Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 hatun kişinin nickinde "i love techno" görülür akabinde olaylar gelişir. ben: BU NE? ben: 2dk da tarz değiştirmişsin ben: tekrar. ben: hadi bakalım... hatun kişi: nooldu:) hatun kişi: yneemii hatun kişi: yha hatun kişi: yapma ltfen hatun kişi: :(sni sefiüüüoorum arkdşm olrk kırma ama:( ben: ne yani techno cu musun ? hatun kişi: :S ben: :( hatun kişi: :(of yhapma ltfn ama ben: ne yaptım ya soru sordum ? ben: ne yani ? hatun kişi: yha kısıooosun ama hatun kişi: sora hatun kişi: :( hatun kişi: bişiler sölüüosun kırılooorm n biliimS: ben: ne dedim oha ben: opeth dinle güzel dedim hatun kişi: blmm öle belki.. ben: neyse ya sonuçta ben: zorla değiştiremem. ben: keyfin bilir. ben: bi gün doğru yola gireceksin eminim buna ben: ama umarım GEÇ KALMAZSIN! hatun kişi: pki ben: acayip heyvanlara benziyirsen ben: şimdi DEFOL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Pekala, fakat sorum şu, burada bahsi geçen doğru yol Opeth mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 aslında hayır. yanlış yol techno. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 One vision. One purpose. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Adamı değil hatun kişiyi çizmişsin ama yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 said: hatun kişi: :(sni sefiüüüoorum arkdşm olrk kırma ama:( BU NE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ahaha bende anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 seni sevgili olarak sevmediğini belirtmiş ne olur ne olmaz diye işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 slm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 mrb asl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 [hr] ben: acayip heyvanlara benziyirsen ben: şimdi DEFOL! [hr] müthiş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Dostum kıza salak imajı vermişin ama senden akıllı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ben de çizerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 yok ya normalde ciddi salak bu diyalogda akıllı gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 seni seffiioorrrmm seni sövüüooorrmm die anladım :D WTF?! techo dinleyen biri nasıl opeth dinleyebilr yaw? tam tersi olabilir de yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 we love techno :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 bi pok anlamadım lan bu konuşmadan. bu ne ya?!?! bu nası bi yaşam formu ahuauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Bizim muhabbet kuşlarının cikcikleri bile bu dialoglardan daha anlaşılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 sondaki iki satır dialog manual yazılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 said: hatun kişi: bişiler sölüüosun kırılooorm n biliimS: ay kal geldeaaaaa sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 aga gerildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Apache said: sondaki iki satır dialog manual yazılmış hayır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 o kızdan sana hayır gelmez. istesende gelmez yani.tekno dinliyor mis gibi sen diyorsun opeth. git cayırlara culsuz leş kızlarla takıl sdfs.genelde zenci ve esmer olurlar sansına küs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 otlara saldır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Apache said: sondaki iki satır dialog manual yazılmış ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar