A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Amerika Birleşik Devletleri'nde bir öğrenci daha iyi olduğunu iddia ettiği Firefox tarayıcısını kullanırken yakalandıktan sonra sınıf hapsi cezası aldı::oBiz burda bas bas bağırıyoz opera diye,opera kullansa bunlar başına gelmeycekti:D Bu da okulun ailesine gönderdiği not;Belge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bu ne ya şaka gibi foxfire.exe sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Fire Fox'tan vazgeçmem... Benim koğuşumu da hazırlasınlar -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bu hoca ne ya şaka gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 çekemiyorlar kızıl tilkimizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bu ne ya ciddi mi bu ? ben de sevmem firefox da yasak gibi birsey mi var ? P.S: şaka di mi bu =), ben anlamadım di mi eheh ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ogretmen buyuk ihtimalle ff'in ne oldugunu bilmiyo, derste bisey yaparken cocuk acmis, hoca da kapa onu isini yap diyince cocuk yapiyorum zaten tripleri cekmis, hoca da detention vermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 konuyla alakalı okul müdürünün açıklaması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 foxfire.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Portable firefox kullandigi icin olmustur o. Cunku okulun blocklarini geciyor o program, biz facebooka felan oyle giriyorduk okuldan, sonra uyari verdiler bize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Firefox-tan a uzanan eller kırılsın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 biri benim ff kullandığımı görüp bana herhangi bir genel ceza vermeye kalkacak.Adamın aklını alır ossuruğunu düğümlerim ellerini kırarım beddua eder çarparım oda yetmedi döve döve yontarım.Ne münasebet devlet görevlisi olsa yine beni engelleyemez kullanırım kullanıcam kullandırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 software adam bıçaklamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Bizim okulda bütün öğretim görevlilerinin bilgisayarında firefox var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 firefox yönetir. yani basite indirgersek, şu ikisi arasında tercih yapın, hangisini seçerdiniz? http://www.lapastillaroja.net/archives/Firefox_T-Shirt.jpg http://www.smh.com.au/ffximage/2006/06/16/billgates_narrowweb__300x385,0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 firefoxu o kiz mi yazmis? hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 yok be tabii ki o yazmamış. ben çok daha basite indirgedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 firefox okula dava açsa kazanır mı acaba. zorla ie kullandırtıyolar haksız rekabet var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Kazanır, hatta açar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 yahu bi kere yalan haber, ikinci kere zorla ie kullandirma gibi bi durum yok, hoca velete oynasma baska seyle isini yap demis, sonra cocuk dinlemedigi icin cezayi kesmis, amma uzattiniz he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 The reports, blogs and other sources on the Internet indicating that a Big Spring student was assigned detention for using the Firefox internet browser instead of Internet Explorer are untrue and were based on the fake letter. Okuyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bende benim bilgisayarımda ilk defa oturan falan filan ie yi açınca dövesim geliyo. eşşek kadar firefox var ie ikonunu kaldırmışım alttan "internet eksplorırr yokmuaağ" die bagırıyolar. ff rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 niye öyle bi haber yapsınlar ki kaan o zaman. belki sıyrılmak için öyle diyolardır şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 OKU LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Eternalus said: yok be tabii ki o yazmamış. ben çok daha basite indirgedim :D elbette bill amca. harçlık verse onun haremini kurarsın sonuçta. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar