CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Tam nereye yazıcağımı bilemedim ama burası mantıklı geldi. Patide donita nickli arkadaşımız Selin Ezgin intihar ederek hakkı rahmetine kavuşmuştur. Bu genç yaşta neden böyle birşey yaptı bilmiyorum ama ne olduğunuda bilmek ister miydim tam emin değilim.Forumlarda çok yazmamış olsada büyük bir takipçisiydi. Allahtan rahmet diliyorum Selin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Allah rahmet eylesin. Konu açmıştı geçenlerde, bayağı bir problemi vardı. Sen nereden haberdar oldun Custodem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Facebooktan bir arkdaşımız bildirdi banada çok üzüldüm daha yeni konuşmuştuk msnden ve facebooktan gerçekten çok üzüldüm. Edit:eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 abi ciddi olamazsınız ya=( başımız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Keşke şaka olsa tabi ama maalesef değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 paticikteki ikinci intihar vakası. :( üzüldüm hepimizin başı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 ooff derdi neydi acaba ya başımız sağolsun Ailesinede Allahtan sabır diliyorum...keşke engelliyebilseydik bide ilk intihar vâkası kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 topragı bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 başımız sağ olsun=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 başımız sağolsun. :( nedenini öğrenebildiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 öğrenirsem söylerim arkdaşlar ama şu anda bilmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 adamınbiri said: ooff derdi neydi acaba ya başımız sağolsun Ailesinede Allahtan sabır diliyorum...keşke engelliyebilseydik bide ilk intihar vâkası kimdi? şu Aldatılan arkadaşdı bu sanırım o yüzden intihar etti "yaşamanın zor gelmeye başladı anlar" tarzında bi topiği var hatta bunun hemen altında edit:pardon güncelle yerine altıntıya tıklamışım o yuzden böle bi msj olmuş yazdığımın alıntı ile alakası yoktur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 bir yetkili baksa da şunu duyurular kısmına alsa yukarıya, iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Sevgilisiyle, ardından da ailesiyle ciddi sorunlar yaşamış sanırım. Keşke ölümden başka çare bulabilseydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Ba$imiz sagolsun. Allah ailesine ve sevenlere sabir versin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Tanımıyodum kendisini, tanıyanların canını sıkmamak için fazla bi şey yazmıyorum. Ama hakikaten olmadı. Kayıt olduğu günü, sorunlarıyla ilgili açtığı konuyu hatırlıyorum. Hakikaten çok yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 başımız sağolsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Halbuki bir şekilde kurtulsaydın iyki olmamış diyecektin. Başımız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Yazık olmuş. Başımız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Başımız sağolsun, tanımıyordum ama içim fena oluyor böyle haberler alınca ya. Ailesine allah sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Donita said: bakalım. bugün son bi hamle yapıyorum. ailemin kapısına gidicem çanakkale'ye. aşkımın uğruna terkettiğim aileme gidiyorum. kapıdan çevrilmemek için değil iki kolumu, bütün vücudumu verirdim. amma heyecan bastı be. Donita said: olmadı işte. biliyodum yaramayacağını. boşa gitti bu hamle de. ailem için ben yokmuşum, bunu öğrendim birinci ağızdan. işte hayatın bu yönünü çok seviyorum. hep kazanıyo ne güzel. Son attığı msjlar kimin aklına gelirdi bunların son olabiliceği?:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 donita selin ezgin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Basimiz sagolsun, daha gencecik kizdi. Ailesi onu affetmedigi icin neler hissetmistir. Insan kendi cocugunu nasil affetmez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 ivy said: donita selin ezgin mi? topigin ilk mesajını oku istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar