Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox Kullanan Öğrenciye Ceza

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Amerika Birleşik Devletleri'nde bir öğrenci daha iyi olduğunu iddia ettiği Firefox tarayıcısını kullanırken yakalandıktan sonra sınıf hapsi cezası aldı::oBiz burda bas bas bağırıyoz opera diye,opera kullansa bunlar başına gelmeycekti:D

Bu da okulun ailesine gönderdiği not;Belge
Mesaj tarihi:
ogretmen buyuk ihtimalle ff'in ne oldugunu bilmiyo, derste bisey yaparken cocuk acmis, hoca da kapa onu isini yap diyince cocuk yapiyorum zaten tripleri cekmis, hoca da detention vermis.
Mesaj tarihi:

biri benim ff kullandığımı görüp bana herhangi bir genel ceza vermeye kalkacak.Adamın aklını alır ossuruğunu düğümlerim ellerini kırarım beddua eder çarparım oda yetmedi döve döve yontarım.Ne münasebet devlet görevlisi olsa yine beni engelleyemez kullanırım kullanıcam kullandırıcam.

Mesaj tarihi:
firefox yönetir. yani basite indirgersek, şu ikisi arasında tercih yapın, hangisini seçerdiniz?
http://www.lapastillaroja.net/archives/Firefox_T-Shirt.jpg

http://www.smh.com.au/ffximage/2006/06/16/billgates_narrowweb__300x385,0.jpg
Mesaj tarihi:
yahu bi kere yalan haber, ikinci kere zorla ie kullandirma gibi bi durum yok, hoca velete oynasma baska seyle isini yap demis, sonra cocuk dinlemedigi icin cezayi kesmis, amma uzattiniz he.
Mesaj tarihi:
The reports, blogs and other sources on the Internet indicating that a Big Spring student was assigned detention for using the Firefox internet browser instead of Internet Explorer are untrue and were based on the fake letter.

Okuyalım.
Mesaj tarihi:
bende benim bilgisayarımda ilk defa oturan falan filan ie yi açınca dövesim geliyo. eşşek kadar firefox var ie ikonunu kaldırmışım alttan "internet eksplorırr yokmuaağ" die bagırıyolar. ff rulz.
Mesaj tarihi:
Eternalus said:
yok be tabii ki o yazmamış. ben çok daha basite indirgedim :D

elbette bill amca. harçlık verse onun haremini kurarsın sonuçta. (:P)
  • Yeni Oluştur...