pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Şimdi efendim, en sonunda sınırsız internete geçmemle beraber gaza gelip premium rapidshare abonesi de oldum, acayip mutluyum. :) Ama şöyle bir derdim var. Netteki çoğu rapidshare linkleri hayvani sayıda olduğundan elli saat bunları kopyala yapıştır, indirmek istediğin sunucuyu seç vs. derdi oluyor. Ee ben zaten zırt pırt modemi aç kapa yapmayayım diye abone olmuşum, kolay bir yolu olmalı sanırım. Aradığı şey, rapid linklerini komple ekleyebileceğim ve otomatik olarak indirecek bir program. var mıdır böyle birşey? (Rapget filan gördüm ama sanırım bunlar yasadışı hesap almayla filan alakalı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 mozillanın flashgot isimli eklentisi var. rapid linklerini flashgete rahatça yapıştırabiliyosun indir dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 flashgetle yapabilirsin veya herhangi bir download manager ile. login to server kısmına rs bilgilerini yazman yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Safari kullandığımdan Flashgot çok kullanışlı olmayacaktı ama Flashget gerçekten iyi oldu. Login kısmı nasıl oldysa gözümden kaçmiş, teşekkürler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 önce rapid pre hesabına giriyorsun sonra direct download kısmını seçiyorsun ve server belirtiyorsun [bende server seçimi random o an hangisi boşsa ondan indirio] bu ayarları yaptıktan sonra linke tıkladığında direkt indirmeye başlıyor ya da hepsini seçip download with IDM fln diyebiliyorsun ama kesinlikle rapidden izin vermen gerekiyor direct download için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ayrıca,şöyle bi durum var eğer flashget ve firefox yada opera kullanıyorsan,internet explorer ile rapidshare e girip kullanıcı adi ve şifreni yazman lazım,yani internet explorer in cookie oluşturmasi lazım,bunu yapmassan,downloadlarının hızı 100-110 larda iken(1mb bağlanti için) çat diye 5-6 kb/sn e düşebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 dark soul un dedigi gibi bisey duymadim ben yasamadim da..Cookie ile ilgisi yok diye biliyorum , flashget te sifreni pass ini yazip bi kere basladin mi dl `ye cookie yi elle silsen bile degismiyor download..ortalama 95-105 ile indirirsin.(1mbit icin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 IDM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 IDM güzelmil flashget ten daha ii performansı , ama floshgot un yaptıgı gibi butun lınklerı otomatık alıp sıraya koymanın yolu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Firefox'un yanina Free Download Manager indirin, IDM kullanmadim ama ana penceresini gormustum bi kere, benzer bi hali vardi. Yuklediginiz zaman Firefox menusune kendi seceneklerini ekliyor o. Sonra Rapidshare premium login'den Options'a girip Direct Downloads'i da acin, preferred mirror olarak da Level3 secin. Sonra indirmek istediginiz linkleri secip sag tiklayin, "Download selected with FDM" diyin, downloadlari eklerken Login required'i tickleyip premium user-passinizi yazin, bu kadar. Mumkun oldugunca da fazla sectiona bolum dosyalari, ben genelde ayni anda 2 download'i 20'ser section'dan calistiriyorum, dayaniyo 430'lara download. Nasil oluyor diyen varsa FDM'nin ayarlarini da anlatabilirim. Link halinde olmayan downloadlar icin de Pati'den kendinize ozel mesaj atin, linke ceviriyor o otomatik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ha bu arada link halinde(tıklanabilen) gözükmeyen adresler için,firefoxun linkification diye bi eklentisi var www. ile başlayan tüm linkleri tıklanabilir hale getiriyor,şükela bi eklenti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 FDM kullanırken ufak bi sorun yaşadım ben. gece 20-30 link ekliyordum, sabaha linklerin hepsinin düzgün çalışır olmasına rağmen ilk birkaçını indirip gerisini 5 kblık dosyalar halinde indiriyordu. sonra orbite geçtim, kurtuldum. flashgot+orbit ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Internet Download Manager die freeware bi program var .. direk linkleri secip sag tikliyosun download with IDM secenegi cikiyor basiyosun direk linkler bi pencerede gozukuyor.. Sonra cikan dosyalarin boyutlarini kontrol edip dl yi baslatabiliyosun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 firefox + flashgot + free download manager @baggio: fdm'de her seferinde login required diyip user/pass girmeye gerek yok. bi kere hesabı fdm'de kaydedin, gerisini o halleder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Tamam iste, bi kere onu yaptigin zaman kendi kaydediyor zaten, her sefer yapin demedim ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 ne gerek var iki ayrı program/addon kullanmaya. yükleyin firefoxu üstünede DownThemAll addonunu herşeyi yapıyor. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/201 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ben de sadece flashget yüklü. kendisi zaten monitor ediyor. copy ettiginiz direk soruyor zaten dl'lere ekleyim mi die. flashgete de şifre girmedim hic, bi kere rapidden login olunca yetio zaten. tabi direct dl ayarını yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Firefox + FlashGet + FlashGot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 internet download manager.. Oyle eklentilere felan kasmayin x+y+z felan.. Ne gerek var... Hem link kiriksa anlarsiniz kolayca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 zaten rs'in kendi link checkerı var. ki x+y+z falan kasmak değil, zaten firefox kullanan ve download manager kullanan her insan flashgot kullanır abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 -(Rapidshare)Hangi İndirme yöneticilerini kullanabilirim? Getright, FlashGet, GoZilla ve IDM programlarını kulanabilirsiniz. Bunların hepsini denedim.En hızlısı IDM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar