moonfall Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Milletvekili Üçer, partisinin Ağrı il başkanlığı binasında düzenlenen bayramlaşma töreninde partililere Kürtçe konuştu. Konuşmasından sonra gazetecilerin, Türkçe açıklama da yapmasını istedikleri Üçer, “Türkçe açıklama yapmayacağım. Basın mensuplarından ricam şu: Ben söylediklerimi kendi dilimde söylüyorum. Sizler de Kürtçe bilen birer tercüman edinirseniz herhangi bir sorun yaşanmayacağını düşünüyorum” dedi. Üçer, bir gazetecinin, konuşmasında geçen ABD-Türkiye ilişkileri hakkındaki sorusuna ise Türkçe yanıt verdi. Üçer, AK Parti Hükümeti’nin Meclis içerisinde bulunan Kürt temsilcileri ile görüşme yerine ABD ile birlikte olduğunu öne sürerek, sözünü ettiği temsilcilerle diyaloğun geliştirilmesi halinde bu işin çok daha rahat çözüleceğini düşündüklerini bildirdi. Üçer, Şemdinli davası hakkındaki bir soruya da yine Türkçe olarak Türkiye’de binlerce insanın, haklarında herhangi bir sabit suç olmaksızın yargılandıklarını ve cezaevlerinde kaldıklarını, ancak haklarında sabit suç delilleri olan kişilerin serbest bırakıldığını ileri sürdü. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 resmi dilin ne senin diye sorarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 bide 82 anayasasını cok savunmasamda MADDE 80. – Türkiye Büyük Millet Meclisi üyeleri, seçildikleri bölgeyi veya kendilerini seçenleri değil, bütün Milleti temsil ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 moonfall said: bide 82 anayasasını cok savunmasamda MADDE 80. – Türkiye Büyük Millet Meclisi üyeleri, seçildikleri bölgeyi veya kendilerini seçenleri değil, bütün Milleti temsil ederler. Mecliste ettikleri yeminin üstünden 5 ay geçmeden sırrıkın mecliste yaptığı bir konuşma var mesela, o daha ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 bakın ben kürt değilim ama kürtçe yi merak ederim. çevremdeki kürt arkadaşlardan hani bi kaç bişey kapmaya calışırım. sonuçta bir yerde kültür alışverişi bu benim icin. kürtçe şarkılar dinlerim. olay kürtçe de ya da kürtlerde değil. ama milletvekilinin cıkıp boyle keskin acıklamalar yapması biraz can sıkıcı. bilmiyorum. meclisinde oldugun ülkeye bu tarz meydan okumalar ne kadar dogru kararsızım... milliyetcilik garip bir kavram. bir taraf ne kadar keskinleşirse karşı taraftan daha keskin tavırlar gelir. ama bu kısır döngüyü durdurmak lazım bi yerde kanaatindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Gazeteciler şimdiye kadar bunların yanına tercüman olmadan gidiyorlarsa durum baya vahimmiş, kim bilir neler demişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 kendilerinin de oyuna getirildiklerini anlasa bu kürtler ne güzel olcak ama işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Meclisteki bütün partiler onları yok saydığı için onlarda sinirle hareket ediyorlar.Eğer soru kürtçe olursa kürtçe , türkçe olursa türkçe cevap vermesi çok doğal olur ama açıklaması biraz sert kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 İngilizce Arapça bilen tercümanları varya medyamızın. Kürtçe dil değil mi? adam bundan böyle ben kürtçe konuşacağım anlamak isteyen tercüman getirir getirmeyen öyle mal mal bakar demiş. İşinize gelirse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 içinde bulunduğunuz ülkenin kesmek istediğiniz damarlarına şu anda ulaşılamamaktadır. lütfen bıçağınızı ve gündemi biraz daha bileyerek, keskin hale getiriniz. uyarısını verdiren/aldıran nane.. yok komik tarafı olayı en fazla sömüren, suistimal eden ve keskinleştiren bu çıkar çevrelerinin "biz kardeşiz" ayakları idi. neyse ki o komik yalanı halen sürdürmeye çalışmıyorlar. takke düştü kel göründü, denilebilir mi? emin değilim.. biz önceden de bililyorduk bunların kel olduğunu sanki.. ha, ayrıca küfür etmek yassah hemşerim.. sakin yazın, küfür kullanmayın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 birgun vekil secilirsem yapacam bende wookie diliyle konusuyorum WARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHH tercuman getirin isinize gelisrse WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 olmayan bir dille, bu ülkenin yüzde 10küsürünün ana dilini bir mi tutuyorsun? Meclis çalışmaları Türkçedir yasayla belirlenmiş. Orada Kürtçe konuşursa sizde buna karşı çıkarsanız anlarım. Ama adam günlük hayatında mı Kürtçe'yi kullanamayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 adam milletvekili ne gunluk hayati develti nresmi dili ne turkce bitmistir evinde arkadasiyal filan istedigini yapsin ama mileltvekili sfatiyla bu ulkenin dilini konusucak konusmasa biel boyle kustahlik yapmiycak resmen provake ediyor milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 derdini anlayanlara anlatsin o zaman. hatta bizde baska dillerde yunanca cevap verelim. bolmek istediginiz vatana su an ulasilamiyor evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Viktor said: adam milletvekili ne gunluk hayati develti nresmi dili ne turkce bitmistir evinde arkadasiyal filan istedigini yapsin ama mileltvekili sfatiyla bu ulkenin dilini konusucak konusmasa biel boyle kustahlik yapmiycak resmen provake ediyor milleti milletvekili sıfatıyla konuşmuyor olailbir, parti başkanı olarak konuşuyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ombakkombak said: olmayan bir dille, bu ülkenin yüzde 10küsürünün ana dilini bir mi tutuyorsun? Meclis çalışmaları Türkçedir yasayla belirlenmiş. Orada Kürtçe konuşursa sizde buna karşı çıkarsanız anlarım. Ama adam günlük hayatında mı Kürtçe'yi kullanamayacak? wookie dili kabulun degilse, klingon uyar mi? the klingon language institute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 sindarin peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 high elfler savaş cıkarır o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Milletvekili Üçer, partisinin Ağrı il başkanlığı binasında düzenlenen bayramlaşma töreninde partililere Kürtçe konuştu. adam, onu seçen insanlarla bayramlaşmış. onu seçen insanların hemen hepsi kürtçe biliyodur heralde. burda vahim durum nedir ki, meclis konuşması mı yapmış, meclise önerge falan mı vermiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 bIjatlh 'e' yImev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ne guzel. ya hersey aklima gelirdide kendi ulkemin milletvekilinin dedigini anlamak icin tercuman tutmam gerekecegi hic aklima gelmezdi. artik alisverise felan tercumanla gitmek lazim olacak herhalde, neme lazim bakkal kurt felan cikar sonra ac kalmayalim :/ arkadasin cikisida supermis ya, "Ne dedigimi anlamak istiyorsaniz tercuman tutun!!1!BIRBIR11!1!" herhalde gundeme oturmakta kankalarinin altinda kalmadigi icin cok sevinmistir "Ohh nasil kodum lafi kurudu kaldi herifler, simdi en az 1 hafta gundemdeyiz, bu bitince bi cingar daha cikartiriz gundemde kaliriz zuhaha" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ezdıbahe ezdıbahe diyorum ben bu duruma. ps: ne dediğimi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 anayn atayn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 fuzakeruna! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar