Feamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Cuce said: by konularda cok tutarsız kitaplar. balroglar b binlerce oluyo bi insan irisi oluyo bi 30 metre oluyo bi kanatlı bi kanatsız, bi basına buyruk bi ejderhaya biner bi gölgeden olusma bi melkorun kendi yaratımı bi düşmüş maiar. cok fazla tutarsızlık var silmarillonda zaten, efsane diye bakıcaksın onlara tarihsel bilgi diye değil ya zaten, silmarilonda bitmiş bir kitap değil notlardan toparlama keşke bitirebilseydi adam, 6-7 tane 3 leme çıkartırdı o kitaplardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 iki sebebi var öle olmasını bırı zaten kitap değil notlar olması, adam bi balroglar 5 metre olsun diey düşünmüş bikac yıl sonra yok yok 30 mere olsunlar cok güclü olsunlar 7 tane olsunlar demiş, birazda trihler gecmise gittikce olayların daha abartılarak anlatılmasını ıstemiş. mesela balrog dediğimiz gandalfın dovduğu ise, feanorun dövdükleri anca uruk olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Niye sadece 1 hafta IMAX gösterimi var filmin yahu, 1 kesmedi 2. kez gidemiyoruz bütün seanslar dolu ve cuma kalkıo IMAX'ten gibi, sonrası yok çünkü seçeneklerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Ro75pU8MEnc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Meh Valar hakliymis. Birak buna Hansi reyizin sesinden Feanorun agzindan cevap vereyim: "the enemy of mine, isn't he of your kind?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 DamienThorne said: Niye sadece 1 hafta IMAX gösterimi var filmin yahu, 1 kesmedi 2. kez gidemiyoruz bütün seanslar dolu ve cuma kalkıo IMAX'ten gibi, sonrası yok çünkü seçeneklerde... Sonrası daha mybilete girmemiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 1 hafta olur mu ya en az 2 3 ay gider imax istinyeparkta ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 kalkmaz abi n'aptınız? Batman 3 hafta filan kaldı, hatta ben son haftasında gitmiştim yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Imax'ten kalkarsa keserim kendimi !11!1!bir Arkadaş her sabah 7'den 12'ye kadar saat başı check ediyorum seans açılsa da bilet alsam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 yakın zamanda gelen sağlam başka imaxlik bir film var ise kalkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 imax kalkmaz ilk hafta korkmayın, onu çekmek kaç para biliyo musunuz sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Walla Ankara IMAX görünüyorda, İstinye IMAX 21'den sonrası görünmüyor ondan şey ettim, umarım kalkmaz evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 en son sureyyada bilet icin kuyruga giriyorduk simdi mybiletten kovaliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Süreyya'yı bilmeyen bi nesil var artık yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 film çok güzel bu arada, 3 ay sürsün oturup seyredeyim, o kadar doğal geldi bana, bu kadar iyi olacağını beklemiyordum açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 hamsilipilav said: Meh Valar hakliymis. Birak buna Hansi reyizin sesinden Feanorun agzindan cevap vereyim: "the enemy of mine, isn't he of your kind?" kendi milletine düsman olmus adamın etmeye hakkı yok böle lafları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Gandalfin yuzugu farkettigi sahne copry reaction; ' oha 20 20 20 ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Ravnos said: Redeagle said: Lotr'da var. Lore'un en imba karakteri herhalde =) Cehaletimi mazur gör dostumda ne idüğü belirsiz bi karakter diilmi tom bombadil? Sanki tolkien çok ciddi yazdım azcıkta trolliyim lan kafasıyla yaratmış gibi. Zaten büyük ihtimal filmlerede milletin kafa cortlamasın iyice bu ne iş yapıyo la diye koymamışlar. Mesajının üstüne Bombadil'in kim olabileceğiyle ilgili güzel cevaplar gelmiş. Onlardan okuyabilirsin ama ben sana başka bir şey söyleyeceğim ve bana hak vereceksin :D Bak şimdi. lotr kitaplarını okumayan ve geyik anlayışı olmayan kişiler için spoyler koydum =/ Şu orta dünyada eğer biri çıkıp, "elindeki ne olm" diyip, güç yüzüğünü kendi eline alıp, onu iki üç çevirdikten sonra "haha al bakalım arslan" diye sana geri verebiliyorsa o adama saygı duymak lazım bence :D Kim olabileceği bir kenara bırakalım, lotr'un strateji oyununda Tom'u çağırıp adamın hoplaya zıplaya bütün düşmanları neşeyle yok ettiğini görmek adamı favorim yapmaya yetiyor zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Cuce said: hamsilipilav said: Meh Valar hakliymis. Birak buna Hansi reyizin sesinden Feanorun agzindan cevap vereyim: "the enemy of mine, isn't he of your kind?" kendi milletine düsman olmus adamın etmeye hakkı yok böle lafları öğlen yazacaktım unutum yeni hatırladım, feanorun o kadar suçu yok, melkorun işleri hep bunlar, onu orada tutmamaları lazımdı başından beri tom için benim fikrim, orta dünyada takılmayı seven bir tanrı vardı oda olabilir bu arada veya öyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 hamsilipilav said: Meh Valar hakliymis. Birak buna Hansi reyizin sesinden Feanorun agzindan cevap vereyim: "the enemy of mine, isn't he of your kind?" yıllardır şunu enemy of mine is three of your kind anlardım, üşenip sözlere de bakmamıştım bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Cuce said: hamsilipilav said: Meh Valar hakliymis. Birak buna Hansi reyizin sesinden Feanorun agzindan cevap vereyim: "the enemy of mine, isn't he of your kind?" kendi milletine düsman olmus adamın etmeye hakkı yok böle lafları Feanor'un hataları yok mu? Var. Ona bir şey diyen yok. Ama asıl kabahat Valar'ındır. Peki Kinslaying oldu tamam, Teleri niye esirgiyor gemilerini? Sonucu üzücü oldu ama sebepler açısından Feanor'u pek suçlu görmüyorum ben yada geri kalan Noldor'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 arkadaslar, defolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bu arada wiki kullanan gençler şunu kullanın: http://tolkiengateway.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 finwe de kapısına gelen melkor'a defol demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ben de bişiler yazıcam da yaşımdan utanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar