Apache Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 CthuLhu said: bence en büyük sorun reklam.yapılmamış durumda bariz bir şekilde..paganda hayvani reklam olmuştu paticikle alakalı alakasız herkes biliyordu hatta pagan hala devam ediyor =) bende böyle dusunuyorum.reklam hıc yapılmadı kımse bılmıyor patı ıcınde kaldı dısarıya acılamadı hıc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 iceride reklam yapilmadiki disarda yapilsin. biz urastik arkadaslari cagardik topladik falanda serverda ne quest var ne bisey kimse sirf aksiyon icin oynamaz artik uo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Red said: sphere olcaktı mis gibi.mage robumuzu giyip reglerimizi alıp o/c yapıcaktık geceleri Bende bunu istiyorum,Sphere'ün yalınlığı gerçekten çok oynanabilirlik sunuyor.Orjinal serverlarda da oynadım,runuo'da da ama artık uo'ya harcayacak çok vaktim olmadığından bir sphere serverda charım olsa geceleri 1-2 saatimi rahat ayırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Sphere 56b olması tercihimdir,deli RP kasarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 bence serverın hala böyle durması boşa yani yapın sphere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 sphere olursa ben de başlarım vallahi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 5ettiniz super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 şu ankinden fazla adam bulacağınıza %124.7 garanti veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Ben de veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Spherein size ne katkısı olacak anlamıyorum. İtemları eski haliyle mi istiyorsunuz, e bu runuodan yapılmayacak şey değil. İnsur olmasın mı diyorsunuz, yapılmayacak şey değil. Anlamadığım nokta şu benim ; Neden Ferrariyle 50kmph yapabilecek iken illa volkswagen en çok 50kmph yapıyor ona binelim diyorsunuz ? İnsanın canı arada patinaj falan da atmak isteyebilir. İlla sphere. Runuo olsun ama yeni uonun özelliklerine sahip olmasın. Bu sayede hem dev'ler rahat script yazar hem de daha çok scripte açık olur oyun. Hem ben başından beri diyorum; server rp serverı olsun, belli bir skill ile başlansın diye. Hala da kararlıyım bu düşüncemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Dev söylediklerin mantık dışı. Runuo ve sphere iki ayrı oyun gibi adeta. Ben silahların %10 speed inc. yok +5 cold resist vermesini istemiyorum. +3 +6 +9 +12 +15 yazsın istiyorum. Sınıflandırma dar olsun istiyorum. Her madenden silah yapılsın istemiyorum. Pre-cast kadar dandik ötesi bir sistem görmedim ve istemiyorum. Yukarıda yazılanlar kişisel görüştür. Kimse katılmak zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 pre-aos sevenlerle runuo karşıtlığını bir tutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ya eğlenmelik server lazım böle cecil arena gibi olcak hatta cecil arenayı komple koyun süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 pvp serveri o zmn dxgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 valla bişiler yapılması lazım bence, kimse oynamayacağına değişiklik yapılsın belki daha çok oynayan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ben bi ara girdim kimse yoktu balık tutmaya kalktım fakirlikten olta alamadım aldım balık tutamadım skill gelmedi falan bunaldım gerçekten bişiler yapılsa oynarım spherede destek veriorum ayrıyetten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 orjinal bugları fixlenmiş osi serveri açın döfhşsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 tam olarak sphere olmasın diyorsanız uogamers'ın serverlarından hybrid var runuo üzerine kurulmuş ancak sphere gibi ve oldukça başarılı genelde 700-1000 kişi arası online var. o serverın bi incelenmesi lazım öyle birşey yapılması düşünülüyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Holy said: Dev söylediklerin mantık dışı. Runuo ve sphere iki ayrı oyun gibi adeta. Ben silahların %10 speed inc. yok +5 cold resist vermesini istemiyorum. +3 +6 +9 +12 +15 yazsın istiyorum. Sınıflandırma dar olsun istiyorum. Her madenden silah yapılsın istemiyorum. Pre-cast kadar dandik ötesi bir sistem görmedim ve istemiyorum. Yukarıda yazılanlar kişisel görüştür. Kimse katılmak zorunda değil. runuo ve sphere değil dediklerin işte öyle bir problem var. aos ve preaos arasında öyle farklar var, runuo ve sphere emülatördür. runuo kullanıp preaos ta oynanabilir, daha stabil ve bugsız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 sphere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ahh ahh.. sphere ile ml oynayında hayalleriniz suya düşsün :) görün sphere'Yi sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ahahah işin komiği preaos runuo açsan, "bak bu sphere alın oynayın" desen anlayan çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ben şu oynamayıp etmeyip de hala runuo yu savunan, runuo kalsın! diye ısrar eden insanları hiç anlamadım. hani 78 kez aldatıp postaladığın kadının bir başkasıyla evlenmesini istememek gibi. insanların bir bildiği var ki sphere olsun diyor. bak runuo da güzel, runuo daha güzel, sphere oynayan salaktır diyerek bugünlere geldiniz, ne oldu, kimse oynamadı sonunda. biz en başından demiştik sphere açın yoksa kimse olmaz diye anlatamadık. çok kurcalamayın işte runuo da aynı şeyleri sağlarmış neden sphere olsunmuş. sphere olursa daha çok kişi oynar 2+2=4. oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Cons said: Holy said: Dev söylediklerin mantık dışı. Runuo ve sphere iki ayrı oyun gibi adeta. Ben silahların %10 speed inc. yok +5 cold resist vermesini istemiyorum. +3 +6 +9 +12 +15 yazsın istiyorum. Sınıflandırma dar olsun istiyorum. Her madenden silah yapılsın istemiyorum. Pre-cast kadar dandik ötesi bir sistem görmedim ve istemiyorum. Yukarıda yazılanlar kişisel görüştür. Kimse katılmak zorunda değil. runuo ve sphere değil dediklerin işte öyle bir problem var. aos ve preaos arasında öyle farklar var, runuo ve sphere emülatördür. runuo kullanıp preaos ta oynanabilir, daha stabil ve bugsız olur.Peki Runuo ile preaos, Sphere ile aos olan server var mı? Varsa ben duymadım. Ha Runuo ile preaos açınca neler olur bilemem. Açıp görmek lazım da kimse anlamaz diye birşey yok tabi ki farklılıkları olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 http://www.uodivinity.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar