aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 radagast kus boku cekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 İzledim ama hiç çarpıcı gelmedi yahu, paso efekt vs. Diğer bir ilk film olan Yüzük Kardeşliği bundan fersah fersah ötedeydi sanki, bi malum şarkıda gaz geldi o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Film güzeldi de şimdi kısacık kitabı bitircek diye senede 1 film mi bekliyicez. Neyse ben kitapları alıp okuyayım daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Acaba hala Istanbul'da gosterimde olan bir sinema var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Q3GhDsrWgfQ&list=PL7Eup7JXScZyuXwW0Vez11EXWngqGlwNA Acaba extended mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 görmediğimiz bi sahne yok ki? ben mi kaçırıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 duz trailer iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Trailer'da gandalf'ın çok dar bir koridordan çıkıp uçurumun kenarına geldiğini falan görmediniz mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Tam uçurum değil aslında da görünce ne demek istediğimi anlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 sn falan versende ugrasmasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Q3GhDsrWgfQ#t=60s şurası sanki filmde yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 sadece o değil narsil sahnesi vs de yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ShadowFax said: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Q3GhDsrWgfQ#t=60s şurası sanki filmde yoktu. Heh tam da burası (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 19 mart çıkış tarihi blu-ray'in. 20 gün içinde ortamlara düşer izleriz tekrardan. 19'unda da satın alırız mis gibi. extended önemli asıl. süründürürler şimdi extended çıkarana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Onun hakkında bir şey yazmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ben hala gitmedim buna yahu çok mu şey kaçırıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 sanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=nOGsB9dORBg ilk trailerdan sonra 2.sini hiç beğenmemiştim.videoda 1:16-1:25 extended da sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 yav said: ben hala gitmedim buna yahu çok mu şey kaçırDIM? evet. vizyondan kalkmış sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 yav said: ben hala gitmedim buna yahu çok mu şey kaçırıyorum? HÖBÜTLERİN -Kİ OVA ORCU DİYE BASKI GÖRÜYORLAR BUNLAR! ORC DEĞİLLER AMA! ALAKALARI YOK!- ÖSGÜRLÜK MÜCADELESİNİ ANLATIYOR YA!! O.D.'DE BASKI GÖREN HÖBÜRTLER BÜYÜK LİDER GANDO ETRAFINDA ÖRGÜTLENİP HAKLI DİRENİŞLERİNİ BAŞLATIYORLAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 yav said: ben hala gitmedim buna yahu çok mu şey kaçırDIM? çok eğlenceli ve güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=kYeQNH6gJhE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar