Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

inscription


Bone

Öne çıkan mesajlar

Yeni ek paketiyle birlikte inscription'ın geleceğini biliyordum,
ama inscription'ın nasıl birşey olcağını bilmiyordum, Ultima Online gibi birşey olur herhalde diye düşünüyordum.


Acaba oyun hakkında yeni haber var mı diye
http://en.wikipedia.org/wiki/WOTLK 'a bakarken farkettim.
inscription hakkında şöyle diyor:

"The profession of Inscription is similar to the profession of Enchanting. However, Inscription permanently enhances the attributes of players’ spells and abilities. For example, an "Inscriber" could take the Fireball spell, and give it the ability to daze a target for 3 seconds, or give Shadowbolt a Nature damage bonus, for example 50 Shadow damage, then 60 Nature damage over 10 seconds."


E o zaman inscription, spellcasterlar için zorunlu bişi olcak?

Örneğin blacksmithing, jewelcrafting, tailoring vs gibi profession'ların yaptığı itemların alternatiflerini bulmak mümkün,
ama inscription direk büyüleri güçlendiriyor, bunun bir alternatifi de bulunmuyacak?

mesela normalde 10k shadow bolt damage veren bir adam, inscription ile toplam 30k shadow bolt damage verebilir, e bu durumda da büyük dengesizlik olmaz mı?
inscription almış bir spellcaster ile almamış bir spellcaster arasında?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Castera özel bir şey olmayacak diğer örneklerde misal mortal strikeın effectini yükseltebileceksiniz gibi ibareler vardı ayrıca inscriptionla 30k dmg olmayacak merak etme.

PS : Ayrıca o shadowbolt örneğindeki nature dmg fireball yada pyroblastın bıraktığı dot effect gibi düşün extra zarardan öte pvp de avantaj sağlar stealth,bandaj vs önlemek için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mesela normalde 10k shadow bolt damage veren bir adam, inscription ile toplam 30k shadow bolt damage verebilir, e bu durumda da büyük dengesizlik olmaz mı? said:


sence böyle bişey olucak olsa kimse melee karakter açarmıydı?Dmg ekleme olayı gayet basit, aynı Pyroblast'da olduğu gibi shadowbolt'ada dot eklemek sadece amaç.Yani normal olarak 7-8K bile vursan vuracağın dot "50 natural dmg every 3 second for 15 second" şeklinde olucaktır.Bir meslek büyünün 3 katı vurmasını sağlayamaz sanırsam:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard beni bugün işe alsa inscription değil conscription diye bir meslek koyarım oyuna. Düşük lvl karakterler NPC'ye gidip biraz para verir bişe verir, yüksek lvl karakterler ona yardım eder. Ödül olarak ne bileyim, düşük olan karakter undeadse karşılığında undercityle rep verirsin, ab'de rep verirsin. Yaratıcılık yok bu adamlarda hiç
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum ya kesin bırakıcam diyordum expansiondan önce ama gerçekten çok cazip duruyor şimdi. Sırf inscription bile eğer tahmin ettiğim gibi olursa çok ciddi çeşitlilik yaratabilir. Saç kaş göz customization u da güzel. E northrend zaten şahane. Ragnarostan başladık KilJaedan da bırakıcaz ama Arthas ı da görmek var vs vs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Inscription, direk damage bonus vermeyecek diye söylendi arkadaşlar. Yani atılan fireball'un verdiği hasarı artırmayacak.

Range artırabilir dendi, CD azaltabilir dendi, falan filan.

Ayrıca zaten şu anda klasik Caster professionları = Tailor & Enchanting.

Frozen Shadoweave veya Spellfire Setler herkesin üzerinde var, olmazsa olmuyor. Ayrıca her casterın ringlerinde +12 Spell Damage veya +20 Healing oluyor. Buna bir farklılık gelmesi zaten lazım.

Ek olarak, Inscription alanlar Scroll da inscribe edip, AH'de satabilecek :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Gangren

Gerçekten casterların çoğu gidip enchanter alıyor ama bence bu çok anlamsız. 24 spell damage yada 40 healing bence çok ama çok yetersiz bonuslar. Bu sebeple nerdeyse her caster inscriptiona yönelecektir. Çünkü ne özel bonus getirirlerse getirsinler 24 damageden çok daha fazla fark yaratacaktır.

24 damage nedir ya?? Piyasanın en tırt mesleği Engineer alırım bonus frostnowam olur daha mantıklı yeminle, hatta mage olarak leatherworker alırım aoe fear, kıytırıktanda olsa Bloodlust Heroism) sahibi olurum 10 kat daha iyidir bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

enchanting iyidir.
1- 24 spell damage
2- günde 100g getiri
3- heroiclerde orda burda yeni item gelince disenchant adamı ifla ediyor.
şu an kendim için söyliyim, en değişmez mesleğim. terziyi sildim mesela engineer öğrendim kendime mana potion injector falan yapayım diye abuk subuk şeyler falan da var. ama engineeri her an feda edebilirim canım sıkılsa, enchanti asla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hala parasal konular yüzünden minerım, bir türlü silemedim içinden gelipte. Çünkü günlük questler yaparken bile bana anormal ciddi para akışı sağlıyor. Biriktikçe kırdırıyorum, banka gem dolup taşıyor. Bu güne kadar tek geme para ödemedim üstüne 100 den fazlasını sattım (alt charıma bile epik aldım :D) Bu sebeple para kısmı beni pek açmıyor enchin. 24 damagede gerçekten çok anlamsız geliyor.

İşte ancak düzenli BT falan farmlıyorsunuzdur, item olarak vs olarak en tepeye çıkmışsınızdır. Çıtayı biraz daha yukarı taşımak için o 24 damagein peşine düşersiniz falan biraz anlarımda. Bunun dışında gerçekten fark yaratan birşey değil. Zamanında tBC öncesi mine silip ench almıştım. 6 ay kadarda kullandım, baktım elimde avucunma ne varsa gitmiş üstünede benden yedikçe yiyor vazgeçtim. Sildi döndüm tekrar mine'a. Level 70 olmamlada %280i almam arasında 10 gün geçince. Üstünede epiği aldıktan sonra günde 3 saat ayırıp 1k ya yakın para kasabildiğimi fark edince iyice tutuldum. Hoş gemlerin fiyatı yerlere düştü iyice ama ben vurcağım voliyi vurmuş oldum :D.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu terzinin recipelerinin hepsini toplayıp heroicler nerf üstüne nerf yemeden önce deli dana gibi primal nether satmıştım bildiğin 12k gold yapmıştım 8k sını arkadaslara sattım. o yüzden terzinin hakkını yiyemem para kasmak konusunda. madencilikte ne kadar para var bilmiyorum onun yerine herb daha iyi geliyor bana. sonucta gem işi bitti artık ne gem alıyorum ne gem satıyorum. end gamede en iyi parçalar cıkıp en iyi gemleri yaptırıyorum ama herb her zaman lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sezon 3 başladığı ilk gün sırf gem craftından ve enchant satışından 2k civarı para kazandım ki executioner, mongoose soulfrost, boar's speed falan yok daha. Onlarda olsa çok daha yüksek paralar söz konusu. En çok sattığım enchantlar Surefooted, Cheste +6 stat ve +15 resilience, Bracer +12 stamina, 35 agility gibi enchantlar. Onun dışında eşe dosta enchant lazım olduğunda bi güzellik yapabiliyorum. Doğru söylemek gerekirse mining çok daha karlı ama aynı ordanda zahmetli, köşe bucak dolaşmak gerekiyor maden peşinde. Diğerinde ise IF de oturup gelen wisperlara cevap yazmaca :>
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada alt charına epic mount almışsın freemoon onu mining ve herb yapsan aynı anda herbleri de madenleri de toplasan daha kral olmaz mı. mesela benim rogue öyle. mouse scroll up maden m. scroll down herb. uçan mountla herşeyi topluyorum. başım sıkısınca cakıyorum vanishi. tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...