ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 bence doomsday daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 armageddon daha iyi olur gibi tarih belirleyelim çekemessem zamanında gidip alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 evet armageddon'da gemilere upgrade filan yapılabiliyor, tercih etmemek için neden yok. yalnız axis oyuncularını ustalardan seçmek lazım yoksa çökertilebilirler sovyet ya da amerikan oyuncusu iyiyse. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Yanlış hatırlamıyorsam multiplayer olarak aynı ülkeyi iki kişi alabiliyordu. Böylece görev paylaşımı yapıp işleri kontrol altında tutmak daha kolay. Yoksa Sovyetleri oynayacak kişiye allah akıl fikir versin derim. Single playerda bile bir süre sonra bayıyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 belli başlı ülkeleri (italya filan) doldurabilirsek onu da yaparız. almanya ve sovyetler'in talibi çok belli ki, ben ingiltere veya amerika'yı alabilirim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Beni bir bilenin yanına verin ALmanya'nın İtalya'sı ABD'nin Fransa'sı SSCB'nin kimi varsa oyu olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 - aktiftablet - doruk - lethe - asteroth - ombakkombak - viktor - lethe - lucretia85 - mulgear - gimli - sam oynayacaklarını söylemiş kişiler bunlar, zaman belirleyelim artık derim. şahsen en son yamasıyla armageddon oynanmasından yanayım, herkesin temin edebileceği şeyler sonuçta. benim için her vakit uygun, herkes uygun vakitleri yazarsa daha rahat zaman belirlenebilir. oynanması elzem ülkeleri de düşünelim, bence: - almanya (bence en iyi oyuncu kimse ona bırakılmalı heh) - sovyetler - abd - japonya (gene iyi oyuncu lazım, çin istilası bir yandan abd ve sovyetler bir yandan) - ingiltere - italya - fransa (vichy'nin gerçekleşmesi mümkün olmayabilir gerçi, düşünmek lazım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Finallerim Ocak'ın 4ünde bitiyor. O tarihten sonra oyanrım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Finallerim var tez yazıcam vs ama bu aralar akşamları vakit ayırabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 fransaa talibim. ben varken kimse vichy kuramaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 pazar akşamları uygun olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 eh bende ingiltere alıp fransayı beslerim! tabi istersen ben pek uçak kullanmıyorum çünkü not: çin oynamayı tercih ederim. ssbc alsın biride tam olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Japon olan arkadaş eğer biraz oynamayı biliyorsa Çin'i ezer bence Çin olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Ben de İtalya olurum, Almanya iyi oyanyan birisi olsun tabi :) SSCB de olabilirm. Çko da farketmez ama donanma ile falan uğraşmayı hiç istemiyorum, denizle domuzla çok muhattap etmeyin beni, ABD öldürseniz olmam mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Hmm bu arada gec mi oldu sanirim da neyse ben de oynamak isterim mümkünse. Multiplayer hic oynamadım ama oyunun suyunu cıkardım zaten, vanilla, DAIM, CORE gibi modlar ile almanya/rusya/ingiltere ile oyunu bitirdim bikac kere. Mümkünse girip alabilirim bi ülkeyi, İngiltere olur, Almanya olur, SSCB olur, olur da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 İyi oynuyosan benim tarftan ol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Ya simdi kendime güvensem Almanya olurum diyecem de Sovyet ya da ABD oyuncusu iyiyse çökertir beni direk. Ha bi de fransa varsa o zaman baya baya zorlar herhalde, oyunun olayı zaten fransa'nın kolay alınması ki Almanya Barbarossa'yı yapabilsin, İngiltereyi baskı altında tutabilsin. Ama fransa ile alternatif bi savas da iyi olabilir, 1941de ruslar girince oyun da biter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Japonya ve İtalya iyi oynanırsa bütün yük Almanyanı üstüne kalmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Evet Japonya çok önemli, Sovyetler ve Amerikayı meşgul tutarsa o zaman çok temiz olur, Atlantik güvende kalırsa ve Rusya da tüm ordularını doguya yıgamazsa o zaman zaten Almanya bitter peace'i görebilir. İtalya iyi oynarsa o zaman bol gelen petrol ile alman generalleri rahatlar, hem de ingiltere baya zayıflatılmıs olur. Valla SSCB de güzel olur ne diyim, kara ve hava savası bol bi ulke olmasini tercih ederim sadece; deniz savasi her ne kadar güzel olsa da aynı zevki vermiyo bana. Artık secimler diger oyuncuların ne istedigine de bakıyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Biz tarih belirleyene kadar daha da gaza gelen olur kanısındayım. Bu oyun kaç kişi ile oynanbiliyo, sınır nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 sınır internet bağlantısı (ki artık böyle bi sınır çok fazla yok) ve paradoxun yazmayı asla başaramadığı multiplayer motoru oluyor... 6 kişi idealdir genelde. 8 kişi de zorlanabilir. Ama fazlasına ben "inanmıyorum". Ama deneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 sorun şu ki japonya'nın almanya gibi önceden kaynak yığınağı yapma ve ic geliştirme imkanı yok gibi, çok sınırlı kalıyor gücü bütün çin'i savaş başlamadan alsa bile. amerika'nın üretim gücüyle başedemiyor donanma konusunda da. çin işgali de ilerledikçe zorlaşıyor tc filan hepten battığından. fransa oynanırsa almanya'nın işi çok zorlaşır. hele ki gimli oynarsa. (:P) o nedenle japonya ve almanya'yı cidden iyi oynayan kişiler alması lazım oyunun çekişmeli olması için. evet gimli'nin dediği gibi sekiz kişiyle denemeye çalışalım önce, gerçi herkesin aynı gün ve aynı saatte oynayabileceğini de sanmıyorum. bir de haftada bir günden fazla oynayabilirsek güzel olur, aksi halde çoooooook uzun sürüyor bir oyun. hayret, deniz savaşlarını sevmeyen bu kadar çok insan olmasına şaştım. bence hoi2'de çok keyifli, özellikle her geminin tuttuğu e-peen çetelesiyle. B)- ben ingiltere ya da abd olayım o halde bari, paso donanma onların olayı. seelöwe hikaye olur ama söyleyeyim. :)o gelebileceğiniz vakitleri yazmaya devam edin de, belki bu haftasonu başlayabiliriz ufaktan. bir de hangi senaryo? 36 mı 39 mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Ben karar veremedim ülkeye yahu. Almanya'yı alacak kadar güvenemiyorum kendime, SSCB sözkonusu bile olamaz zaten (Uğraşılır mı o kadar toprakla yahu). Ufak ülke alsam, oyuna hiçbir etkim olmaz. Önerilere açığım şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 armegeddon yok bende ediniyim bari bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 patch diye arattım armageddon patchi yok hiç. module mü yoksa bu? izmirde olup ta iletebilecek olan varmı? satan yer bilen varmı.. (yeri değil pek evet ama lazım işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar