DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 3 günüm boşa geçti ve bu sabah günceli yakalamış oldum yani 6.sezonda bitti. Son 3 sezon ilk 3'e göre daha sakin yani ilk başlarda sürekli bir gülümseme varken sonradan 2-3 bölüm normal bir bölüm iyi gibi gitmeye başladı. Tabi bunda karakterlerin artmasınında etkisi var kanımca ama çok keyifli bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ya ard arda izleyince tabi sıkabilir. Ben bazı bölümlere hala gülüyorum mesela. Aryaa serpiştirmişler...Mesela "moleculess" dediği yer, ya da sheldon'ın Leonard'a eşşek şakası yaptığı yer=)... bunun gibi belli yerler çok iyi. Gerisi yemek yerken seyredilecek bölümler. En azından hımym gibi kötüleşerek devam etmedi hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 oo fena başlamadı ya ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 (tu) biraktiklari yerden devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Penny(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Son 2 bölüm gayet iyiydi eski tadı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 http://i.imgur.com/1ZrZGrl.png Bu sahneye çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Bu bolum de iyiydi baya ya. Boyle devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 farklı bir komedi gibiydi resmen bu bölüm. karakterlerin yeni yönlerini gösterince de (bernadette), ortaya farklı ve daha güzel bölümler çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Bernadette inanılmaz tatlı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 80lerde çekilmiş film vardı ne zamandır bulupta seyretmek istediğim. O filmi hatırlattı bölüm. Filmin adını buldum bakınıyorum şimdi izlerim sonra. Midnight Madness adı. Diziye gelince bu sezon özüne dönmüş gibi duruyor, üç bölümde çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Yan karakterlerin oyunculuklari cok gelismis bence. Bisey olmus sanki, egitim mi almislar daha uzun emek mi harcamislar bilmiyorum ama cok iyiler. Karaoke sahnelerine falan da bayildim. Cok eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 penny o penbeler içinde neydi be öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 bu bölümü ben de beğendim. dizi çok güzel ilerliyor. şu indiana jones olayı iyiydi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Ahahah çok iyi bu sezon ya http://www.youtube.com/watch?v=3zvsOmIJ8o8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Sheldon: asosyal, toplumsal etik kurallarından ayrılmış, manyak falan ama.... adam teorik fizikçi, belli bir IQ da, yapılan göndermeleri bu kadar anlamaması...biraz abartı. öhh artık dedirttiryor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 kisa lanet sey tadi damaginda kaliyor adamin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 AHAHAHHA abi bu hafta mükemmel iyiydi şarkı falan 10/10 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 zeper said: Sheldon: asosyal, toplumsal etik kurallarından ayrılmış, manyak falan ama.... adam teorik fizikçi, belli bir IQ da, yapılan göndermeleri bu kadar anlamaması...biraz abartı. öhh artık dedirttiryor bazen. Dizi "nerd" temasının üstüne abanmaktan ibaret, mantık aramamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ya gene inanılmaz bir bölümdü ya. Baştan sona kahkaha tufanı. 7 sezon boyunca zerre düşüş yok lan bölümlerde. HIMYM gibi drama bağlayıp bokunu çıkarmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Wolowitz'i creepy-perverted-freak'den çok daha başka birşeye dönüştürdüler dizi ilerledikçe, o iyi oldu ya çok bayıktı ilk başlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 bence o hali daha iyiydi. evlilik dönüştürdü, kamçıyı yedi. artık raj'a bir hikaye uydurup, bağlamalarının vakti geldi. haline gülemiyorum bile. dizide zerre düşüş yok çünkü hala aynı formül. risk almıyorlar. sheldon'ın absürdlükleri spam, abartılı nerd şakaları, biraz bromance falan. çok nadiren yeni birşey deniyorlar. howard'ın evlenmesi, raj'ın dilinin açılması, leonard'ın penny'i tekrar kazanması, amy'nin gelmesi falan. 7 sezon değil de 3-4 sezon geçmiş gibi. hani böyle polisiye izlersin, bölüm hikayesi vardır, bir de sezon hikayesi vardır. dersin ah keşke şu ana hikaye / sezon hikayesine abansalar biraz. o lazım bu diziye. ama işte altın yumurtlayan tavuk hesabı, emmy de alıyor zaten eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Seviyesini koruyor işte daha ne istiyorsunuz ki? Senin dediğin tarza dönseler diğer dizilerde olduğu gibi bokunu çıkartacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 aynen. kaliteyi koruyor ve her bölüm güldürüyor. Olayı bu zaten dizinin. karakter gelişimi falan zor bu tarz dizilerde. Zaten o amaçla izlenmiyor. Maksat güldürsün, bundan 5 sene sonra random bir bölüm açıp iyi zaman geçirmek ve gülmek için izleyeceksin. Arada bi karakterleri özleyeceksin. Budur yani daha fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 bir the big bang theory ortaya çıkarmak var, bir de seinfeld ortaya çıkarmak var. onu anlatmaya çalıştıydım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar