Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 paket süper yalnız.. 3-5 tane almak lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 abi 3-5 i bırak 1 tane bulursan dua et :) personele bile aldırmıyorlar geldigi gün bitiyor o paketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Dandik J&B ve sigara olmasa super, gene bile alabilirim belli olmaz, iyiymis :p Bulursak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 inanmiorm buna . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 iyiymiş yarın gidip alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 sonra niye alkolik halkımız! olur lan tabi bu paketle. 3 5 tane alırım zulada durur hiç olmadı. şunun rakılısını yapsalar kuruturum orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 5m e koşayım yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Prawler said: %99.9 MÜSLÜMAN OLAN ÜLKEDE İÇKİLİ YILBAŞI PAKETİ Mİ OLUR YA? HEMEN MİGROS KAPATILMALI YERİNE BİM VE PM KURULMALI... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 davidoff kotuymus ya onun harici iyi bi samsun 216 koysalardi super olurdu =Pd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 bi karton davidoff saka mı ya 10 lu 5 ytl den sadece sigara 50 ytl ediyor zaten iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 karton davidoff denen şey box falan olmasın ya? alan varsa bildirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 yaaa of. kalmamış hiç bi yerde 5 yere sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 oha be ben daha akşam gidip bakcaktım bi de :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 sahte ickidir onlar sahte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 kedidir kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 4 yere sordum hiç bir yerde kalmamış.İçkisiz paket ve dandik içkili paket var onlarda değmez gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 salak mı adam milyonlarca ucuz paket cıkaracak. her magazaya koyar 20 paket reklamı onlar üstünden yapar tüketir sonra o paket kalmayınca %50 si yandaki cakma paketlere yonelecegi icin sürümden kazanır magaza euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 sigara nedir yılbaşı pakedinde, iyi saçmalamışlar. prezervatif filan koysalarmış onun yerine daha anlamlı. yine de iyi fiyatı tabii, sigarayı çöpe atsan bile. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 sigara abes olmus harbi. puro koy soyle bi tane kaliteli madem tütün ürünü koycan di mi? yiyecek icecel paletine kondom koymayalım demislerdir euhe.yoksa olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Yuh be yuh. Alınmalı tabi de parası olana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ben haftalık alıyom bu kadar şeyi zaten absinth falan koysalarmış bari kaçak maçak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 79 milyon çok pahalı. bizim orda 2-3 tane bu paketten alırım ben o fiyata fssfdsdf. cyprus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Sam said: sigara nedir yılbaşı pakedinde, iyi saçmalamışlar. prezervatif filan koysalarmış onun yerine daha anlamlı. yine de iyi fiyatı tabii, sigarayı çöpe atsan bile. (:P) "herkes sigara içiyor, gördüklerinde sevinsinler" diyerek konmuş herhalde. benim bildiğim yılbaşı sepetlerine çikolata, kahve, içki, cips konulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 pazarlama tekniği bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 prezervatifi kim ne yapsın sanki sevişen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar