Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

geleceği parlak oyunlar neler?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hep düşünürüm keşke UO'ya ilk çıktığında oynayabilme fırsatım olsaydı diye.

Adamlar kastıkları karakterleri kazık fiyatlara satabiliyorlar.

Diablo 2'de de öyle, güzel itemları, yüksek seviyesi varsa, yüksek fiyata satılabiliyor karakter..

Ayrıca bu oyunlara bu kadar ilgi olunca oynamak da zevkli oluyor.

Acaba yeni çıkacak veya çıkmış oyunlar içerisinde, böyle bir geleceği görebildiğiniz oyunlar nelerdir?

En sevdiğiniz oyunu veya ek beklediğiniz oyunu sormuyorum.
Geleceği parlak olduğuna emin olduğunuz oyunları soruyorum yanlış anlaşılmasın...[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
Mesaj tarihi:
geleceği parlak diyerek multiplayer oyunlar kastetmişsin sanırım, yani karakter kasıp çok ii bi para kazanabilceim oyunlar..
hmm şimdilik everquest 2, world of warcraft, lineage 2 derim çıktıkların hemen alınıp kasılası mmorpg ler olarak[signature][hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+
Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU
Dogan lvl50 The Bard RR3+
Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU

unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Mesaj tarihi:
sırf para kazanmak değil de, zevk alabilmek de istiyorum..

mesela UO'nun günbegün büyüdüğünü geliştiğini görebilmek isterdim..
Level'ı ilk günden beri takip edip adım adım her olayı yaşayabilmek gibi (UO ile ne alakaysa ben de anlamadım)[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
Mesaj tarihi:
yeni çıkan mmorpgleri hemen alıp denemek lazım para kazanmak için

mesela SWGde ilk günler oynayanların bi cogu ebayden guzel para kazandı(şimdi kolay kolay kimsenin para vermeyecegi stormtrooper armoları o zaman 250 dolara mı ne gitmişti ebayde)

çok kolay CR kazanılan bi oyun eh ilk başlarda da test doneminden oyunu çözmüş tipler direk CRlerin dibine vurdu o zamanda ebayde yeni başlamış ve parası olan insanlara sattılar mis gibi

wowda falanda böyle olur büyük ihtimal
ilk günlerde temiz para kaldırılır eger işi biliyosan
mesela uoda şu son ev çökme hadisesinden sonra uo goldunu degerinin düşücegini tahmin ediyorum
hatta rarelerin falan baya bi düşer fiyatları

bide sürekli oyunda talep olan şeyler neler falan onları takip etmek lazım
mesela bu işte (ehe kötü anlamda demiyorum alınmasın) kaşar olan bayezid vardır :) uoda istedigi zaman çok güzel para kazanıyodu[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.

Pre UO:R Shard
Mesaj tarihi:
wow cok tutacaktır ,[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Secondlife türkiye de ki bağlantıyla çok zor.Oynamaya çalışan bi iki arkadaşım var çok rahatsızlar.
Ama dehşet para dönüyor oyunda
öyle ki Çin li bi oyuncu oyun üzerinden ev satarak emlak 250bin dolar para kazanmıştır.Şimdi 10 kişilik bir ekiple oyunda ev satmaya devam ediyor.

Oyunda bu aralar siyasi kavgalarda çıkmış.=)

Ultima Online yeniden doğabilir.Yeni oyun Kingdom hedesi çok güzel gözüküyor.
Mesaj tarihi:
hayır yeni bir ek paket geliyor yeni grafiklerle. ben diyorum abi sims 2 motoruyla aynı uoyu baştan yapıcaklar deli olur.

bu arada second life şehirleri falan an be an netten yüklüyor yani yüklü gelmiyor şehirler pcnize. 1024/256 internetle 3dk bir şehrin tamamen gelmesini bekledim ben.
Mesaj tarihi:
zamanıdna bende diablodan iyi para kırdım, eve karakterleri iyi paraya gidiyo ama satmak insanın icinden eglmiyo benımki hala durud öle cocukc ağız bi ara gidiyim sokiyim implantleri veya clone'a geciyim başı ağrımıitır

warhammer online'ın oyuncu kitlesini düşününce cok para donmez gibi geliyo bana sanmıyorum ordan cok kazanc olsun.

gorduğum kadarıyla şu anda en cok para final fantasy de var bi ara baktım ama yok yanı o interfacele mmorpg oynanmaz bence yanı oynanır tabi ne kadar insan oynuyo sonuctada bana ters, ama karakterler iyi paraya gidiyo orası kesin
Mesaj tarihi:
olay para'da değilki. yoksa uo'da bile millet karakterini çok paraya satabiliyor.
oyunun geleceği, karakterini çok paraya satmakta bitmiyor.

mesela starcraft'ta ne karakter satması, buna rağmen çok oynuyan kişi var.
  • Yeni Oluştur...