Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 unreal deal pack muazzam, bütün unreal'lar 14$ sadece. ::o geçen yıl ut3 black'i tek başına 15$'a almasaydım hemen kapacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 torchlight'ı alsam mı? korsanını bi 10dk falan oynayıp kapamıştım, gerçi böyle alıyorum ama oyun oynadığım yok. hep şerefsiz valve'un suçu, ne indirim yapıyosunuz kalsın normal fiyatlar ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 şimdilik kendime torchlight ve total war rome, kuzene de hediye dod:s aldım bakalım. inşallah dandik indirimler gelir de para bayılmam bugün :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Silphatos said: inşallah dandik indirimler gelir de para bayılmam bugün :p listemdeki herkez ayni seyi dilemeye basladi. soyup sogana cevirdi bu hafta steam valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 15 dolar oldu orange box yuh be. almayan kaldıysa alsın artık bugün tf2 falan yaparız yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Bugünkü oyunlar çok fıs be =p bende orange box vardı tabi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 oyun fiyatları böyle olsa afrikalısından çinlisine kadar herkes alır yani. umarım ders çıkarıyordur 60$'a oyun satmaya çalışan şirketler kendilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Yanlız deli gibi oyun aldım ama oynayacak zamanım yok , arsızlık işte hehe. Lucas adventure pack felan kaçırmayın =D Ha birde homm sevenler Kings Bounty'i denesinler, bölüm bölüm yerine aynı karakter ile harita harita ilerliyorsunuz, questler vs yaparak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 hem thanksgiving'i hemde noel indirimini borcumu ödememe rağmen limitimi kilitleyen aptal işbankası yüzünden kaçırmış bulunmaktayım ... off off nasıl koyuyor şu oyunları kaçırmak var ya bilemezsiniz, Açılsın limit 1 ocaktan sonra borderlands ve left 4 dead 2'yi alayım %33'le bari ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bugünküler çok kötü ya orange box bende de var evet (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Sam said: oyun fiyatları böyle olsa afrikalısından çinlisine kadar herkes alır yani. umarım ders çıkarıyordur 60$'a oyun satmaya çalışan şirketler kendilerine. İyi de o 60 dolar dediğin oyun bugüne kadar en çok satmış oyunlardan biri, en bilinçsiz tüketiciler gamer'lar olunca bu fiyatları ancak özel günlerde görürsünüz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 çünkü satılan pazarlar halen abd, batı avrupa ve japonya'dan ibaret. taş çatlasa 1 milyar kişiye hitap ediyor fiyatlar sadece, bunu 4-5 milyara çıkarabilirler halbuki bu fiyatlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 aslinda evet sinema gibi düşünürsen mantikli. ama değil. asla o kadar müşterisi ve ek geliri olmayacak ( yeni yeni dlcler ile belki) 60 dolar şişirme fiyat. aşiri reklamlardan kaynaklanan. 20-30 dolar arası bir çok oyun için ederi olan fiyat. gerçi milyon dolarlık yapımların fiyatı ile nihat doğanın albümünün aynı fiyata satilmasının geçtim iktisadi yanını sanata saygısızlık kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 geçen yıl ingiltere'de oyun pazarı sinemayı bayağı farklı geçti. Önce oyunların bütçesi artacak sonra fiyatlar düşecektir zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 http://store.steampowered.com/ jade empire falan gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 jade empire güzel mi alayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ben de oynamadım hiç, alısanı mı söylesin biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 o fiyata alinir (aldim sahsen), harcanan 375 cent'in hakkini verir. amma velakin 10 euro'dan fazlasini vermeyi dusunmem sahsen, o yuzden alacaksaniz zaman bu zamandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 arcade imsi rpg idi galiba di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 oynamıştım bi ara ben jade empire'ı ama pek sarmamıştı, uzakdoğu rpg action vs severseniz kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 jade empire eski fiyata dönmüş alınmaz artık (: yeni indirimler çok leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 10$ normal fiyatı mı Jade Empire'ın? 15'ten düştü diyor ama. Uzun zamandır almak istiyodum. Alsam mı hmm hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 3.75'di işte dün, 10 da günlük indirimsiz ama yılbaşı indirimli fiyatı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Bugünküler çok fıs =) yarına büyük bekliyorum haftasonu babında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 left 4 dead 7,5$ çok iyi daha bir yıllık olduğu düşünülürse, ikincideki tipleri tutmadım zaten. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar