ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 aynen o sınav, 5 puanlık kopya çektim; teslim ettiğim kağıtta rahat 90 puan var, ama okumadı bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 epic fail guy olmuşsun sen de o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 kopya benim isyanimdi diyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 5 puan peşinde koşanları OrÇun (r.a.r.) böyle çarpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 hatta sana şunu armağan ediyorum: epic fail Bu da yeni avatarın olsun EPIC FAIL GUY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Sina çok adisin lan Olm yardım et, ne yapayım ne edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 proje hocam fen edebiyat fakültesi dekan yardımcısı tabi ama fakülteler tutmuyor sdf d: böyle durumlarda yapabileceğin en iyi şey iyi izlenim bırakmaktır bence, yaptığına hiç bir bahane sunmamak kaydıyla gidip hocadan özür dileyebilirsin d: tabi hoca gıcıksa işe yaramaz hatta yalakalık yapıyor gözüyle bakıp daha da sinir olabilir hocana göre davran d: zira zannediyorsam durumunu değerlendirecek olan komisyonda o hoca da olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 gecmis olsun dielim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Şimdi şöyle, sınavdan 1 hafta sonra gidip hocayla konuştum office hourda; baya baya konuştu, "seni dekanlığa sevkedebilirdim" dedi (ki buradan sevketmediğini düşünmemiz lazım değil mi), "zaten f aldın, daha ağır ne ceza alabilirsin, onu konuşucaz bölümde" falan dedi, ki bence yumuşamıştı da biraz. Ben de anlatmıştım, çalıştım sınava, iyi yaptım; ama bir anlık salaklığıma denk geldi diye. Komisyonda bölümden bir hoca olacak, başka kim olacak bilmiyorum. Annemin ameliyat olmasından, son gün çalışmamdan falan bağlayacağım; işte o not çalışma notumdu ama sınavda yanıma almıştım, öğrenci psikolojisi şu bu diye ekleyeceğim. Biraz duygu sömürüsü, biraz "sicilime işlerseniz bursum kesilir" ekleyeceğim. Yani kafamda bunlar var, gayet kendimi acındırmayı falan planlıyorum alttan alıp Fen Edebiyat Fakültesine bağlı bu arada bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 neden diyeceksin öyle bir durumda bir hoca bir öğrencinin iyi yaklaşım yüzünden ona sert yaklaştığını düşünüp özür dilemişti ama dediğim gibi hocasına bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 hmm merak ettiğin birşey varsa sorabilirim o zaman hocama d: gerçi sanırım son zamanlarda ona danışmadan kafama buyruk çalıştığım için bana da biraz bozuk hehe edit2: bu arada ortalaman kötü değilse ondan da bahsedebilirsin bir de tabi öss derecen çok iyi, bunları ukalalık yapıyormuş gibi gözükmeyecek şekilde savunmana eklemende fayda var :p Dediğin gibi her öğrencinin başına gelebilir tarzı bir yaklaşım bir şans vermelerine yetebilir. Ama tabi böyle bir durumda bir daha kopya çekip yakalanırsan ölümün demek d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Naaptın sen yeğen ya =) Geçmiş olsun Arda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 öeh geçmiş olsun umarım bursun kesilmez = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 burs diyince özel okul sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ortalamam kötü, 2.23 şu anda gpa; son iki dönem 2nin altında zaten dereceyi falan ekleyebilirim belki; geçmişimde de yok hiçbir şey, tertemiz çocuğum biraz salağım yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Elektrikler kesildi, çalışamadım. Mum ışığında gördüğüm kadarını da kopya yaptım hocam çok pişmanım de bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 O kadar acındıracaksan sahte bir trafik kazası düzenleyip koltuk değneği + alçılarla felan katılabilirsin savunmaya. Ama çok fazla ödenek gerekebilir =) Onun dışında umarım çok fazla hasar alamdan atlatırsın savunmayı felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 evet büyük gün yarın büyük ihtimalle sözlü savunma da verecekmişim yazılı savunmayı da her şey bittikten sonra koyarım buraya ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 hadi bakalım hayırlısı olsun umarım en az hasarla atlatırsın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Moralini bozmak gibi olmasın ama aynı sorunla karşılaşan bir arkadaş 6 ay uzaklaştırma almıştı. Kopyayla yakalanma durumunda en iyi çözüm asistana veya sınav görevlisine hocam 0 verin kağıdıma ama soruşturma açmayın demek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Hayırlısı olsun , bekliyoruz iyi haberi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 olm naptın lan 5 - 10 puan için değer mi..pekazizin dediği önemli bir etken..bişey olmaz inşallah edit:510 puan için değer tabi manyak mısın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 plagiarism ne demek la? bu arada millet hala ünivde kopya çekmeyi lisedeki gibi zannediyor ama öyle değil. yakaladılar mı ellerinden geleni yapiyorlar. o yüzden kendini riske atmadan kopya çekecen. çekmeyi beceremiyorsan hiç bulaşmayacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 tamamen asistanina bakan bisi universitede kopya bi asistan kopya cekcekseni hesap makinenize deil elinize kolunuza yazin diye yardimci oluyo dieri baykus gibi anfinin en ustunen izliyo yildiz elektrik klasigi olan siralara osemek ise enellenemez siralari yeniliyorlar boyuyolar kaziyolar istediklerini yapsinnar 1 ay icinde sira aynen eski haline donusuyor ayrica unutmamak gerekir ki en ddali hocada bile usturupluysan kopya cekilir her yigidin bir yogurt yiyisi war onu bilcen eahuea ayrica yildizda daha disipline giden gormedim walla kagit almaca hatta kagit isteyince vermemece bile gordumde yok disilin fean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 senko said: plagiarism ne demek la? bilimsel hırsızlık :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar