Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rapidshare'den nasıl kolay (hızlı) transfer yaparım?


pekaziz

Öne çıkan mesajlar

Şimdi efendim, en sonunda sınırsız internete geçmemle beraber gaza gelip premium rapidshare abonesi de oldum, acayip mutluyum. :)

Ama şöyle bir derdim var. Netteki çoğu rapidshare linkleri hayvani sayıda olduğundan elli saat bunları kopyala yapıştır, indirmek istediğin sunucuyu seç vs. derdi oluyor. Ee ben zaten zırt pırt modemi aç kapa yapmayayım diye abone olmuşum, kolay bir yolu olmalı sanırım.

Aradığı şey, rapid linklerini komple ekleyebileceğim ve otomatik olarak indirecek bir program. var mıdır böyle birşey? (Rapget filan gördüm ama sanırım bunlar yasadışı hesap almayla filan alakalı)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

önce rapid pre hesabına giriyorsun sonra direct download kısmını seçiyorsun ve server belirtiyorsun [bende server seçimi random o an hangisi boşsa ondan indirio]
bu ayarları yaptıktan sonra linke tıkladığında direkt indirmeye başlıyor ya da hepsini seçip download with IDM fln diyebiliyorsun
ama kesinlikle rapidden izin vermen gerekiyor direct download için
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca,şöyle bi durum var eğer flashget ve firefox yada opera kullanıyorsan,internet explorer ile rapidshare e girip kullanıcı adi ve şifreni yazman lazım,yani internet explorer in cookie oluşturmasi lazım,bunu yapmassan,downloadlarının hızı 100-110 larda iken(1mb bağlanti için) çat diye 5-6 kb/sn e düşebilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Firefox'un yanina Free Download Manager indirin, IDM kullanmadim ama ana penceresini gormustum bi kere, benzer bi hali vardi. Yuklediginiz zaman Firefox menusune kendi seceneklerini ekliyor o. Sonra Rapidshare premium login'den Options'a girip Direct Downloads'i da acin, preferred mirror olarak da Level3 secin.

Sonra indirmek istediginiz linkleri secip sag tiklayin, "Download selected with FDM" diyin, downloadlari eklerken Login required'i tickleyip premium user-passinizi yazin, bu kadar. Mumkun oldugunca da fazla sectiona bolum dosyalari, ben genelde ayni anda 2 download'i 20'ser section'dan calistiriyorum, dayaniyo 430'lara download. Nasil oluyor diyen varsa FDM'nin ayarlarini da anlatabilirim.

Link halinde olmayan downloadlar icin de Pati'den kendinize ozel mesaj atin, linke ceviriyor o otomatik :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...