Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

S_burti

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

by konularda cok tutarsız kitaplar. balroglar b binlerce oluyo bi insan irisi oluyo bi 30 metre oluyo bi kanatlı bi kanatsız, bi basına buyruk bi ejderhaya biner bi gölgeden olusma bi melkorun kendi yaratımı bi düşmüş maiar.

cok fazla tutarsızlık var silmarillonda zaten, efsane diye bakıcaksın onlara tarihsel bilgi diye değil

ya zaten, silmarilonda bitmiş bir kitap değil notlardan toparlama

keşke bitirebilseydi adam, 6-7 tane 3 leme çıkartırdı o kitaplardan
Sosyal ağlarda paylaş

iki sebebi var öle olmasını bırı zaten kitap değil notlar olması, adam bi balroglar 5 metre olsun diey düşünmüş bikac yıl sonra yok yok 30 mere olsunlar cok güclü olsunlar 7 tane olsunlar demiş, birazda trihler gecmise gittikce olayların daha abartılarak anlatılmasını ıstemiş.

mesela balrog dediğimiz gandalfın dovduğu ise, feanorun dövdükleri anca uruk olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ravnos said:

Redeagle said:

Lotr'da var. Lore'un en imba karakteri herhalde =)

Cehaletimi mazur gör dostumda ne idüğü belirsiz bi karakter diilmi tom bombadil? Sanki tolkien çok ciddi yazdım azcıkta trolliyim lan kafasıyla yaratmış gibi.

Zaten büyük ihtimal filmlerede milletin kafa cortlamasın iyice bu ne iş yapıyo la diye koymamışlar.

Mesajının üstüne Bombadil'in kim olabileceğiyle ilgili güzel cevaplar gelmiş. Onlardan okuyabilirsin ama ben sana başka bir şey söyleyeceğim ve bana hak vereceksin :D Bak şimdi.

lotr kitaplarını okumayan ve geyik anlayışı olmayan kişiler için spoyler koydum =/

Şu orta dünyada eğer biri çıkıp, "elindeki ne olm" diyip, güç yüzüğünü kendi eline alıp, onu iki üç çevirdikten sonra "haha al bakalım arslan" diye sana geri verebiliyorsa o adama saygı duymak lazım bence :D

Kim olabileceği bir kenara bırakalım, lotr'un strateji oyununda Tom'u çağırıp adamın hoplaya zıplaya bütün düşmanları neşeyle yok ettiğini görmek adamı favorim yapmaya yetiyor zaten :D
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

hamsilipilav said:

Meh Valar hakliymis. Birak buna Hansi reyizin sesinden Feanorun agzindan cevap vereyim: "the enemy of mine, isn't he of your kind?"

kendi milletine düsman olmus adamın etmeye hakkı yok böle lafları

öğlen yazacaktım unutum yeni hatırladım,

feanorun o kadar suçu yok, melkorun işleri hep bunlar, onu orada tutmamaları lazımdı başından beri

tom için benim fikrim, orta dünyada takılmayı seven bir tanrı vardı oda olabilir bu arada veya öyle bir şey
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

hamsilipilav said:

Meh Valar hakliymis. Birak buna Hansi reyizin sesinden Feanorun agzindan cevap vereyim: "the enemy of mine, isn't he of your kind?"

kendi milletine düsman olmus adamın etmeye hakkı yok böle lafları

Feanor'un hataları yok mu? Var. Ona bir şey diyen yok. Ama asıl kabahat Valar'ındır. Peki Kinslaying oldu tamam, Teleri niye esirgiyor gemilerini? Sonucu üzücü oldu ama sebepler açısından Feanor'u pek suçlu görmüyorum ben yada geri kalan Noldor'u.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...