adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 hakkında bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 riddim çok sağlam yılbaşında 3 katta farklı ortam var. 80ler yapıolar bi katta bi katta gökçe vardı diğerini unuttum dün gece gittim çok güzel olucak yılbaşında ama biletleri var biletixde 30 milyonmu ne çok ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Ucuzdan korkucaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 riddim i tavsiye etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ZaugnaKhaldun said: riddim i tavsiye etmiyorum Nedenleri ile açıklayınız=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 mekan cidden cok basık, her tipten insan gelecek les gibi olacak orası, o bahsi gecen para sadece iceriye giris parası diye biliyorum ve gökçeyi tanıyor musunuz bilmem ama onu saymazsam canlı müzik bile olmayacak içeride içki parasını ve biranın ne kadar sulu olacagını bilmiyorsunuz bir de bunu düzgün bir şekilde anlatamam ama kredibiliteleri sağlam değil diyeyim kısaca=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Onu bunu bilmem yılbaşı gecesii herkes ankara noche de olsun Kutsi abim var ötesi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 lol bılekkaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 ne lan! kutsi yi beğenemedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 reina 500 ytl adam basi loca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 cluba falan gitmeyin reinaya normal bi cumartesi gidin yılbaşında gidilmez ya çok karambol oluo heryer.house party yapın mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Smoove da bisi yapiliyomus yeni yil partisi,facebookta attending gelmisti gayet hos gibi gozuktu bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 taocu sex asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 riddım 80's tavsie (tu) ama yılbaşında nolur bilmiorm bu arada house party olayı ya abazan party oluyo(sırf erkek geldii için) yada 2-3 kız 2-3 erkek içip uyuyolar atraksyon yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spunraider Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 riddim ne tao ne hamuga k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 babylon da oldies but goldies var ama bayar yılbaşında be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 açın cnbce victoria's secret fashion show izleyin işte yeter size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Maslak sheraton'da 100ytl imiş sınırsız içki + meze. benassi bros global dj's hüseyin karadayı dj funky... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 maslak sheraton iyi, hatta locası da gayet iyi, 8 kişi 1000 ytl http://www.biletix.com/event.htm?id=HULD4 karaköy liman lokantası var, çok kişi gidilirse bence makul sayılabilecek bir fiyatı olan (930 ytl nasıl makul diyeceksiniz, sunduklarına bakın diyeceğim) http://www.biletix.com/event.htm?id=HTRB2 Pearl hoş bir yer, bebekte, boğaz manzarasını da kaparsanız tadından yenmez http://www.biletix.com/event.htm?id=HPR05 ben yine de evde falan kutlanması taraftarıyım, kendim öyle yapacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 maslak sheraton süpermiş. Ama cidden en güzeli ev sağlam arkadaş ortamıyla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 http://www.biletix.com/event.htm?id=HTRB2 karaköy liman. baya bi harikaymış. kafamda kurduğum gibiyse hele resmen aşık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 http://www.biletix.com/event.htm?id=HPR05 Ana Yemek: Ballı Kırmızı Şarap Soslu Bonfile veyav Portakallı Ördek basarım bu mekanı herkese de rezil ederim yılbaşını ne demekmiş yemekte ördek var hem de portakallı acep tek kişi gidebilioz mu:F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 evde alkol alıp pes oynicaz valla kızlı erkekli, dev eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 YIlbaşında eğlenilmez bir mekanda rezil olunur,öğrenemedik bunu hala =].Kalan her hafta gidin,hem daha çok eğlenirsiniz hem yılbaşı kazığı yemezsiniz hem yılbaşı promosyonu ayağına içerisi silme barzo kaynayan yerlerde sıkışmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Yılbaşında sokakta katil olur insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar