Recall06 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Baggio said: Kisisel blog yapmiyoruz Recall, uzerinden para kazanacagimiz bir site yapiyoruz. Dolayisiyla is senin tercihlerine degil, okuyucunun tercihlerine gore yurumek zorunda. Birisi okuyucunun isteklerini degerlendirip mumkun oldugunca yerine getirmek yerine elestirileri silip adami banliyorsa; saygisiz, cahil okuzun teki demektir. Yine senin dedigine gore gidelim madem; profesyonellik ve musteri hakkinda hicbirsey bilmeden neden bu konuda yorum yapiyorsun mesela? Ben bu kez gercek uzmanim bu konuda evet, Isletme Muhendisiyim. Oyun sitesini okuyucu olarak mantik cercevesinde elestirebilmek icin ne gibi muhtesem bir CV lazim insana, orasini da sana sormak lazim tabi, biz bilemedik. Adamın para kazanma yönetimi budur ya SS leri küçük koymak, doğrumudur ? yanlışmıdır? hedefteki Kâr küçük SSle yakalndıysa doğrudur yakalanamadıysa yanlıştır. Okuyucuların isteklerini dinlemek zorundamıdır? Hayır değildir. Ticari işletmelerin hepsi müşterilerini sonsuz mutlu edebilirlermi edemezler.. Etmek zorundalarmı tabikide hayır REKABET varsa kalite artar kimse laf olsun diye müşteriyi takmaz. Doğrumudur? şirketin yöneticisine bağlı olarak değişir. İşletme mühendisi uzanmıdır yayıncılıkta hayır. Bu doğrumudur sana göre hayır bana göre evet. Tartışsak sonuç alırmıyız hayır. Kucuk SS leri eleştirebilmen için hedef kitleyi istatistiksel olarak analiz edip, verilen SS lerin müşteri memnuniyetindeki payına bakıp düzeltilip düzeltilmemesi gerektiğini görmen gerekir sonra uzman olarak arkadaş sen bu hizmeti yanlış veriyorsun çünkü ulaşmak istediğin sonuça varman işte şu şu şu nedenlerle imkansızdır bunları düzelt dersin. Adam mecburmudur forumlarında alenen eleştirilip var olan kitlesinin örgütlenmesine tabikide hayır. Ticaretse amaç adam istediğini kazanıyorsa hizmetin kötülüğünün ortaya çıkmasını elbette engellemek isteyecektir. Ama ben bu siteyi ticari görmüyorum. Görenlerin için yazdım katılmak zorunda değilsiniz fikirlerime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Recall06 said: Adam mecburmudur forumlarında alenen eleştirilip var olan kitlesinin örgütlenmesine tabikide hayır. Ticaretse amaç adam istediğini kazanıyorsa hizmetin kötülüğünün ortaya çıkmasını elbette engellemek isteyecektir. Adam gibi cevap yazacaktim da, bu super etik ve kalite odakli mantigini gorunce sana laf anlatmak yersizmis meger, ona karar verdim. "Hizmetinin kotu olmasini istemez" degil de "ortaya cikmasini ELBETTE istemez" demek, vay be. Bosuna okumusuz :p Tahtakale esnaf mantigi isliyor hala canim ulkemin kulturlu gecinen insanlarinda bile. Su kadarini soyliyim; sitenin ticari olmasi icin illa uyeligin parali olmasi gerekmez. Herkesin gormek zorunda oldugu ve para getiren reklam aliyorsan o site artik ticaridir, ticarete girince de amatorluk hata haline gelir. Ticari olmayan oyun sitesi reklam falan almaz, anca isterse "PayPal Donate" hedesi koyar kenara bi tane, o kadar. O saatten sonra da ister ufaltir koyar, ister hic koymaz, ister sadece link verir. Ancak o zaman kimse bisey diyemez. Yok obur turlu yapacaksan, musteri velinimettir, isteklerini yerine getirmeye calismak yerine dukkandan kovan da hanzonun alasidir. Bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Recall senin mantiginla o zaman sen kimsinki bizi elestiriyosun ? Bizi taniyomusun ? Seninki gibi bos bi mantikla zaten kimse hic bisey elestiremez. Onceki postlarimdan birinde dedigim gibi, birakin bu "madem begenmedin, daha iyisini yapta gorelim" geyigini. O zihniyetle ne hiyar olur ne de cacik. Ha ayrica gene senin zihniyetinle boyle bir topici acmasi bile gereksizse lutfen girme, cevap bile atma kimsede ugrasmasin seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Baggio said: Linki takip etmek isteyen uzerine tiklayabilir. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 oha organizmaya bak lol bide 2-3 sayfa atesli atesli savunmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Recall06 said: Adam mecburmudur forumlarında alenen eleştirilip var olan kitlesinin örgütlenmesine tabikide hayır. Ticaretse amaç adam istediğini kazanıyorsa hizmetin kötülüğünün ortaya çıkmasını elbette engellemek isteyecektir. Kimde bişi yazmasın bu ne demek ya. Şaka herhalde? Bunu ayık kafayla yazmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Disappear said: Recall senin mantiginla o zaman sen kimsinki bizi elestiriyosun ? Bizi taniyomusun ? Seninki gibi bos bi mantikla zaten kimse hic bisey elestiremez. Onceki postlarimdan birinde dedigim gibi, birakin bu "madem begenmedin, daha iyisini yapta gorelim" geyigini. O zihniyetle ne hiyar olur ne de cacik. Ha ayrica gene senin zihniyetinle boyle bir topici acmasi bile gereksizse lutfen girme, cevap bile atma kimsede ugrasmasin seninle. evet paticik ve kullanıcıları konusunda uzman mısın sen recall06? :)))))999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Recall06 said: Bir şeyi eleştirmek için o konuda BİLGİ VEYA UZAMNLIK sahibi olman gerekiyor! Sen tayyip erdoğan hükümetinin anayasa teklifini eleştiremessin AKLIN FİKRİN BİLGİN yetmez.. Gazetelerin beynine bastığı bilgi yetmez bir kanunu eleştirebilmen için.... Kıçını silmekten aciz adamlar maşallah TÜRKİYEDE profları,kanunları,orduyu,sağlık sistemini,asgari ücreti, herşeyi eleştirmeye bayılırlar... Rakı masasında ülke kurtaran bir toplumun zaten uzmanı olmadığı bir konuda konuşmamasını beklemek zordur! Savaş çıksa herkez genelkurmay başkanı gibi, ekonomi batsa herkez ekonomi profu maşallah ülkede.. RESİMLERİ OYLE KALİTESİZ KOYMAK SİTENİN KENDİ TERCİHİDİR SEN BEĞENMİYORSAN GİDER BAŞKA SİTELERDEN BAKARSIN RESİMLERE.. İNSANLARA İŞİNİ ÖĞRETMEK KİMSEYE DÜŞMEZ! LOL bakin efendim Kenan Evren gencligi dedigimiz seyin canli ornegi "senin akfan ermez elestirme sorgulama onune sunulani kabul et siyaset senin neyine bire dingil sanami kaldi ulkeyi yonetmek 5 senede bir oyunu kullan gerisine akrisma demorkasi boyel alla allaaaa" dusucnesi sonra diyorsunuz turkiye neden yerinde sayiyor lol kapi gibi ornek harbiden su sayfayi kaydettim benim gibi siyasal/kamu ogrencisine direk tez malzemesi "80 ihtilali ve pesinden gelen fasist doktrinlerin yetistirdigi sorgulamiyan dunyayla ilgisiz genclik" saka maka iyi malzeme topladim paticikten simdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 viktor abi sende hukumeti beenmiyosun GIT DAHA IYISINI YAP kendi devletini kur lan it turkiyeyi elestiremessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 11 sayfa muhabbeti döndüğüne gore girmem lazım su siteye.merak ettim. merlininkazani.com mu? neyse google dan bulurum heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Recall inanılmaz bir tip çıktı ya. Site ile dergiyi karşılaştırmalar falan "efsane" olmuş. Recall, bizimle hiç tartışma, senin daha çok level atlaman gerekiyor şu konuda yada herhangi bir konuda yorum yapabilmen için. birbirinden boş ve anlamsız şeyler söylüyorsun. Anladığım kadarıyla bir işletme öğrencisi falansın ve saçma sapan istatistik olaylarını anlamsızca bu konuya bağlamışsın. Yazık etmişsin. Kötü Screenshot vermeyle, "kullanıcılıların bunu fark eden bölümün yüzdesi" gibi bir cümleyi nasıl bağdaştırdın bence bir araştırma konusu olmalı. (Human Brain and Human Behavior) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 recall nasıl saçmalamış, hayır nasıl bu kadar saçmalamış, ama harbiden nasıl saçmalamış, bu cümle bile onun kadar saçma olamadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 dogru ya haddimi astim da toprak yok nerde kurucaz ulkeyi? azinlikta yok soyle disardan destek alip bagimsizlik mucadelesi veriyim, butun azinliklar kapilmis gec kaldik buldum soyle bir 3. dunya ulkesine gidip darbe yapip diktator olurum bende fidel amcam yaslandi kubayami atsak kapagi acep? hazir oturmus sosyalist duzende var, ulke buyukte degil fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 abi yavas yavas su caddebostan sahilindeki taslari tekneyle mekneyle karadenize dogru tasisak orda kendimize bi ada yapsak oraya yerlessek felan TANRININ ADALARINI BEENMEDIK DAHA IYISINI YAPIYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 offfffff harbiden kotu kayicak fikir iyi guzelde sonra bunalr kafir diye cenaze namazimizi kildirmazlar filan yanariz o zaman yok elestiremiyoruzki din adamini elestirmen icin peygamber olman gerekiyor bu yasa geldik, daha tik yok yukardan guzel olan peygamberi elestirmek ici ntanri olman gerekiyor yaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 küstüm oynamıyorum ben de :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Viktor said: Recall06 said: Bir şeyi eleştirmek için o konuda BİLGİ VEYA UZAMNLIK sahibi olman gerekiyor! Sen tayyip erdoğan hükümetinin anayasa teklifini eleştiremessin AKLIN FİKRİN BİLGİN yetmez.. Gazetelerin beynine bastığı bilgi yetmez bir kanunu eleştirebilmen için.... Kıçını silmekten aciz adamlar maşallah TÜRKİYEDE profları,kanunları,orduyu,sağlık sistemini,asgari ücreti, herşeyi eleştirmeye bayılırlar... Rakı masasında ülke kurtaran bir toplumun zaten uzmanı olmadığı bir konuda konuşmamasını beklemek zordur! Savaş çıksa herkez genelkurmay başkanı gibi, ekonomi batsa herkez ekonomi profu maşallah ülkede.. RESİMLERİ OYLE KALİTESİZ KOYMAK SİTENİN KENDİ TERCİHİDİR SEN BEĞENMİYORSAN GİDER BAŞKA SİTELERDEN BAKARSIN RESİMLERE.. İNSANLARA İŞİNİ ÖĞRETMEK KİMSEYE DÜŞMEZ! LOL bakin efendim Kenan Evren gencligi dedigimiz seyin canli ornegi "senin akfan ermez elestirme sorgulama onune sunulani kabul et siyaset senin neyine bire dingil sanami kaldi ulkeyi yonetmek 5 senede bir oyunu kullan gerisine akrisma demorkasi boyel alla allaaaa" dusucnesi sonra diyorsunuz turkiye neden yerinde sayiyor lol kapi gibi ornek harbiden su sayfayi kaydettim benim gibi siyasal/kamu ogrencisine direk tez malzemesi "80 ihtilali ve pesinden gelen fasist doktrinlerin yetistirdigi sorgulamiyan dunyayla ilgisiz genclik" saka maka iyi malzeme topladim paticikten simdiye kadar Neden öyle diyorsun viktor? Unutma: Düşünen kafalara zararlı fikirler üşüşür, Büyüklerimiz herşeyi bizden iyi düşünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ya zaten konu disinda sabah aksam rte hukumet seriat bilmem ne konulari isgal etmis durumda. bi de gelmisiniz surda alakasiz yerde cikardiginiz tartismaya bak. isin komigi recall in yazdigi efsane posta ciddi ciddi oturup cevap vermeye calismisiniz, daha da komik durmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 kosun konu disi elden gidiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 PrudenT said: ayrıca bir oyunu olduğundan daha kötü gösteriyorsan, bu yolla da insanların "aa grafikleri dandikmiş almayayım" demesine sebep oluyorsan, bu bariz biçimde SUÇtur. suç değil ama etik olarak yanlıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 bold yazıyorum, caps lockta açık demek ki daha uzağa işiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 çek bi recall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Apache said: konuyu baştan sona okudum black_lupin dışında herkes haklı onada laflar hazırladım. apaçı sana gılım biliyon uzak dur işerim.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 trgamer bencede bu konuda daha başarılı ve oturmuş bir site. Merlinin Kazanına girmeyeli bayağı oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar