ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Çalışmam gerekiyor. Gece çok uyumama ve az uykunun yetmesini sağlayacak bir tuto istiyorum. Dün değil bi gün önce sabahladım bir gece sorun olmuyor da ikinci gece yıkılıyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bi kola kahve kombosu vardır hep anlatılır. kahveyi kolayla yapıyosun. bi de sağlıklı bişey midir bilmem, kamyon şoförleri yapar diye anlatırlar, gripin yutup üstüne sadece demden oluşan çay içiyomuşsun böyle uyutmuyomuş. ama deneme tabi bunu evde nolur nolmaz ölürsün falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 günde 1-2 saat uyuman yeterli olur ve kolayı tavsiye ederim kahveden daha etkili bide yanına çikolotada falanda al biraz kilo alırsın hafifte sivilce basar ama bu şekilde 1 hafta bile uyumadan geçirirsin uyumadan değil aslında günde 2-3 saatlik uykuyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 oha kahveyi kolaya yapma nasıl olur ya içen var mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Ben yaptim, gece kola+kahve yanina 3 fincan sturbuckstan cekilmis baya sert bi kahve yaptim french pressle, 5-6 nescafe 3u bir arada, 2 burn, baya da bi kola. sabah 6 dolaylarinda soguk soguk terlemeye ve titremeye basladim, hass diyip yattim bu sefer de uyuyamadim, cok enteresan bi gundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 kafein koması oluyo o ölüme kadar yolu var valla çok tehlikeli bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 gözlerine kürdan koy, bi çizgifilmde görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Penthesilea said: Ben yaptim, gece kola+kahve yanina 3 fincan sturbuckstan cekilmis baya sert bi kahve yaptim french pressle, 5-6 nescafe 3u bir arada, 2 burn, baya da bi kola. sonra da neden mide problemlerim var oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Laraken said: gözlerine kürdan koy, bi çizgifilmde görmüştüm.(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 yalnız kahveyi kolanın içine koyunca aşırı bir reaksiyon oluyo, her yer köpüük köpük olabilir dikkat =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Efendim bunun için yat yarışları mürettebatının taktiğini uygulayabilirsin. 8 saat aralıksız uyku yerine uykunu böl: 2 saat uyu 3-4 defa da yarımşar saat uyu, böyle 1 hafta dayanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Yarım bardak kola nın için bir paket nescafe yi koyuyorsun. Kolanın gazı kaçmış olsun mide problemleri istemessin sonra. Karıştır iç, kafein çok çabuk etki eden birşey olmadığı için uykun gelmeden 2-3 saat önce içersen iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 kahve kola berbat.. onun yerine a) az uyku: her gün 3sa uyku ile çalışır bünye.. 1hafta rahat gider. sonra yarım gün uyursunuz (ben de bu uyuma günü genelde çarşamba veya pazarları oluyor) b) irade: beni serbest bıraksanız bile uyumam. yapacak iş değil, hiç bi şeyim olmasa dahi uyumuyorum artık. dün gece çalıştık işte (sınav zortladı gerçi) sadece 3sa uyudum ve hâlâ ayaktayım.. sanıyorum irade. bunlar dışında portakal suyu (daha doğrusu c vitamini takviyesi) kahveye göre daha mantıklı bir uyarıcıdır -uyuklama durumunda- az ama sık aralıklı gıda takviyesi -kolay sindirilen hafif şeyler sadece- ve sıvı takviyesi -az demli yeşil çay, bol su etc- inanılmaz işe yarar. böle bişiler bende çalışıyor, uykusuzluk genelde hiç koymuyor. (ama çooook uzun çalışınca, sandalyede pineklemekten olan sırt ağrıları var ya! eve balili masöz alıcam sırf ağrılar için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Laraken said: gözlerine kürdan koy, bi çizgifilmde görmüştüm. flintstones da görmüştüm bende 10 seneyi geçmiştir hala aklımda biliçaltıma koydu geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 aha harbiden orda görmüştüm zamanında. bilinçaltı yapmışım yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 3. gün illa yıkılacaksın hatta uyanamayacaksın ama durmadan 1 bardak kola + 1 bardak kahve + (sigara içiyorsan) ve bir şeye odaklanırsan uyama ihtimalin az... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 colanın üstüne 1 çay kaşığı kahve at çok güzel köpürüyo ama colayı bardağın yarısına kadar koy;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 bende genelde günde iki üç saat uyurum sonra haftasonu geldi mi yarım gün uyku :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 günde 2-3 saat uyku nedir yaw:D, en az 8-9 saat uyumam lazım benim ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 efedrin, eczaneden al, cok ucuz, reçetesiz, uyutmaz, yan etkisi varsa, tıp fakültesinde okuyanların yarısının ölmesi muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 kola kahve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 bu haftasonu da uyuyum bu hafta yine sınavlar coşuyor eheh .. Hadi bakalım evde kola ve kahve stoğu yapmam lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 çok kahve ve kahve/kola içersen sabaha doğru miğden bulanır. çay demle demini iç sadece daha iyi (o kadar etkili olmasa bile). kahveyi sınavdan önce iç konsantrasyonun artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 kola kahve pek işe yaramıyor tamamen irade meselesi. Zorla yapıyorsan bu uyumama işini (bknz:sınav) uyumamak elde değil,gönül şööyle kafayı yastığa koyup uyumak istiyor. oof of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 topic i okuyunca uykum geldi ya.. psikolojik bisey heralde, gercekten calisman gerekiyorsa ister istemez uyanik kalip calisirsin. 2-3 saat uyku yeter sizlere ama ben yatiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar