LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Ben Adnan Sezgin'e ve Kalli'ye hastayım ya(hoş Kalli de hasta ama almanya ya gidiyor o ayrı).Bi tuturmuşlar Lincoln yoktu abi eğer Oftaş maçında da Lincoln un boşluğu varsa sen büyük takım falan değilsin abi. Fenerbahçe için de geçerli bu Alex olsa şöle olurdu mantığı yalnış ya.Eğer Alex yoksa alternatifi olmak zorunda büyük takımsan. Galatasaray Bouzid'i Carrusca'yı alacağına Lincoln'e alternatif bir oyuncu almaları gerekirdi.Bunu yapmassan böle başın çok ağırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Pyro said: İlk defa lider olmuş gibi direk sevinip başlık açmışlar ahah iyimiş. sivası yenip, ahaha nası çaktık yeni lider biziz diyenlere selam olsun. 3.lük bb gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Baggio said: Ahah yapma yav, ne seker seysin sen oyle. Mac topiginizi bile acmayi akil etmediyseniz kendi ayibinizdir, kaybettiginiz puanin ve liderligin uzerini ortmek icin cesit cesit yollara basvurmayin, yapacaksaniz da gundem degistiriyorlar bilmemne diye gezmeyin ortada habire :) Şaka mısın? Liderlikle ilgili tek bir mesajım yoktur 1. yarı boyunca forumda. Kaldiki fazla da girmem bu bölüme sizin gibiler yüzünüzden. Oturup maç topici açmak zorunda değil insanlar, hani kendince bir laf sokmak istemiş topici açan ve ben ona atıfta bulundum, senin ne yaran var? Ha gerçi azize gündem değiştiriyor topicinde kalmışsın sen pardon lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Bonjo,Gs kazansa bu threadi açacak mıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Gs kazansa ben açıcaktım. Fener lobisi olarak anlaştık siz yenince ben açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Holy o zaman güzel Center bul sen,bırak futbol işlerini =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 1.70 boyum olmasa gidip ben oynıycam seattle'dan falan kapağı atıp da boy yok. Basketbol benim için 2. hatta 3. planda. Futbol ftw. Gs sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Agalatör Gs yönetir de kazaya gidiyoruz şu sıra.Bizm L'ler oynasa kendimize gelicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Lincoln'ü bizim brezilyalılar kafalıyo haberiniz yok. Alex ve Edu gidip kulağını çekmişler bi daha hayır gelmez ondan. Linderoth'un adında meymenet yok kinder surprise hatırlatıyo. Gs bence hepsini satıp 10 tane Servet ayarında adam almalı. Teknik Direktörlüğe de Adnan Polat geçmeli. Ancak böyle kurtulursunuz siz agaliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Yüzüğü de Adnan Polat'a verelim tam olsun.. Linderoth kral isim bi kere,İskandinav metalcisi aka'sı var..Ayrıca adam kral dmc,yönetebilir her an ortamı.Lincoln Avrupa'da bşiler yapsın bize yeter,TSL zaten çok bir kalite vaad etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Bence Linderoth Galatasaray ın en iyi transferi.Aurelio dan sonra da Türkiye'nin en iyi hucuma dönük ön liberosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 tabii oynarlarsa en büyük sorun aldığımız oyuncuları kullanamama bence ya sakat oluyorlar ya cezalı ya da tatile erken kaçıyorlar:F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 linderoth iyi olabilir lafım yok da bu adam kaç maç oynadı ya? bu adamın bu kadar iyi olduğuna nasıl karar verdiniz yani youtube videolarıyla mı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Yok ya 6-7 maçını izledim ben onun kopenag da oynarken.yaklaşık 7 maçını da isveç milli takımında oynarken izledim hakikeaten çok iyi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 linderoth senenin en iyi transferiydi bence isveçte felanda onca maçını izledik zaten isveçte boş adam oynamaz hele o bölgede direk oynayan bi isim ama bundan önce hiç böle sakatlanmışmıydı bilmiyorum adamı hiç kullanamadık nerdeyse umarım düzelir 2. yarıya kadar ayhanla beraber orta sahayı toparlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Lincoln yerine Linderoth'un formasını almıştım...Emekli edicem formayı asıcam tavana,nba'deki gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 bnm anlamadigim o kadar sene sakatlanmayan adam nasil olduda turkiyede sakatlandi tak die? oyle citkirildim falanda durmuyor ama neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Yahu geçmişe bakıyosak açalım o zaman eski defterleri. Nerde Schalke'deki Lincoln nerde bizdeki. Nerde eski Kezman nerde şimdiki. Ortega, Carew, Ailton, Heinz, Ilic. Ne kadar yıldız oldukları tartışılır ama hepsi geldikleri yerde daha iyi oynuyorlardı. Biz alınca elimizde patlıyolar inşallah Linderoth patlamaz daha adam gibi izlemeden karar vermemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 linderoth baştan patlaktı zaten , adamın önemli bir sakatlığı olduğu belliydiki , şimdi ameliyat olacakmış 2 ay yok adam , song da afrika kupasına gidecek 1 ay yok, gs çok önemli iki yabancısından yararlanamayacak uzun süre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Holy said: Yahu geçmişe bakıyosak açalım o zaman eski defterleri. Nerde Schalke'deki Lincoln nerde bizdeki. Nerde eski Kezman nerde şimdiki. Ortega, Carew, Ailton, Heinz, Ilic. Ne kadar yıldız oldukları tartışılır ama hepsi geldikleri yerde daha iyi oynuyorlardı. Biz alınca elimizde patlıyolar inşallah Linderoth patlamaz daha adam gibi izlemeden karar vermemek lazım. Holy,İliç deme ya...Sessiz sedasız gitti,ne bi uğurlayan vardı ne tebrik eden hizmetleri için,kendi bile bilmedi neden gittiğini,gittiğine en çok üzüldüğüm oyuncudur..GS'nin en iyi oyuncusuydu takımda bulunduğu dönemlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Valla insan olarka böyle iyi niyetli gibi duruyodu. Etliye sütlüye karışmayan, asabi olmayan bir adamdı. Biraz harcandığı doğru da beklenileni veremedi be abi. Bu takıma 10 numara olarak alınan adam böyle olmamalıydı yani. Ha vefasızlık ayrı bir olay nasıl gitti, niye gitti pek haberim yok ben oyun olarak yorumladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 valla konu o kadar sapmış ki biraz da ben sapıtayım madem. iliç gs nin son yıllarda yaptığı nonda dan sonraki en iyi transferlerdne biridir. nondayı da iliç gibi saçma sapan elden çıkaracaktır gs inanıyorum ben buna. en azından istikrarlıydı iliç. lincoln gibi 3-5 maç oynamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 tv'de izledim lincoln için dk sı 8950 avro dedi :F 11 maçta oynamış toplam 850dk mı dedi öyle bişi toplamda 11 milyon avroya patlamış bir taraftar olarak üzüldüm aynı yalnışı yıllardır bjk olarak yapıyoruz bissürü yabancı alıyoruz ismi cismi belli değil sonra geri yolluyoruz ismi cismi belli olanlardan da yararlanamıyoruz umarım 2.yarı maksimum verimi alırsınız lincoln den.Lincoln olmadan gs maçları hem zevk vermiyor izleyene hem de ülke olarak kayıptır sonuçta o paralar daha ii transferlere harcanabilir bu arada iliç king olacak adamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 iliçe iyi topcu demeyin allah aşkına gözünüzü seviyim iliç dediğin adam ne topla mucadele ne topsuz mucadele.ne adam eksiltme.ne asist ne bişi boş bi adamdı yahu altan ın oynamasını istedim ben hep iliç yerine ama altanıda yolladılar hemen iliç topcu falan değil yahu attıgı golleri hepimiz biliyoruz yani.onun yaptıgını yapabilcek adam çok 10 tane iliç bi lincoln etmez.oynasada oynamasada lincoln yani gün gelicektir oynicaktir lincoln eminim iliç,yönetimin hani yabancı transfer yaptık ayaklarıydı.aldılar oynattılar işte zolra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Linderoth'un 8 ay oynayamama durumu varmis, daha kesin degilmis, kaynak bugunku Sabah. Kemik icinde iltihap cikmis sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar