Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearts of Iron 2 Hamachi derneği


aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

Ya benim aklımda ona uydurulmuş bir kılıf var da, biraz torpil geçilmiş gibi oluyor.

Örneğin A kişisi Almanya'yı alacak, ben de Türkiye'yi alacağım, A kişisi benimle müttefik olarak sürekli beni besleyecek blueprintlerle olsun, kaynaklarla olsun.

Biraz yük gibi oluyor gerçi ama hem oyuna gerçekçilik katar bence hem de ikinci bi sebep uyduramadım, gerçekçilikle idare edicez =P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 büyükler lol :p

Kimler oynamak istiyo belli oldu sayılır.

Yavastan organizasyona girişebiliriz.

Ben çok iyi oyuncu değilim. Öyle büyük ülkelerle oynarken ayrıntılara dikkat edemeden oynuyorum çko verimli kullanmıyorum kaynaklarımı flan.. Hangi ülke ile oynadığım farketmez ama Avrupada olmayı tercih ederim, donanma olayı hoşuma gitmiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

www.hamachi.cc sitesinden indirebilirsin programı, gayet ufak ve kullanıcı dostu zaten.

Benim de büyük ülke almak istemememin nedeni aynı, makro olayını verimli bir şekilde yapamıyorum. Yani kalkıp 80 tane orduyu, denizi havayı ve karayı aynı anda çok iyi kullanamıyorum.

Ha ama derseniz 4 büyükler olacak, o zaman elimiz mahkum, kalkıp Türkiye'yi alıp oyunun sonuna kadar factory yapmaktansa, Almanya'yı alır savaşırım yani =P

Bu arada, alliance'lar oyun içerisinde kurulursa daha iyi ve gerçekçi olur bence, oyundan önce "Biz ikimiz, siz ikiniz" denirse pek gerçekçi olmaz =P

Gerçi, iyi bilen var, çok bilmeyen var, denge bozulabilir de öyle olursa, neyse, yavaş yavaş bir netleşsin de, o zaman konuşuruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kesin gelirim diyemem bir tarih verilsin katılmaya çalışırım.Ülke konusuna gelirsem takımları ve ülkeleri dengelemek zor olacak.Yani oyunu iyi bilenler Amerika-İngiltere olursa artı Sovyetler Almanya'nın şansı kalmaz.Fransa,Polonya,İtalya çok kısıtlılar.Eh biraz Japonya idare eder gibi.
Bütün bunları hesaba katarsak ben Armegeddon oynamayı tavsiye ederim.1936'da başlıyor bütün ülkelerin Ic 230 kadar ve eşit.Sadece coğrafi yer ve ekonomik kaynak bakımından farklılık olabilir.Axis,allies ve cominternde 6'şar ülke var.Teknolojiler aynı başlıyor.
Sadece bir fikir olsun en azından.Zaten buluşmak ve devam ettirmek zor olacak gibi artı oyun çok zaman istiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...