eldar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 İyi de avatar çıktığında millet ayıldı, bayıldı. Bu defa bir dolu sinema eleştirmeni laf ediyor, büyüsü kaçmış diye. Kamera arkası izler gibi oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 avatar hfr degildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 yeni bir 3d teknolojisi çıktığından alışamamıştır insanlar denmiş de ona cevap olarak yazdım. Avatar da yni bir teknoloji kullandı ama beğenmeyen azdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Cuce said: e kitap zaten comming oof age hikayesi. dolayısıyla etkisi okundğuu yasla cok ilgili. diğer yandan cok güzel olsun diye yazılmıs bi kitap değil, tolkien içimde kalmasın yazıyım herseyi diye yazdığı bi kitap. coming of age nedir bilmiyorum da, ikinci paragrafta ne dediğini anlamadım. Sonuçta Hobbit, Yüzüklerin Efendisi'nden önce, çocuk kitabı olarak yazıldı ve basıldı. Hobbit tuttuğu için üstüne Yüzüklerin Efendisi ve Sillmarion'u yazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Film kitaptan iyi derken kitap kötü demedimki ? Çocuksu hava gitmiş questin epikliği güzel işlenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 basıldı desen daha doğru çünkü hikayelerin çoğu zaten tolkien'de bir şekilde taslak olarak vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Abi silmarillionun ön sözünde neden böyle bir şey yazmaya çalıştığını anlatıp zaten hobbitin tutması değil olay. Adam dil bilimci dil felan inşa edip yarattığı dünyadan hikayeler anlatıyo. Bir hikayenin uzerine dünya inşa etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 O değil de sinemada izlediğimiz extended değil dimi ? Bu production videosunda dereden fıçıların içinde geçtiklerini falan gösteriyordu.O sahneyi ben hiç göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 extended değildir galiba. lotr'da extendedlar dört saate yakın oluyordu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Extended'i ayrı satsın adamlar di mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 fıçı onlar ilerde mirkwoodda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Tolkien'ın Yüzüklerin Efendisi'ni, Hobbit'i yazmadan planladığını gösteren bir bilgi-belge var mı, sanmıyorum. Bir takım hikaye var ama onlar Silmarillon'a dair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 film muthisdi bir sn bile sikilmadim peter amca yapmis yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 hobbitin neresi çocuk kitabı ya? ben yanlış bir şey mi okudum yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 hobbit çocuklar için yazılmış bir kitap hatta lotrda da aynı şekilde devam etmeyi planlıyor. Fakat lotru yazarken iş daha büyüyor, karanlık hale geliyor bi yandan da hobbiti editliyor lotra bağlamak için vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 bende anlamadim. millet harry potterla karistirdi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 çocuk/genç kitabı olarak yazılıyor zaten hobbit. bu kötü bir şey değil ki yada kitabın değerini düşüren. çocuğum olsun ilk yapcağım iş hobbiti okutmak olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 İlk olarak kendi çocuklarına yazdı, ilk denemeleri şiirsel ve çocuklar için ama sonra lotr ile daha olgun bir Roman yazmış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ve evet kötü bişey değil bize orta okulda yaz kitabı olarak vermişlerdi hobbiti ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Ben orta 1de kitap fuarında aldım babam elimde gördü sonra bana 74de ingiltereden aldığı tek kitap halinde olan lotr u verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 negzel orta okulmuş o yav hangi okul çocuğumu göndereyim ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 bende ortaokulda okumuştum ilk hobbiti 6da olması lazım. sonra hobbit çizgi romanı sonra lotr sonra silmarillion vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ben ilk lotr okumuştum orta okuldayken, hobbiti de sonradan öğrenip okumuştum öyle ama direk okuldan vermeleri iyiymiş yaz kitabı diye bize kolpa kitaplar veriyolardı türk klasikleri diye içimiz kararıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 eldar said: Cuce said: e kitap zaten comming oof age hikayesi. dolayısıyla etkisi okundğuu yasla cok ilgili. diğer yandan cok güzel olsun diye yazılmıs bi kitap değil, tolkien içimde kalmasın yazıyım herseyi diye yazdığı bi kitap. coming of age nedir bilmiyorum da, ikinci paragrafta ne dediğini anlamadım. Sonuçta Hobbit, Yüzüklerin Efendisi'nden önce, çocuk kitabı olarak yazıldı ve basıldı. Hobbit tuttuğu için üstüne Yüzüklerin Efendisi ve Sillmarion'u yazdı. şöle demek, tolkien zaten baya bi tepki alıyor fantazi dünyası ayratmakla ilgili notlarını fikirlerini acıkladığında, savasa yaklastıkca tepkilerde artıyor. benım hissiyatım hep "baska bi kitap yazma fırsatım olmaz bu dunyada gecen, içimde kalmasın bütün sığdırabildğim kadarını yazıyıveriyim bu hikayede" olmustur, hobbite dair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 eldar said: Tolkien'ın Yüzüklerin Efendisi'ni, Hobbit'i yazmadan planladığını gösteren bir bilgi-belge var mı, sanmıyorum. Bir takım hikaye var ama onlar Silmarillon'a dair. silmarillonun derlendiği notlar var işte, ama belge değil. kendi içlerindede oldukca tutarsızlar zaten. transcript değiller zaten, sadece notlar. elfler söle olsun cuceler böle olsun, ejjderha su olsun, yok yok bu olsun. orclar böle türesin, yok olamdı sole yaratılsın. balrog böle bişi olsun, ama ole cok sıkıcı böle olsun diye uzayan giden notlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar