SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bugun atandım öğretmen oldum. çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 oha gz man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 teşekkür ederim nutella yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 hayırlı olsun. ne öğretmenisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Hangi il/okul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 fen bilgisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Küçük savaşçılar incoming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 teşekkür ederim herkese kütahya merkeze bağlı bi kasaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Tebrik ederim , aman ilk dersten Hababam Sınıfı misali bir taraflarınız uçmasın , sonra Son Savaşçı olmanın da anlamı kalmaz gider güzelim sınıf valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 daha önceden tecrübem var ve bu konuda kendime güveniyorum. ama gerçek te bakalım ne yapacağız. arkadaşım diyorki ilk sınıfa girince parola tatlı sert olacaksın yoksa tepene çıkarlar falan diyor. şimdide ev tut eşya falan filan derdi çıktı ben bu zaman kadar hiç kendi başıma kalmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ıyyy en sevmediğim derstir fen bilgisi.. önce dersi öğrencilere sevdirmeyle uğraş bence.. yeni nesil matematik ve fenden nefret ediyor gibi görünüyor.. atandığına sevindim hayırlı olsun.. kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 fenden hayatım boyunca kaldım hep 1 di hiç sevmem fen öğretmenlerini sen öle olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Atatürk sevgisi ve dinci nefreti aşılamayı unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 tebrikler. örnek alınan, idol bir öğretmen olman dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 SON_SAVASCI said: teşekkür ederim nutella yerim abi korkutuyorsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 niye korkutuyoumki üleyn:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 hadi hayırlı olsun idealist öğrenciler yetiştir d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 işallah hakkını vereceğim öğretmenliğn hayırlısı ile bi başlayıp yerleşeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Ohaa çok güzel be, GZ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 öğrencilerime karnelerini verdim 1 tane teşekkür belgem var sınıfımda. çocuklar a yazık ya hep dövmüşler ki laftan anlamayan öğrencilerim sopayı görünce susuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 dayak yasak deniyor ama el altından ne dayaklar atılıyor. öğrenciler de hak arama nerde hepsi susuyorlar. adamı dövsen babası anası daha seni tebrik eder bak bak oğlumuza dayakla birsey öğretiyor diye. şu sopa meselesini açıklayayım. bilirseniz öğretmenler için hele ilk günler çok yoğundur okul. nöbetciyken öğrencinin birinden sopayı aldım. çocuğun elinde sopanın işi ne onunla sınfa girdim öğrenciler direk sustu. sinek uçsa sesi duyulacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 vur vur vur vur ahefuahefuea:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ama böyle gidişle ben de sopacı öğretmen olacağım sanırım. ama olmayacağım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar