Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL 17. Hafta : G.B.Oftaş-Galatasaray

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

Ben Adnan Sezgin'e ve Kalli'ye hastayım ya(hoş Kalli de hasta ama almanya ya gidiyor o ayrı).Bi tuturmuşlar Lincoln yoktu abi eğer Oftaş maçında da Lincoln un boşluğu varsa sen büyük takım falan değilsin abi.

Fenerbahçe için de geçerli bu Alex olsa şöle olurdu mantığı yalnış ya.Eğer Alex yoksa alternatifi olmak zorunda büyük takımsan.

Galatasaray Bouzid'i Carrusca'yı alacağına Lincoln'e alternatif bir oyuncu almaları gerekirdi.Bunu yapmassan böle başın çok ağırır.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Ahah yapma yav, ne seker seysin sen oyle.

Mac topiginizi bile acmayi akil etmediyseniz kendi ayibinizdir, kaybettiginiz puanin ve liderligin uzerini ortmek icin cesit cesit yollara basvurmayin, yapacaksaniz da gundem degistiriyorlar bilmemne diye gezmeyin ortada habire :)

Şaka mısın? Liderlikle ilgili tek bir mesajım yoktur 1. yarı boyunca forumda. Kaldiki fazla da girmem bu bölüme sizin gibiler yüzünüzden. Oturup maç topici açmak zorunda değil insanlar, hani kendince bir laf sokmak istemiş topici açan ve ben ona atıfta bulundum, senin ne yaran var? Ha gerçi azize gündem değiştiriyor topicinde kalmışsın sen pardon lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Lincoln'ü bizim brezilyalılar kafalıyo haberiniz yok. Alex ve Edu gidip kulağını çekmişler bi daha hayır gelmez ondan. Linderoth'un adında meymenet yok kinder surprise hatırlatıyo. Gs bence hepsini satıp 10 tane Servet ayarında adam almalı. Teknik Direktörlüğe de Adnan Polat geçmeli. Ancak böyle kurtulursunuz siz agaliler.
Sosyal ağlarda paylaş

linderoth senenin en iyi transferiydi bence isveçte felanda onca maçını izledik zaten isveçte boş adam oynamaz hele o bölgede direk oynayan bi isim ama bundan önce hiç böle sakatlanmışmıydı bilmiyorum adamı hiç kullanamadık nerdeyse umarım düzelir 2. yarıya kadar ayhanla beraber orta sahayı toparlarlar
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu geçmişe bakıyosak açalım o zaman eski defterleri. Nerde Schalke'deki Lincoln nerde bizdeki. Nerde eski Kezman nerde şimdiki. Ortega, Carew, Ailton, Heinz, Ilic. Ne kadar yıldız oldukları tartışılır ama hepsi geldikleri yerde daha iyi oynuyorlardı. Biz alınca elimizde patlıyolar inşallah Linderoth patlamaz daha adam gibi izlemeden karar vermemek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:
Yahu geçmişe bakıyosak açalım o zaman eski defterleri. Nerde Schalke'deki Lincoln nerde bizdeki. Nerde eski Kezman nerde şimdiki. Ortega, Carew, Ailton, Heinz, Ilic. Ne kadar yıldız oldukları tartışılır ama hepsi geldikleri yerde daha iyi oynuyorlardı. Biz alınca elimizde patlıyolar inşallah Linderoth patlamaz daha adam gibi izlemeden karar vermemek lazım.

Holy,İliç deme ya...Sessiz sedasız gitti,ne bi uğurlayan vardı ne tebrik eden hizmetleri için,kendi bile bilmedi neden gittiğini,gittiğine en çok üzüldüğüm oyuncudur..GS'nin en iyi oyuncusuydu takımda bulunduğu dönemlerde.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla insan olarka böyle iyi niyetli gibi duruyodu. Etliye sütlüye karışmayan, asabi olmayan bir adamdı. Biraz harcandığı doğru da beklenileni veremedi be abi. Bu takıma 10 numara olarak alınan adam böyle olmamalıydı yani. Ha vefasızlık ayrı bir olay nasıl gitti, niye gitti pek haberim yok ben oyun olarak yorumladım.
Sosyal ağlarda paylaş

valla konu o kadar sapmış ki biraz da ben sapıtayım madem.

iliç gs nin son yıllarda yaptığı nonda dan sonraki en iyi transferlerdne biridir. nondayı da iliç gibi saçma sapan elden çıkaracaktır gs inanıyorum ben buna. en azından istikrarlıydı iliç. lincoln gibi 3-5 maç oynamadı.
Sosyal ağlarda paylaş

tv'de izledim lincoln için dk sı 8950 avro dedi :F 11 maçta oynamış toplam 850dk mı dedi öyle bişi toplamda 11 milyon avroya patlamış
bir taraftar olarak üzüldüm aynı yalnışı yıllardır bjk olarak yapıyoruz bissürü yabancı alıyoruz ismi cismi belli değil sonra geri yolluyoruz
ismi cismi belli olanlardan da yararlanamıyoruz
umarım 2.yarı maksimum verimi alırsınız lincoln den.Lincoln olmadan gs maçları hem zevk vermiyor izleyene hem de ülke olarak kayıptır sonuçta o paralar daha ii transferlere harcanabilir
bu arada iliç king olacak adamdı
Sosyal ağlarda paylaş

iliçe iyi topcu demeyin allah aşkına gözünüzü seviyim

iliç dediğin adam ne topla mucadele ne topsuz mucadele.ne adam eksiltme.ne asist ne bişi boş bi adamdı yahu

altan ın oynamasını istedim ben hep iliç yerine ama altanıda yolladılar hemen

iliç topcu falan değil yahu

attıgı golleri hepimiz biliyoruz yani.onun yaptıgını yapabilcek adam çok

10 tane iliç bi lincoln etmez.oynasada oynamasada lincoln yani

gün gelicektir oynicaktir lincoln eminim

iliç,yönetimin hani yabancı transfer yaptık ayaklarıydı.aldılar oynattılar işte zolra.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...