Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kopya o ye

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

proje hocam fen edebiyat fakültesi dekan yardımcısı tabi ama fakülteler tutmuyor sdf d:

böyle durumlarda yapabileceğin en iyi şey iyi izlenim bırakmaktır bence, yaptığına hiç bir bahane sunmamak kaydıyla gidip hocadan özür dileyebilirsin d: tabi hoca gıcıksa işe yaramaz hatta yalakalık yapıyor gözüyle bakıp daha da sinir olabilir hocana göre davran d: zira zannediyorsam durumunu değerlendirecek olan komisyonda o hoca da olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şöyle,

sınavdan 1 hafta sonra gidip hocayla konuştum office hourda; baya baya konuştu, "seni dekanlığa sevkedebilirdim" dedi (ki buradan sevketmediğini düşünmemiz lazım değil mi), "zaten f aldın, daha ağır ne ceza alabilirsin, onu konuşucaz bölümde" falan dedi, ki bence yumuşamıştı da biraz. Ben de anlatmıştım, çalıştım sınava, iyi yaptım; ama bir anlık salaklığıma denk geldi diye.

Komisyonda bölümden bir hoca olacak, başka kim olacak bilmiyorum.

Annemin ameliyat olmasından, son gün çalışmamdan falan bağlayacağım; işte o not çalışma notumdu ama sınavda yanıma almıştım, öğrenci psikolojisi şu bu diye ekleyeceğim. Biraz duygu sömürüsü, biraz "sicilime işlerseniz bursum kesilir" ekleyeceğim.

Yani kafamda bunlar var, gayet kendimi acındırmayı falan planlıyorum alttan alıp

Fen Edebiyat Fakültesine bağlı bu arada bölüm
Sosyal ağlarda paylaş

hmm merak ettiğin birşey varsa sorabilirim o zaman hocama d: gerçi sanırım son zamanlarda ona danışmadan kafama buyruk çalıştığım için bana da biraz bozuk hehe

edit2: bu arada ortalaman kötü değilse ondan da bahsedebilirsin bir de tabi öss derecen çok iyi, bunları ukalalık yapıyormuş gibi gözükmeyecek şekilde savunmana eklemende fayda var :p Dediğin gibi her öğrencinin başına gelebilir tarzı bir yaklaşım bir şans vermelerine yetebilir. Ama tabi böyle bir durumda bir daha kopya çekip yakalanırsan ölümün demek d:
Sosyal ağlarda paylaş

tamamen asistanina bakan bisi universitede kopya
bi asistan kopya cekcekseni hesap makinenize deil elinize kolunuza yazin diye yardimci oluyo
dieri baykus gibi anfinin en ustunen izliyo
yildiz elektrik klasigi olan siralara osemek ise enellenemez
siralari yeniliyorlar
boyuyolar kaziyolar istediklerini yapsinnar
1 ay icinde sira aynen eski haline donusuyor

ayrica unutmamak gerekir ki en ddali hocada bile usturupluysan kopya cekilir
her yigidin bir yogurt yiyisi war
onu bilcen
eahuea

ayrica yildizda daha disipline giden gormedim walla
kagit almaca hatta kagit isteyince vermemece bile gordumde yok disilin fean
Sosyal ağlarda paylaş