Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 naptın panpa Kojiroh now owns Sid Meier's Civilization IV, Sid Meier's Civilization III: Complete, Sid Meier's Civilization IV: Warlords, X-COM: Terror from the Deep, X-COM: Apocalypse, BioShock, X-COM: Interceptor, X-COM: UFO Defense, X-COM: Enforcer, Sid Meier's Civilization IV: Beyond the Sword, BioShock 2, Freedom Force, Freedom Force vs. the 3rd Reich, Sid Meier's Civilization V, Axel & Pixel, Borderlands, Borderlands DLC: The Zombie Island of Dr. Ned, Sid Meier's Civilization IV: Colonization, Sid Meier's Civilization V SDK, Cradle of Civilization - Mediterranean, Cradle of Civilization - Asia, Cradle of Civilization - Americas, Cradle of Civilization - Mesopotamia, Civ and Scenario Pack - Mongols, Genghis Khan, Multiplayer Map Pack 1, Double Civ and Scenario Pack - Spain, Isabella and Inca, Pachacuti, Civ Pack - Babylon Nebuchadnezzar II, Sid Meier's Civilization IV, Sid Meier's Civilization IV: Warlords, Sid Meier's Civilization IV: Beyond the Sword, Sid Meier's Civilization IV: Colonization, Cradle of Civilization - Mediterranean (Mac), Cradle of Civilization - Asia (Mac), Cradle of Civilization - Americas (Mac), Cradle of Civilization - Mesopotamia (Mac), Civ and Scenario Pack - Mongols, Genghis Khan (Mac), Multiplayer Map Pack 1 Mac, Double Civ and Scenario Pack - Spain, Isabella and Inca, Pachacuti (Mac), Civ Pack - Babylon Nebuchadnezzar II (Mac), NBA 2K10, The Misadventures of P.B. Winterbottom, Borderlands DLC: Mad Moxxi's Underdome Riot, Stronghold, Stronghold 2, Stronghold Crusader + Extreme, Stronghold Legends, Mafia, Borderlands DLC: The Secret Armory of General Knoxx, Mafia II, Mafia II - Renegade DLC, Mafia II - Vegas DLC, Mafia II - Greaser DLC, Mafia II - War Hero DLC, Mafia II - Jimmy's Vendetta DLC, Mafia II - Joe's Adventures DLC, Duke Nukem Forever, Borderlands DLC: Claptrap’s New Robot Revolution, NBA 2K11, Civ and Scenario Pack - Polynesia, Civ and Scenario Pack - Denmark, Civ and Scenario Pack - Polynesia (Mac), Civ and Scenario Pack - Denmark Mac, Monday Night Combat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 durduramamışlar kojiroh u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 @reva abi kıskanıyorum sizi. ne güzel görev mörev kovalıyosunuz beleşe oyun kazanmak için. ben kovalayamıyorum eligibilitibitili sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 neyin eksik niye vermiyolar sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 GTA'ları ve Braid'i aldım bende asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Orange Box'u olan biri varsa bi gift atsa ya. Canım çok HL2 oynamak istiyor. Ya da ne kadar bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 kojiroh ezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Koji > Bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Abi 2K Games'i aldım hepsini yazmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ağcık da baa vir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 bonecden son düzlükte bir atak bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Abi ben yarışmadan çekilsem olmaz mı ya sdgfdgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 valla param olursa direk valve artı thq ya gömecemde bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 LethE said: neyin eksik niye vermiyolar sana? kuzenim sağolsun VAC status'um temiz değil. günün birinde bunu okursan sevgili kuzen, hala pis sövüyorum sana bilgin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 kotoru aldim da 2 neden yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 k0nu aç steam forumda 2. bir şans haketmiyormuyum zaten ben değildim diye. bizde destek verelim. belki açarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 abi supporta ulaştım 2-3 kere, dedim böle böle kuzen oynarken yapmış bi hıyarlık ne yaptığını da bilmiyo, yapın bi güzellik güzel abilerim dedim, yok aga vac ban kalıcıdır sie dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 GTA classic paketi alıcam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Vac ban nedir nasıl kazanılır noluyo anlatsanıza benim accounta birden fazla kişi oynuyorda arada özellikle offline b** yoluna gitmiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 oyunda hile yapinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ya birden fazla kişiyle oynamayla ilgili bişey değil, oyunlarda hile yapmayla ilgili bişey. benim kuzen ben evde yokken cs oynuyor, kendisinin bana söylediğine göre konsola bi komutlar bişeyler girmiş, kendi de ne işe yaradığını bilmediğini söyledi, 1-2 gün sonra ben steame giriyorum ve tüm eski hl+modlarından ban yediğimi görüyorum. artık konsola ne komutu girdiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 wishliste koyucak oyun bulamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Rastgele doldur abi, Black Ops, Falloutlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 kazanirsam nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 coming soon filan koydum, farketmiyodur isallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar