quixef Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 7x08 çok güzeldi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ahahhahah baya iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 harbi iyi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 abi bu bölüm bayağı iyiydi ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 7x09 gerçekten iyiydi çok güldüm bazı sahneleri defalarca seyrettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 halen performans düşüşü yok ya bu sezon. yarım yarım yarıldım son bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 bi himym bakıyorum, bi buna bakıyorum.... pey pey pey... birisi 4. sezondan sonra serbest düşüşe geçti, birisi 7 sezondur ivmeyle yukarı çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Sheldon yardırdı ya asdsadfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Abi inanılmaz amy Amy'nin Sheldon'un spank'i sonrası önce bir şoka girip akabinde arousal olması öldüm geberdim. AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Ben dün arousal oldum. Ortalık yerde olma dediler. Cümle içinde kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 çok komikti bu bölüm sdf. en komik raj'dı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 çok güldürdü bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Efsaneydi son bolum , yok boyle birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Catladim palyaco anne olayinda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 big bang theory unaired pilot. sheldon ve seks var, baya değişik. sheldon hala sheldon ama değil aslında hsudafha bi de bu ne ya hsudfhudashf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Pilottaki şekli daha doğalmış. Yani normal bir insanın sosyal olmayan, gereksiz zeki versiyonunu oynuyormuş. Komedi dizisi formatı tutsun diye daha ironik, daha az insana benzer bir karaktere çevirmişler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Abi bu pilot normalde açılış bölümü değil mi zaten. Ben çok net izlediğimi hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ben de izledim. belki bu şekilde denk gelmiştir. dizide mi emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 dizide geliyorlar buraya sonra sheldon vazgeçiyor dönüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 güzel gidiyor bu dizi ya. averaj bölümü bile piyasadan iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 lan gülmekten gözümden yaşlar geldi ya. bu diziyi 1 hafta beklemek çok koyuyor. Bu sezon çok efsane. 1 sene yeni sezonu beklemek daha da koyacak : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Nasıl gülüyorsunuz ya bu dizide ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 mani said: lan gülmekten gözümden yaşlar geldi ya. bu diziyi 1 hafta beklemek çok koyuyor. Bu sezon çok efsane. 1 sene yeni sezonu beklemek daha da koyacak : aynen. bu bölüm ayrı bir iyiydi. en iyi bölümlerindendi o derece. her saniyesi yardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 şükran günü en iyi bölümdü bence. bu bölümde sonradan açıldı güzeldi, sezonun en iyi devam eden serisi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 5 aralık'ta yayınlanan baya baya iyiydi ya. sağlam güldüm. himym zaten rezalet ama modern family'den de daha istikrarlı ilerliyor big bang bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar