Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Evet de diyebiliriz gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Jedi said: ivy said: donita selin ezgin mi? topigin ilk mesajını oku istersen hey allam. göğe ulaştı mı başın? offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Yazık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 başımız saolsun. inanasım gelmedi ama doğru demek ki. ilk defa espri yapasım da gelmedi. gerçekten sinir bozucu. eğer olaylar da söylediği gibiyse ailesinin pişmanlık ve üzüntüsüne de yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 :( başımız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Allah rahmet eylesin.Yakınlarının başı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 cevremizde yasanmiyor diye belki cogu zaman inanasimiz gelmiyor boyle olsaylara. şaşkinlik icindeyim, keşke boyle birseye kalkismasaydi.. basimiz sağolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 çok yazık.. ailesine sabır dileyecektim ama pek ihtiyaçları yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 hepimizin başı sağolsun,çok üzüldüm gerçekten.. of. OF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 ne kadar korkunç bi olay, tanımasamda etmesemde bi yakınımmış gibi üzüldüm, keşke diyorum şimdi, yazdıgı yazıları okudugumda yardımcı olmaya çalışsaydım, kimbilir, belki elimden bişeyler gelirdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 başımız sağolsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Başımız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 facebooktan selini tanıyan biri mesaj attı Doğan Emrah Zıraman Today at 5:48pm Report Messageaz önce uudağ sözlükte hayatta olduğunu hem sözlüğe hem de özelime yazdı. yaklaşık 25 dakika önce. Kendisi yazılanlara şaşkın. Lütfen o foruma yazın. Kendisi daha sonra açıklama yapar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 uludağ sözlükte böyle bir mesaj atmış selin arkadaşa "Selene "my lacrimosa" ben hayattayım. yazacak gücümün gelmesini bekliyorum. ellerim boşaldı. Cevap Yaz | geçmiş | Sil | x | 23 Aralik 2007, Pazar 17:20 " mesajı bu şekildedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 oley o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 O olmeden biz mi onu oldurduk $imdi :( :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 adamınbiri said: bide ilk intihar vâkası kimdi? windshade sanırım. inşallah fake değildir. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 windshade evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 oh hadi inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 http://www.uludagsozluk.com/goster.php?k=selene/@selene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 yipyip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 facebooktaki bi arkından bana mesaj geldi nese birşeyi yokmuş falan diye..inşallah öyledir.. evet ilk vaka windshade idi..bak hatırladım yıkıldım resmen.aslında bi intihar vakası daha var ancak onu da bi tek ben çok zaman sonra öğrendim.nicki de hatırlamıyorum.1sn arayıp bulucam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 uludağsözlük ne kadar leş bir yermiş yalnız, midem bulandı hakkında yazılan entryleri görünce. bir mesaj da buraya istiyoruz lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 harbiden herkes bi popülerlik bilmemne boku atıyor ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar