Freyja Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 lol başka biri yazmış (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 stewie rahat tokatlar. - YOU PATHETIC BABY, DIE ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 hazreti mahoney said: Ben şimdi herkesten, elini yüreğine koyup, Hitler'i zamanın şartlarına göre yargılamasını istiyorum, bakın o zaman, o büyük insanın ne kadar masum olduğuna şahit olacaksınız. Ben iddia ediyorum, eğer Hitler, Müslüman olsaydı, Cennet'e girerdi. ohoooo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 allahı var tayyipten daha demokrattı rahmetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 nutella yerim said: azcık adam olsaydi $aadet getirir musluman olurdu (beyler terazi solda,emege saygi) dimi ordanda hacca giderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 bende diyordoum ulan bir tuhaflikmi var bayadir adolf un adi gecmiyor bakin ne kadar masum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 (td)im with stupid... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ben aptal değilim :.( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 üzülme Ardeth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Kime göre neye göre diye bi durum var tabiki...Yahudilerden nefret eden bi insana göre Hitler kral, ama bi yahudiye sorarsanız da o ayrı mesela. Kişisel görüşler bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 sosyolojik hadiselerde toplum normlarına bakmak lazım birey birey bakmak sonuç vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Ya bi sonuca varmak için ona bakılır da. bu topic kişisel görüşlere dayanıyor biraz o yüzden buradan sonuç çıkmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 @hazreti mahoney ah bi senide sabun yapsaydıda görseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bete Noire Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 21 yıllık bir hümanoidim, böyle ironi görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Tarihi kazananlar yazar... Hitler savaşı kaybetmeseydi bugün hakkında böyle kötü düşünmüyor olacaktınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 cikita muz yer misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 hazreti mahoney said: Ben iddia ediyorum, eğer Hitler, Müslüman olsaydı, Cennet'e girerdi. ne biliyon cehennemde olduğunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 yahu amerika gibi bi güç varken almanlar neyi nereyi kazanıyo mantıklı olun beh. o deil de rusyayla arası iyi olsaydı ne amerika ne de ingiltere tanırdı almanya, hepsini harcardı. iki taraflı cephede gücü ikiye bölünüyo bi kerem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karalis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Napolyonuda Hitleride bitiren Rusya oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 abi bence cani denmesinin en büyük nedeni. yahudiler.. elleri öyle yerlere uzanıo ki adamların. ne derlerse o oluyor kuzum.. tamam adamın idea'sı biraz garip ve vahşice olabilir diğer milletlere karşı ama. o kdr çok kışkırtmış ki yahudiler insanları kendi milleti bile hitleri övgüye 5 ay hapis cezası verio. melek demiorm şeytanda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 napolyonu bitiren "git güneyden gelen orduyu yavaşlat" dediği ve fakat bilmem kaç bin kişilik orduyu bulamayan generali oldu d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ve savaşı kazandıkları için Stalin gibi bir kasap hakkında bugün bir çok gencimiz kahraman gibi bahsediyor... Adam 10 milyondan fazla insani açlıktan öldür... Hitler'in yanında cehennemde yandığından hiç şüphem yok. Ama biri daha demişti tarihi savaşı kazananlar belirliyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 en iyi sabun insan yağından olandır. bkz. Fight Club hitler bunu çok önceden çözmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 KillJoy said: o kdr çok kışkırtmış ki yahudiler insanları kendi milleti bile hitleri övgüye 5 ay hapis cezası verio. milyonlarca alman'ın ölümüne ve almanya'nın harabeye dönmesine sebep olması dolayısıyla olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar