Masakari Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 coupling UK e kötü mü diyorsunuz siz şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 abovv...tü tü tü çarpılacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ya hipster dizisi philly'i çıkarıp diğer her şeye laf etmek de priceless. özellikle true blook ve coupling pey pey pey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 şimdi izledim son bölümüde kızın eli baya baya protez olmuş ya saklıyorlardı ama bu sefer gösterdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 nolmuş, kimin eli protez?Penny mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 amy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 zeper said: abovv...tü tü tü çarpılacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 geçen sezonu yeni izledim hep güldürüyo ya ne iyi dizi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 abi şu kız arkadaş olaylarını bıraksınlar artık ya sıkıldım sdfsd wii oynasınlar paintballa gitsinler kart oynasınlar tay food yesinler ne biliyim icat yapsınlar. raj nerdeyse hiç konuşmadı son bölümde sheldon izlettiriyo şu an sadece diğerleri ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Sıktı dizi, iyi başlamıştı karakterler öyle bir evrildi ki rajı efemine yaptılar, volovitz evlendi. Olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 lan dedim bu bölüm kesin seviştirecekelr amyle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Sarhos sheldon cok iyiydi , onun disinda bostu bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 ya Sheldon çok tatlıydı bu bölümde. spo ikiydi, iki olduu diyip tekrar kağıyı çalıp Wil Weathon demesi.. bir de how can you make wrong to my woman dediği...uuu dedim sesli bir şekilde, sheldon oldun sen dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Law said: Sıktı dizi, iyi başlamıştı karakterler öyle bir evrildi ki rajı efemine yaptılar, volovitz evlendi. Olmuyor. adamlari loser diye seyrediyorduk bayaa bayaa winner olmaya basladilar. sirf seyretmis olmak icin seyrediyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 komikti baya hele tavuk muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=dql26ssMcVI lol (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 alex > peny ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5860395_700b.jpg barney ve leonard http://www.imdb.com/title/tt0106864/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 oowww=)..ben bu bölümü beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Bu penny nereye gidiyo peki arkadaş kim dur diyecek bu kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Sam said: http://www.youtube.com/watch?v=dql26ssMcVI lol (tu) yeminlen sonunda bazinga demezse olmaz diyordum dedi : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 bernadette tek başına ezdi ya bu bölüm ahaha. amy ile kapışmalar çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 deli gibi güldüm onların kapışmalarına... Yanlız Sheldon'ın bazı konuşmaları çok saçma,senristler kndilerini kaptırmış...sosyal zekası olmayabilr ama adam genius ise öyle geri zekalı cvplar vermez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ' payback is a b word indeed' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 4-5 yıl önceydi sanırım çok küçümsedim bu diziyi derken s4 e geldim bi hafta içinde baya kaptırdım boş vakitte çok iyi geldi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar