Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 (L-r) Jed Brophy as Nori, DEAN O’GORMAN as Fili, Mark Hadlow as Dori, JAMES NESBITT as Bofur, PETER HAMBLETON as Gloin, GRAHAM McTAVISH as Dwalin, RICHARD ARMITAGE as Thorin Oakenshield (center), KEN STOTT as Balin, JOHN CALLEN as Oin, STEPHEN HUNTER as Bombur, WILLIAM KIRCHER as Bifur, Adam Brown as Ori and AIDAN TURNER as Kili http://i.imgur.com/8vAV2.jpg http://i.imgur.com/tzor0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 cüceler olmamıs fazla kısa boylular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 lan direk cok iyiler yaa, sahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ahahaha saruman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Video blog'lar şahane ya, daha güzel olamaz yani. İzlerken kendimi direk 10 yıl evvelsinde hissettim. Aynı heyecan geri geldi, acaip sevindirik oldum. LOTR serisi harici başka hiçbir filmde bu keyfi yaşamadım. EDIT: Ayrıca cücelerin kostüm dizaynı, tavırları falan muhteşem olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ben unutmuşum kim kimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 cüceler mükemmel olmuş be.. herbiri ayrı yakın. aslanlarım benım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Ya şu costume ve silah designerları çok sağlam adamların ya, yapımcıyı tanısan, çekimler bittikten sonra full epic donatırsın kendini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 film iptal olmus :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 kabus görüp, uyanır uyanmaz buraya mı koştun? ve ayrıca crt kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 hincal gibiyim saglam yerlerden duyum aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 iptal olmaz bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Seele said: film iptal olmus :( hehehhe şakacı şirin seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Norak said: Hot Dwarf action!!! http://www.youtube.com/watch?v=i3V3-KdAWYs ahsha cüceler yıaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3SGvuDJqvfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ben hiç 3d fimlerden zevk almıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 3D'den önce 48 fps'den korkuyoum ben. Ama 24p'de izleyebileceğiz neyse ki. 3D'de olabilir, bence 2D gibi güzel olmuyor ama sorunlu 3D'lerin hepsi 3D'yi anlayamayan yönetmenler tarafından sırf stüdyo istiyor diye üstün körü kullanılmasından kaynaklanıyor. İyi kullanıldı mı 3D'nin varlığını unutuyorsunuz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 48 fpsnin nesinden korktunki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 lath dogru demis, o 3d diye reklami yapilan filmlerin alayi aslinda 3d degil. videoda onu anlatiyomus la zaten adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 48 fps 2d izlerken sıkıntı verir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Cuce said: 48 fpsnin nesinden korktunki? Bu FPS konuları çoook karışık, yani üzerine ayrı konu açılabilir, işin teknik yönünü bilenler saatlerce konuşabilir. Ama şöyle bir gerçek var ki bu olayı ilk çözen ve hala en iyi anlayan ülke ABD. Filmlerin televizyona aktarılması süreci çok sancılı bir süreç. Çünkü sinema için sabitlenen 24 kare oranının bize sunduğu "perception" direk "film look" olarak adlandırılıyor artık. Yüksek kare oranları film görünümünden çıkıp "life like" oluyor, buda sinema keyfini öldürüyor. Amerika bu "format conversion" konusunda çok çok ileri bilgiye sahip artık. O yüzden adamlar convert ederken bir şekilde film look'u koruyabiliyorlar, sen tv'de 24 fps izliyormuşsun "hissi" alıyorsun. http://img.tfd.com/cde/32PDOWN.GIF Digital sinemaya geçişte de sancılı bir süreç yaşandı, önce kameralar yeterli kalitede görüntü yakalayamadılar ve sıkıntı yaşattılar. (kimileri bunu özel bir his kullanmak için kullandı, (bknz. Collateral) yada başarısız oldu (bknz. Public Enemies). FPS'yi 48'e çıkarmakın handikapı bu olaylardan doğuyor. Şimdi Peter Jackson teknik olarak olaya benim gibi yaklaşan bir adam (:D) yani çok yakından takip ediyor, deniyor, öğreniyor ve bilerek kullanıyor. O yüzden bu 48 fps olayının altından kalkar gibime geliyor. Bir kere 3D ortamda 48 FPS bambaşka bir atmosfer sağlayabilir. Gerçekten kendisinin dediği gibi "görüntünün içinde hissedebiliriz" kendimizi. Çünkü dediğim gibi "lifelike" görüntü 2D'de sancılı bir işlemken 3D'de bambaşka bir şey sunabilir izleyiciye. Çünkü algımız farklılaşıyor 2D ile 3D arasında. 3D'de de film look'a zormalamaya gerek kalmayabilir çünkü bambaşka bir boyuta ve algıya geçiyor olay. Örnek olarak 3D gözlüklerle oyun oynamak 2D'den çok daha keyifli bir deneyim sunuyor ama filmlerde aynı derecede keyif alamıyoruz çünkü 24 fps'ye sınırlıyız ve 3D'nin sunmak istediği "immersion" olayından uzaklaştırıyor bu olgu. O yüzden 2D filmi 24p izlemek ama 3D filmleri 48p izlemek yerinde bir karar olabilir. Birde 48p 2D'yi görmek gerek ki ben buna "olmaz/tutmaz" diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 48 fps niye kötü ben anlamadım şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 ya yüksek fps'li bi film izlediğinde rahatsız oluyosun bildiğin, bi dene gör. sanki hızlı oynatılmış gibi geliyo insana. ilginç bişey ama öyle sdf fakat lath'ın dediği gibi 48fps+3d kombinasyonu bambaşka bi tecrübe yaşatabilir. bu tecrübeyi hobbit'te yaşayacağımız için de ayrı mutluyum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 downslace edilemiycek bir durumdan bahsetmiyoruzki. en kötü motion sharphness olur istemiyecek kadar, ki hobbitte bence cok sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 İşte 48 FPS'yi Peter Jackson nasıl kullanacak onu merak ediyorum ben, belirleyici unsur kullanım şekli olacak. Gayet 48p olarak "akan" bir görüntü ile izlettirebilir veya yine 24p hissi veren ama "yumuşak" görüntü kullanabilir. Abi yüksek FPS ne değiştiriri bilmek isteyen 30 FPS çeken handycam'ler ile çekilen görüntülere baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar