Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
torchlight'ı alsam mı? korsanını bi 10dk falan oynayıp kapamıştım, gerçi böyle alıyorum ama oyun oynadığım yok. hep şerefsiz valve'un suçu, ne indirim yapıyosunuz kalsın normal fiyatlar ya :(
Mesaj tarihi:
oyun fiyatları böyle olsa afrikalısından çinlisine kadar herkes alır yani. umarım ders çıkarıyordur 60$'a oyun satmaya çalışan şirketler kendilerine.
Mesaj tarihi:
Yanlız deli gibi oyun aldım ama oynayacak zamanım yok , arsızlık işte hehe. Lucas adventure pack felan kaçırmayın =D

Ha birde homm sevenler Kings Bounty'i denesinler, bölüm bölüm yerine aynı karakter ile harita harita ilerliyorsunuz, questler vs yaparak =)
Mesaj tarihi:
hem thanksgiving'i hemde noel indirimini borcumu ödememe rağmen limitimi kilitleyen aptal işbankası yüzünden kaçırmış bulunmaktayım ...

off off nasıl koyuyor şu oyunları kaçırmak var ya bilemezsiniz,

Açılsın limit 1 ocaktan sonra borderlands ve left 4 dead 2'yi alayım %33'le bari ...
Mesaj tarihi:
Sam said:

oyun fiyatları böyle olsa afrikalısından çinlisine kadar herkes alır yani. umarım ders çıkarıyordur 60$'a oyun satmaya çalışan şirketler kendilerine.

İyi de o 60 dolar dediğin oyun bugüne kadar en çok satmış oyunlardan biri, en bilinçsiz tüketiciler gamer'lar olunca bu fiyatları ancak özel günlerde görürsünüz artık.
Mesaj tarihi:
çünkü satılan pazarlar halen abd, batı avrupa ve japonya'dan ibaret. taş çatlasa 1 milyar kişiye hitap ediyor fiyatlar sadece, bunu 4-5 milyara çıkarabilirler halbuki bu fiyatlarla.
Mesaj tarihi:
aslinda evet sinema gibi düşünürsen mantikli. ama değil. asla o kadar müşterisi ve ek geliri olmayacak ( yeni yeni dlcler ile belki)

60 dolar şişirme fiyat. aşiri reklamlardan kaynaklanan. 20-30 dolar arası bir çok oyun için ederi olan fiyat.

gerçi milyon dolarlık yapımların fiyatı ile nihat doğanın albümünün aynı fiyata satilmasının geçtim iktisadi yanını sanata saygısızlık kafadan.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...