600 lü çözünürlükte açılıyor options fln görünmüyor ekranın ortasında yarısı ekranın dışında açılıyor nasıl düzeltebilirim? ne sorunluymuş ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 .ini dosyalarına fln bakın birinden birinde vardır olmadı -res 1024 fln gibi komut varmı diye googlelarsın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 adam gibi dl yapabilen varmı 3 dakka yapıyor sonra duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 abi torrentten download edip steamapp klasörüne at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 almanyadan yunanistana çevirdim hızlandı benim downloadlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bugün pek beğenmedim indirimleri, zaten 4-5 tanesine sahibim, bi darksiders alsam mı dedim de sanmıyorum asfsd neyse yarını bekleyelim adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 aşırı zor achiler geliyo ya çok büyük sıkıntı, hepsini yaparım diyodum halbuki hoardınki aşırı zor wonderfull end of the worldde profili resetleyip oyunu tek oturuşta bitirmeyi istiyen görev gelicek meatboyunki keza aşırı zor ama save dosyasıyla hallettik tabi onu dsf neyse tüm ticketları toplayamicam sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 abi AvP alın, multi yaparız. Single da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Anelor said: Silphatos said: donanımhaberden ASFJHGSDFGJHKLJGF said: Orijinalden alıntı: Yasin Eskici said: Orijinalden alıntı: bykrm Bu bazı indirimlerde yazan francise sale ne demek oluyor ? Kiralık satış demek oluyor muhtemelen. Örneğin oyunu $5 vererek 1 aylık alıyorsun, 1 ay sonra tekrar $5 dolar daha ödeyerek 1ay daha satın alıyorsun. Franchise kavramından çıkarttığım anlam bu. FSDFDSGFD BU NE ABI DH kotude bizdede sey var en antipatik oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 BC2 kesinlikle set olarak alinmali acaip keyifli bir oyun takim olarak oynadiginda ve serverlar halen full! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Xenocide said: abi AvP alın, multi yaparız. Single da güzel. +1 bazi multi modlari da cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Magicka aldım bakalım , çok tavsiye edilmişti. id : Ared89 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 http://store.steampowered.com/app/6060/?snr=1_4_4__106_3 alınır mı ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Magicka efsaneymişş :) çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ya dün geceden beri 70'le falan çekiyo steam. bu indirimlerde oyun satın alanlar harıl harıl dl yapıyor diye mi böle yavaş. gelemedi gitti şu bfbc2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Sereglin said: http://store.steampowered.com/app/6060/?snr=1_4_4__106_3 alınır mı ya ? dün baya iyi indirim vardı bunda @sabonis: ben fix 400 le çektim dün gece geldi bc2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 hangi server'dan dl ediyosun? netherlands'daydım, greece'e geçtim hala aynı durum. deliricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 dün benimde çok kötüydü newyork a geçtim 500 fiks suan kopmada yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 germany - frankfurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar