Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 büyükler içinde kim daha başarılı?

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

Silphatos said:
dün milanı yenen inter ile sizin yendiğiniz inter farklı takımlar değil miydi?

aynı kadrolar , cruz , suazo , ibrahimovic , maxwell , samuel , cambiasso alayı aynı sadece bizim maçta chivu yoktu bu maçtada figo yoktu..ağlayanlar vardı yok inter bilmem kaç eksikle gelmiş şuydu buydu adamlar aşağı yukarı 1-2 değişiklikle namağlup 7 puan farkla italya ligini lider bitirdi...
Sosyal ağlarda paylaş

pwnbot said:
Bonjo said:
gs , bjk , ts , sivas , aderlecht , cska , psv ve dün milanı 2-1 yenen avrupanın tek namağlup takımı interi yendik , başarılı olmak için daha ne yapmamız gerekiyor...barcelonayı , manu , real i felandamı yenmemiz gerekiyor , o zamanmı takdir edilecez :)...
tartışmasız Fenerbahçe...

besiktas da vaktinde barcelonayi, chelseayi, bu sene de liverpool'u yendi, sayisiz gs fb ts vs. vs. galibiyeti yani sira.

tek tuk maclar olsa basarinin olcusu =/

noldu yendide turmu atladı bjk, üst düzey 8 tane maç sayıyorum sana gidipte deplasmanda denizliyi gençleri felanmı yendik diyorum , bu üst düzey maçların hepsini kazanıp cl de bir üst tura çıkıp ilk devreyide sivasla birlikte lider bitiriyorsak yapmamız gereken herşeyi yapmışız demektir
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:
açıklayın 2 kelime ile saçma sapan laflar edeceğinize.

Onu yapamazlar, cunku senin dedigini anlamamis gibi yapmak ve kabul etmemek uzerine programlilar, max. 2 cumle ile evirip cevirip bi laf atip gondermeleri gerekiyor. Laf anlatamazsin yani, ugrasma :p

Bu yarinin basarili takimlarindan bahsederken BIZ DE ZAMANINDA HEDERE diyince ne kadar mantikli bir arguman attiginizi saniyosunuz ortaya, ben onu merak ettim. ZAMANINDA baska, SU ANDA baska. TEK MACTA TESADUF baska, GRUPTAN REKOR PUANLA CIKMAK baska. Sevilla eler veya elenir, konumuz bu yarinin en basarili takimi, bastirin icinizdeki kuyruk acisini artik. Kahinlik degil, tahmin degil, gecmis degil. Temmuzdan yilbasina takimlarin basarilari konumuz, bu kadar.

Tum derbileri ve Sivas macini kazanan, CL grubundan 11 puanla cikan, bunu yaparken Inter'i 8-10 gol pozisyonu bularak yenmis bir FB var ortada, siz istediginizi diyebilirsiniz bunun uzerine. Sans bilmemne tek macta olur, bilemedin 2 macta olur, 6 ay boyunca 23 macta birden olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

pwnbot said:
valla ilginc, real madrid'i yenmis super kupayi almis galatasaray'a da balli kura dersiniz siz.
Ewy ona lafımız yokta eğer ben avrupalıyım diyorsan devamlılığın olacak bi rüzgarla 4 sene götürdüler göğsümüzü kabartılar ama trömsölere
elenip helisnbogrlara yenilince de yüzümüzü eğdiler bence.

Şimdi insanların dediği süper kuapyı alan uefayı alan Galatasaray
borç içinde yüzüyor 11 sene sonra anca stad yapıp tesisizlikten yankınıyor ve avrupa köy takımlarına eleniyorsa bence başarılı değiller.

Fenerbahçe başarılı mı?Tabi ki de değil çünkü Fenerbahçe daha yolun başında daha önünde uzun yıllar var.Bir Real,Barca,Man.Utd bu zamanlara öle bir anda gelmedi.

İyi bir organizsyon yapıp planlı ve çıkar çatışması olmayan yönetimler anca bu işi başarabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Onu yapamazlar, cunku senin dedigini anlamamis gibi yapmak ve kabul etmemek uzerine programlilar, max. 2 cumle ile evirip cevirip bi laf atip gondermeleri gerekiyor. Laf anlatamazsin yani, ugrasma :p

öyle , yapacakları tek iş boş boş konuşup insanları tahrik etmek işte , selçuk un sonunu çük yapar , sevilla çakar der , olayları bu
Sosyal ağlarda paylaş

tabi ki dünya'nın her yerinde taraftarı olan real,man utd gibi bi şey olamaz fenerbahçe ama,böyle devam ederse bi sevilla,porto,roma gibi şu an ikinci sınıf sayılan avrupa takımları gibi hep avrupa'da yer edinen bi yerlerde ismi geçen çeyrek finali yarı finali zorlayan bi takım olabilir.hani barça,real gibi takımları amerika,rusya,çin gibi düşünürsek,fenerbahçe'de hani iran,brezilya,hindistan gibi bölgesel güç olmaya aday,potansiyeli olan ama daha olamamış bi türkiye ye benzemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

@Bonjo Öle yapmalarının sebebi kendilerinin kıskanç olmasıdır.Çünkü 55bin kişilik şahane bir stadları yok.Avrupada adından söz ettiren transferleri yok.Borç içinde yüzen takımların taraftarları tesisleri hiç saymıyorum hazmedip tebrik etmeleri gerekirken ortaya saçma sapan laflar konuşmak onların işi.
Sosyal ağlarda paylaş

Yönetim olarak Galatasaray
Sportif olarak Fenerbahçe

GS yönetimi hem parayı bastırıp iyi bir kadro kurdu hemde stad inşaatını başlattı.

tüm derbilerini kazanmış, CL'de bir üst tura çıkmış, ligi de sivasla aynı puanla ama penaltı atmadan bitiren bir takıma en başarılı denmemesi ayıptır.
Sosyal ağlarda paylaş

ee öyle şu topic in içeriği temmuzdan aralığa kadar en başarılı takım kim , girip adam akıllı yazıyoruz açıklıyoruz verecek tek kelime cevapları yok , anca sataşma laf atma , şurda diyoruzki ligin ilk yarısında bjk gs niye Fenerbahçeden daha iyi açıklayın iki cümleyle , gene dedikleri şey gs ın uefa kupası , şaka gibi ya
Sosyal ağlarda paylaş

sadece bu senenin bu yarıdan söz ediyoruz, objektif baktığımızda en çok başarı elde eden takım fenerbahçe arkadaşlar, niye uzatıyorsunuz anlamadım ki?

cl'de sağlam takımları yenip gruptan çıkan biz, derbileri kazanan yine biz, e ligde diğer iki takımdan üstte olan da biz, nedir yani?
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
Holy said:

Beşiktaş ŞL'de bence Fenerbahçe'nin grubundan daha kolay bir gruptan çıkamadı

sana şampiyonlar ligini yasaklıyorum izleme bidaha.
Önce uefa izleyerek başla takımları öğren.
Mesajın içindeki BENCE'yi bold ile mi yazmam gerekiyordu gözünüze sokmam için. BENCE PSV, Porto'dan daha iyi takım. BENCE Cska, Marsilya'dan gömlek gömlek üstün bi takım. İnter ile Liverpool'u kıyaslamıyorum ikisinin de çok çok üstün olduğunu göz önüne alarak.

Neyse bir beşiktaş'lıya laf anlatmak Bülent Ersoy'u erkeğe döndürmekten daha zor.
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:
@Bonjo Öle yapmalarının sebebi kendilerinin kıskanç olmasıdır.Çünkü 55bin kişilik şahane bir stadları yok.Avrupada adından söz ettiren transferleri yok.Borç içinde yüzen takımların taraftarları tesisleri hiç saymıyorum hazmedip tebrik etmeleri gerekirken ortaya saçma sapan laflar konuşmak onların işi.

alp tesis tesis diye konuşuyosun
metin oktay tesislerine hiç gelmediğini varsayıyorum.
stad diyosun Türkiye'nin hatta Avrupa'nın en iyi stadlarından birini yapıyoruz Allahın izniyle.Her klübün borcu var sanki klüp üyesisiniz bi yerinizden sallıyorsunuz fazla tv izlemeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar objektif şekilde diyim ben fenerliyim ama bence en başarılısı gerçekten beşiktaş.aslında bence kısmı yok bu işin görüyosunuz işte.açıkliyim ben neyse.

fenerbahçe.canım takımım.çok severim ama yinede o kadroyla o parayla 20 puan fark atması gerektiğini düşünüyorum ben lig bitiminde ki bırak 20 puanı şampiyonluk kaçırdığı oluyor.(bkz 2 sene önce)(bazı hakem hataları vardı tamam ama abartılcak düzeyde değil)

galatasaray.canım ezeli rakibim.nefret ederim ama yinede onca hakemin lehine verdiği kararla,maddi durumu iyi olmamasına karşın yaptığı transferlerle bu durumda.fb ye kıyas yine başarılıdır ama bjk en başarılısı bence.görüşüm bu.

fb gibi öbür takımları solda 0 bırakan bi kadronun 15 puan farkla lider olması gerekirdi şimdiye ama olmuyor işte.suç teknik heyette de değil ama futbolcular tam performans oynamıyor işte neyse.

ben bjk diyorum lig açısından.

(bu arada gs lehine verilen hakem kararları derken hakemler veya federasyon gs li demiyorum.ama öyle ama böyle gs lehine kararlar alındı.ofsayt olan şeyin gol verilmesi vb..)
Sosyal ağlarda paylaş

konu muhtesemmis, nerden baslayacagima sasirdim valla, acan kisinin bu konunun ASLA sonuca varamayacagini bilmesi mi, sonsuz polemiklerle insanlarin kisir donguye girecegi mi, yoksa khalanin baska birine takimlariyla ilgili herseye at gozlugu ile baktigina dair suclamasi mi... hepsi sahane, hepsi muntazam.

bu konuya max 3 sayfa daha omur biciyorum. :P
Sosyal ağlarda paylaş

bunu anlamak neden bu kadar zor? neden siz bunu anlayamıyorsunuz? topicin açıldığı postu okursanız neye göre başarı , kime göre başarıyı anlamanız lazım ama bunu başaramamış olmanız çok ilginç... Süperlig'in 1. yarısını değerlendiriyoruz 3 takım arasında ama 3 takım 3 büyük arasında.. hala anlamıyormusunuz? avrupa filan değil SÜPER lig SÜPER
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...