Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 arcane said: Filmleri eleştirmiyorum ama Xenocide said: biri roman diğeri sinema. ikisi ayrı sanat dalları aynen geçirmek mümkün değil. böyle birşey yok. İsteyen aynen geçirir, niye geçiremesin... Senaryo yazarının, yönetmenin tercih meselesidir. Peter Jackson bizzat burada olup cevap yazsa sinema kuralı yaratarak savunmazdı herhalde. Hobbit'i Türkçe okumuştum. Şimdi düşünüyorum da arkadaştan ödünç almak yerine keşke gidip İngilizce'sini alsaymışım, offf çeviri... filmi 2 saate sığdırman gerekiyor onun için dedim. yoksa peter jackson gerizekalı değil heralde ya da sırf kıllık olsun diye o öğeleri çıkarmamış filmden. yoksa tabiiki aynen geçirirsin istersen ama 1 filmin 4 saat olur. 5 seride bitirirsin artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 lol kocaoğlan yazmıyordu benim baskıda beorn yazıyordu http://media.photobucket.com/image/syllabear/New-Zealand/BearChase3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 4 saate falan gerek yok. Planları daha kısa tutar, diyalog ona göre düzenlenir, kurgu daha hareketli olur. Aynenden kasıt olayların ve karakterlerin yani içeriğin birebir aynı olması. Kitaptaki bütün diyalogları içeren, her tasvir için plan ayırmış bir filmden bahsetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 "But I played the best wizard, and I’m happy to revisit him, which I shall do in The Hobbit with Guillermo del Toro." demiş Ian Mckellen amca. Yani kesinleşmiş Gandalf'ı yine onun oynayacağı. Hatta birde Gandalf the Grey'i White halinden daha çok sevdiğini sölemiş. "Grey Gandalf is my favorite. Peter Jackson’s too, we always preferred Gandalf the Grey. Peter liked him because he got down and dirty. He slept in the hedgerows; he was closer to the earth and not quite so spiritual. He’s also funnier — he’s got more variety to him. We thought there was more scope in that Gandalf." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Galadriel'i tekrar Cate Blanchet oynicakmış Imdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Hobbit'te Galadriel yoktu ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 e süt gibi karı, iş yapar diye koymuşlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Liv Tyler da olabilir filmde aslında. Smaug'u öpücükleriyle boğar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 umarım orman elflerinin başına koymazlar galadrieli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Of ben de şaşırdım şimdi galadriel varmıydı hobbitte ya diye. Adamlar resmen filmde hatun olsun istiyoruz o yüzden senaryoyu baltalıyoruz diyerekten galadriel ekliyolar ya hahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 abi hobbite galadriel koymak, glorfindelin yerine arwen koyup, byüyüde arwen'a yaptırmaktan 12320984023980kat daha masum bi hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 "adam" derken ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 kalın demek istiyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 hehe :) galadriele adam diyince korktum bi an, travesti elf falan hayalgücümü aştı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Galadriel'in ne işi var olm ama belki White Council oturumu gösterirler işte Necromancer'ı indirmeye gittikleri bölümleri gösterirler falan o şekilde çıkar Bilboların falan karşısına çıkmaz. NASIL LAN AMA YÜREĞİNİZE SU SERPTİM DİMİ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 tolkienin serisi sadece üç kitaptan oluşuyor diye biliyordum ki onları lise yıllarımda okumuştum, bunu biraz açıklayabilir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Cuce said: abi hobbite galadriel koymak, glorfindelin yerine arwen koyup, byüyüde arwen'a yaptırmaktan 12320984023980kat daha masum bi hareket ++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Venaprincess said: tolkienin serisi sadece üç kitaptan oluşuyor diye biliyordum ki onları lise yıllarımda okumuştum, bunu biraz açıklayabilir misiniz ? the hobbit, 3lu seriden oncekı kısmı cocuk masalı seklınde anlatan, masumane bır kıtap. Olayın ılkı dıyebiliriz, bunun ardından bu efsanevi dunyayı yazmıs. yuzugun nasıl shıre a geldıgını anlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Farinal said: Galadriel'in ne işi var olm ama belki White Council oturumu gösterirler işte Necromancer'ı indirmeye gittikleri bölümleri gösterirler falan o şekilde çıkar Bilboların falan karşısına çıkmaz. NASIL LAN AMA YÜREĞİNİZE SU SERPTİM DİMİ ? ama böyleyse Saruman'da isterim ben her rengin büyücüsü değil de beyaz olarak önderlik ederken falan şık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Venaprincess said: tolkienin serisi sadece üç kitaptan oluşuyor diye biliyordum ki onları lise yıllarımda okumuştum, bunu biraz açıklayabilir misiniz ? tekrar oku. sırayla silmarillion, the hobbit ve lotr üçlemesini. o zaman daha iyi hatmedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Silmarillion'dan sonra Güç Yüzüklerine Dair'i de öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 güç yüzüklerine dair çok bayık diye hatırlıyorum.yani çok kopuk kopuk hikayeler vardı. ama silmarillion... mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 tolkien'in yazdığı herhangi birşeye bayık dediğin için 1 sayfalık alıntılanmış şekilde mesajının altına edilen hakaretlere hazırlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 güç yüzüklerine dair kitabini oğlu yazdı diye biliyorum ben :) burdan yırtarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Silmarillion zaten şu bölümleri içerir, * Ainulindalë and Valaquenta * Quenta Silmarillion * Akallabêth * Of The Rings of Power and the Third Age Ama bizim Türkiye'de ki yayıncılar ayrı basıp bi on yirmi milyonda ona verdirttiler bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar