barbu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 FUUUUUU. mafia serisini alicaktim. akşama alırım dedim. bitmiş kampanya. nasıl içime oturdu anlatamam. neyse şimdi bioshocklar 5 dolar olmuş. o da iyi fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 2 bioshock'u paketleyip 7.5 falan yapsalar güzel olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Silphatos said: IF YOU PURCHASE A GAME FROM TODAY'S SALE, YOU WILL BE ELIGIBLE TO WIN No purchase necessary. nasıl bir saçmalık abi işte o günkü indirimdeki oyun ya sende zaten olacak, ya da satın alıcaksın katılmak için zaten varsa gerek yok ekstra birşey almaya ama yoksa almak zorundasın bende zaten vardı bioshocklar, hiçbişey almadan katıldım bugünkü çekilişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Revangelis bu steamdeki potato pack için olan portal 2 güncellemeleri gerçek mi yoksa muhabbet mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 offf 5 dolar gorunce dayanamadim aldim bioshock 2yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis2 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 http://www.humblebundle.com Steam ve Desura'dan aktive edilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 magicka'da indirim var, dlc ile birlikte 8$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 acdervis2 said: http://www.humblebundle.com Steam ve Desura'dan aktive edilebiliyor. videosunu falan izledim ama sabahtan beri bu siteye giremiyorum. açılmıyor bende ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 razzRaziel said: Revangelis bu steamdeki potato pack için olan portal 2 güncellemeleri gerçek mi yoksa muhabbet mi gerçek ama şakalı http://valvearg.com/wiki/Valve_ARG_Wiki buraya bakıver biraz mesela killing floorda şu an trader kadın yerine glados var toki toride portal bölümü var audiosurfde killingfloordaki bir şarkıyı ekleyince açılan bir portal şarkısı var cogsda portal için bonus bölümler var ki daha oynamadım onları o news kısmında yazanların bir kısmı da ipucu http://valvearg.com/wiki/Investigation_History burada da özet var biraz önce 13. patatesimi de aldım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 acdervis2 said: http://www.humblebundle.com Steam ve Desura'dan aktive edilebiliyor. Şimdi aldım bunu. $7 verdim. İyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 abaaaaaaav 3. humble bundle süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Bir önerim var benim bu arada: Bu konuyu İndirimler Başlığı ile birleştirşek daha iyi olmaz mı? Öteki indirimler da arada sırada burada veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis2 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 razzRaziel said: videosunu falan izledim ama sabahtan beri bu siteye giremiyorum. açılmıyor bende ya :/ Google Site bilmemnesi kullanıyorlar, Google'ın bazı servisleri banlı olunca bu da arada kaynıyor. Ama kalmış olması lazım YT yasağı ile birlikte. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 2. bundle'ı proxy ile alıp paypal sayfasında kendi bağlantıma geçmiştim, böyle yapın açılmıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 humble dan bende aldım steam de nasıl aktif ediliyor? edit : hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 borderlands game of the year edition daha önce indirime girmiş miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 hastalık ya bildiğin, oyanadığım bitirdiğim oyun ama alasım geliyor işte borderlands'i ucuz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 bioshockları aldım. mafia serisini alamamistim. simdi borderlands game of the year edition dlc ler ile birlikte 7.5 dolar. bitirdim ben de ama alasım var. magicka pack i de alayim diyorum. kesin yarın da civ serisi %75 indirime giricek. ona da civ 5 için 12.5-13 dolar baycam. ohooo para bitti lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 offf magickayi da aliyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayakkabiciya giden karilar gibiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 aquila said: ayakkabiciya giden karilar gibiyiz ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 aynen ya. hem söylenip hem para bayıyoruz. sanirim 4 packe giricez borderlands icin. +1 arkadasa sorcam. 3 kisi direk cikti sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 borderlands game of the year edition diğerinden farkı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 dlc'ler ve duke nukem'ı erken oynama şansıydı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 GOTY sürümünde tüm DLC ler ve ayriyeten Duke Nukem Forever için Beta kodu veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 of lanet olsun borderlands'e 25$ verdim 5 saat bile oynamadım. bir daha da "şu oyunu oynayacaz hadi al" diyeni dinlersem zürefeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar