knoxville Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 efenim ilginçtir hiçbir ".torrent" dosyasına erişemiyorum internetten. üni yurdundayım, bu uzantıya erişimi kapamış olabilirler mi? http://en.wikipedia.org/wiki/.torrent bile ulaşamıyorm. bunu geçmenin bi olayı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Ohannes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Torrenti kapatmışlardır da wikipedia anlamsız. Akademik kaynak değil diye kapatmışlardır belki fdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ".torrent" ile bitiyorsa erişim imkansız şu anda. wikipedia da dahil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Su linki dene bi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 url filtering e takılıyodur. anonymouse.org üstünden dene diyecem ama anonymizing siteleri de kapatmışlardır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 "Torrent" kelimesi kapatılmıştır Bilgi İşlem tarafından. Daha önce aynı şeyi "Game" kelimesi için görmüştüm eski çalıştığım şirkette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 @hergonan: maalesef :) @gangren: filtreleme olayını aşabileceğim bir yöntem var mı? azureus ve yf kullanarak tracker sorununu geçebiliyorum ama .torrent indiremiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 En kötü ihtimalle linkleri buraya yada tanıdık birilerine ver. İndirip .zorrent yapıp upload edelim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 evet iyi fikir biz yardımcı oluruz paticikte hep online var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar