SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Yeri burası mı bilmiyorum ama yazdım...Son günlerde iyice kafayı yemek üzereyim. Reklamlarda gördükçe deli oluyorum birde bu yüzdebilmemkaçından çekiyoruz muhabbetini. Ya tüm Türkiye çekiyor da, bi benim çalışma masamla bilgisayar dolabının orası mı çekmiyor ya. Sürekli şebeke gidiyor, kırk kez deniyorum, odanın bi ucundan bi ucuna gidiyorum mesaj gitsin diye. Yapmadığım şebeklik kalmadı telefon çeksin diye. Yok babam jammer mi kurdu eve anlamadım:) Sizde de var mı acaba bu hattın gitme problemi... Birde Turkcell de ara sıra gidiyor ama o daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 sanirim % bilmem kac olayi sehirler ve belli yerlesim yerlerinin yuzde kaci,hic bi otoban veya kirsal alanda avea cekmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 izmirin bazı bölümlerinde,çanakkale'de bizim köyün orada, balıkesirin bazı ilçelerinde çekmiyor. arttırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 yazın çeşmede hala yunan hatlarının çektiğine şahit olup iyiki turkcell hattımı yanımda getirmişim dememe sebep oldu. Düşün çeşme yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Yunan hattı falan yine alıyo sizinki. benimki bi gidiyo 40 saat sonra geliyo az önce pencereden dışarı tuttum anca geldi şebeke...delirmemek işten değil. birde bugün yine enteresan birşey oldu, kız arkadaşım saat 11 sularında bi mesaj atmış, 1 saat önce geldi, konuyla alakasız falan baktım, daha sonra gördük ki o mesaj taaa o saatte gönderilmesine rağmen yeni gelmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 trkcll ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 (tu)ustam doğru diyor. ne kadar laf etsekde turkcell iyi ama kazzık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 cogu zaman msg ler iletilmesine ragmen iletildi raporunun gelmemesine de sahit oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 %2 sinde çekmiyor avea o %2 de bilgisayar masanın köşesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 avea sevgilileri ayırır ulan.mesajlar gitmiyo.attım diyosun inanmıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 -Neiloth- said: avea sevgilileri ayırır ulan.mesajlar gitmiyo.attım diyosun inanmıyo :) evet evet kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 hep öyle değil yaw. çandarlıda izmir'in bayaa bi kuzeyi foçayı geçiosun aliağayı dikiliye gelmiosun.. neyse geçen sene trcell den iyi çekiodu avea hah bu sene eşit sayılırlar. sonra değer be. ucuz en azından trcell e göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 cimrilik yapmayin turkcell kullanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 yalan bişi avea.cennet cehennem mağrasında turkcell çekerken avea çekmiyo ki turkcell dünyanın yaklaşık 160 ülkesinde kullanım alanına sahip.yani turkcell rulazzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 nutella yerim said: -Neiloth- said: avea sevgilileri ayırır ulan.mesajlar gitmiyo.attım diyosun inanmıyo :) evet evet kesinlikle bende evet demek zorundayım kesinlikle öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 pwnbot said: cimrilik yapmayin turkcell kullanin. Günde 50-60 msj atiyorum. 50 msj = 100 kontör = 16 YTL Ayda sadece 480 YTL kontöre veremem. O parayla 1 ay geçinen aileler var =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 izmir/yeşilyurtta mit evlerinin orada çekmiyor, bizim okulda çekmiyor bazen ki alsancağın ortası öeh, izmir-aydın arası yolda da çekmiyor. turkcell ftw diyorum ama bedava mesajlar bana koyuyor abi bi turkcell'li olarak eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 -Neiloth- said: avea sevgilileri ayırır ulan.mesajlar gitmiyo.attım diyosun inanmıyo :) bu lafın için +rep bile alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 o değilde avea yeni reklamında bildiğin nip/tuck 'ı hacılamış lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 bizim evden çekmiyor be, hele benim odamdan hiç özel görüşme yapma olasılığı sıfır annemlerle kanka oluyoruz agsfag her gördüğümde o reklamı küfür ediyorum,benim odamın neyi eksik lan o %93ten ile başlayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Ya bunu bana hem avea hem turkcell de çalışmış bi arkadaş anlatmıştı... Avea'nın baz istasyonları turkcellinkilerden daha high-tech miş. Yani turkcellin 3 baz istasyonuyla kapsadığı yeri avea tek baz istasyonuyla kapsayabiliyomuş. Ama işte baz istasyonundan kısınca aynı anda sunabildiği servis miktarı bağlantının kalitesi falan da azalıyo doğal olarak... Avea en yeni operatör diil mi türkiyedeki? Turkcell in bugüne gelmesi kaç sene aldı bi onu düşünün. Bi kaç sene sonra ave a da kendini toplarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 yaw arkadaslar adamlar tamamında cektigini soylemiyoki niye tartısıyosunuz adamlar haklı biz o yuzde bilmemkacın dısında kalan yerlerde bulunuyosak sorun bizde yani....:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 İşinle mi alakalı bilmiyorum ama günde 50-60 mesaj oha diyorum sadece. Telefon aç konuş daha ucuza gelir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 avea kadar aptal bir operatör görmedim, sanki herifin tekini koymuşlar, millet konuşurken tam ortasında kessin diye, çat diye gidiyor konuşmalar 3:00, 4:00 gibi dakikalarda. sonra geri arayınca fazladan 2 kontör atıyor her seferinde. hani %90 oluyor bu 1 saat konuşacağım kontörle yarım saat anca konuşabiliyorum. ayrıyeten bazı periyodları oluyor her gün belli saatlerde asla mesaj gönderilmiyor, hadi gönderildi, iletilmiyor, 4-5 saat sonra gidiyor, karışıklıklar çıkarıyor falan.. 10 dakkası 2 kontör muhabbeti olmasa asla çekilmez, ha bu varken gidip türksel de kullanılmaz ama. 50 kontöre dolu dolu 1 saat reklamı vermişler geçen gün yolda yürürken güldüm durduk yere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Absolut said: İşinle mi alakalı bilmiyorum ama günde 50-60 mesaj oha diyorum sadece. Telefon aç konuş daha ucuza gelir. :) telefonla konuşmayı sevmiyorum ben ya da utanıyorum ne bileyim (salak mıyım lan ben?). ama bi de şu var 20 ayrı kişiye mesaj atmak tek tek aramaktan daha pratik eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar