onetimebaby Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Silikonmus, yazik valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Holy said: Şirkete duşakabin siparişi verdik, teşekkürler asddsadsadsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 kız güzel olsa da içim yanmayacak ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 yanındaki berdanette mi dünyanın en kör adamı bu postdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Hayır merdanette ha ha *Bernadette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 penny hmmmmm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 dün şu noelli bölümü mü ne izledim gözlerim yandı kulaklarım sağır oldu ne kötü bi bölüm o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 şu sahne çok tatlıydı sdf. 1:06 http://www.youtube.com/watch?v=dagfyx49xD4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Yeni sezon çift bölümle başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ilki dandikti de ikinci iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Eyvallah, bekliyordum, ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Ilk bolumde icloud geyigi vardi Kaley Cuoco'nun yuzu burustu yemin ediyorum yarim saniye sdsffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 En az 1 ay önce çekildiği için o sana öyle geldi muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 bitmedi mi bu? oha kaç sene oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 sabonis said: En az 1 ay önce çekildiği için o sana öyle geldi muhtemelen Valla çok Göze soktular o iCloud muhabbetini bana da bilinçli gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 penny direk bir pelin bir pınar olmuş, ne kötü olmuş lan kısa saç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 sabonis said: En az 1 ay önce çekildiği için o sana öyle geldi muhtemelen Alakasi yok, cekimler esnasinda oldu leak ki sahne sahne cekiliyor her dizi ve burda bahsedilen sahne bolumun son sahnesi. Cok net sekilde oradaki icloud muhabbetini leakten sonra eklemis senaristler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Bright said: sabonis said: En az 1 ay önce çekildiği için o sana öyle geldi muhtemelen Alakasi yok, cekimler esnasinda oldu leak ki sahne sahne cekiliyor her dizi ve burda bahsedilen sahne bolumun son sahnesi. Cok net sekilde oradaki icloud muhabbetini leakten sonra eklemis senaristler. Yahu yahu yahu yahu.... Son sahne ilk sahne önemli diil. Bazen uygun ise Son sahneyi, ilk sahneden hemen sonra da çekebiliyorlar. Öyle net kurallar yok. Eğer bir bölümün çekimi 12 gün falan sürmüyor ise, leakler daha sonra çıkmıştır. (ki sitcom dediğin 3 4 gün sürer Max). Ha çekimlere ola ki 28 Ağustos'ta falan başlandı ise bilemicem ama pek mantıklı değil. Kaldı ki yıldız oyuncularını rencide etmek isticeklerini pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Son sahneden kastim sonradan da eklenmis olabilecegiydi. Sezon ici cekimler tas catlasa 2 hafta onden gidiyor, sezon basi max 1 aya o fark ya cikiyordur ya cikmiyordur. Chuck Lorre'dan bahsediyoruz bir de, hersey mumkun. Umrunda olmaz yildiz oyuncu falan. Adam Charlie Sheen'i kovdu 2.5 man'den Charlie Sheen TV'deki en fazla para alan aktorken. Wikipedia / Chuck Lorre / Vanity Cards said: Several of the cards were believed to have legal implications for Lorre's contractual relationships with Charlie Sheen. Bana cok normal geldi acikcasi Kaley'in orada trollenmesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Abi bu arada bir daha baktım da net bilinçli olarak yapılmış. Hatta leonard penny'e "and you thought they all had a silver lining" diyor. kabaca her kötü şeyde bir iyilik vardır" gibi bir deyim. Yani sen her şerde bir iyilik vardır diye düşünmüştün ama bak icloud sayesinde sheldonun fotoğraflarını görmek zorunda kalacağız" gibi bir gönderme yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 aynen o silver lining muhabbeti bariz, hedefli yapılmış gibi :) sahneyi sonradan çekip montajda sıkıştırmışlardır. studio audience sağ olsun oradan kontrol etme imkanı oldu, sezon içi çekimler yayınlanıştan 1 ay önce gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Sebep ne peki? Kaley Cuocoyu daha da mı rencide etmek mi? Dediğiniz mantıklı mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Yahu niye rencide olsun daha fazla? Olan olmuş, üzerine mizah yapmak yanlış değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 önceki sezon sonunda sheldona yapmadıkları götlük kalmadı ama 2 bölümde geri eve girdi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 cuma günü çıkmıyor mu bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar