Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Gençliğin sıhhat ve sağlığı çin bu video linkini silmem lazım aslında.
Dev Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 SbNN said: @dev Sadece gay olduğu için kimse sakso çekmez. Paraya ihtiyacı varsa gay taklidi yaparak da sakso çekebilir bir erkek . Yani kendine yedirememekle bir alakası yok bence sonuçta burada sorun parasının olmaması . parası olup da bu işi yapanlar var. normal gözükmek için bir aile sahibi olmuş karısına dokunmayanlar falan. burada anlatmak istediğim eşcinselliğinden utananlar için bir çözüm yolu. eşcinsellik normal mi? bence değil. ha bu demek değil ki hepsine ilacı verip normal yapalım. isteyen kullanır isteyen kullanmaz. gay arkadaşım da var, gidip "ahahaha ibne" demiyorum veya ilaç kullansın diye baskı yapmıyorum. alan memnun satan memnun ise problem yok. eşcinsellerin çıkıp; "BİZ HASTA DEĞİLİĞEEZ" yapmaları da bir o kadar çocuksu.
Dev Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 bear force one 'ın şarkısı da iyi hakikatten ha. ahahahah emek vermiş adamlar
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Bi samwell bi de chris crocker'dan feci korkuyorum. Kaçarım yani görsem. http://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 oyle bir sexistlik varki forumlarda bunu farkettim ve utandim bir an. Escinseller makyaj yapip ayol diye dolasmiyorlar arkadaslar, bunu kafamiza sokalim bi en basta. Evet bazilari cok bakimli oluyor, saglik ve temizlikten gelen bir sey bu en basta. Escinsellere ibne, gotveren diyen kisilere bir kac sorum var: -Escinsel arkadaisniz var mi, oturup konustunuz mu? -Kendiniz kac defa sevistiniz de baska insanlarin sevismelerine karisabilme hakkini goruyorsunuz, belki siz gizli escinselsiniz kendinizden nefret ediyorsunuz onu gizlediginiz icin, ama daha farketmediniz, cunku yeterince tecrubeniz olmadi. Bir arkadas cok guzel deginmis, heteroseksuel sinekleri de homoseksuel yapabiliyorlarmis ayni yontemin tersiyle. Yani simdi bu ne demek olabilir, hastamiyiz biz heteroseksueller olarak, tedavimiz mi bulundu? Anlayis gosteremenizi anliyorum, kultur olarak escinsellerin dislandigi ayiplandigi bir ulkede buyuduk hepimiz. Ama sizin yaptiginiz iki yuzyil once Amerikalilarin, gecen yuzyilda nazilerin yaptigindan farksiz kaliyor. Acikliyim bunu da: anal sekse bagliyorsunuz her escinseli. Pis diyorsunuz yanlis diyorsunuz. Dusunun bakalim ilk zenciler beyaz insanlar tarafindan goruldugunde ne dusunuldu. Kimseyi escinsel sempatizani yapmaya calismiyorum, sadece anlayis getirmek istiyorum forumda bu kadar nefretle konusabilen insanlara.
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 İnsan insana yapar mı ya günah :)
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Gizlice arkadan yaklaşıp eşçinsel yapan geni enjekte edecekler homofobiklere arkanızı kollayarak gezin.
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 abi kisa ve oz.. bir erkegin baska bir erkekle iliskiye girmesini dogru bulan birisi varsa, domates kabugundan baska hicbirsey bulamicak. lezbiyenlik, bana gore kadinlarin "bizim erkege ihtiyacimiz yok" deme yontemleridir.Lezbiyenlik erkege seksi gelir cunku lezbiyenlik "sex" degildir...
matama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 simdi escinsellik geni varsa escinsel olmama genide vardir :) ya onun icin bir ilac gelistirirlerse nolacak
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Şimdi eşcinsellik erkekler arasında sunum açısından çok tatminkar olmadığı için,lezbiyenlere daha sıcak bakılabiliyor ama lezbiyenlikte "sex" olmadığı için daha çok şova yönelik hareketler içeriyor. Her eşcinsele ,g.tveren falan demek ayıp bunlar.
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 lezbiyenlikte seks yok mu? oldu peki her lezbiyen de asiri kilolu kisa sacli cirkin kadin zaten dimi
Apache Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 lezbiyenligi kınayıcı mesajlar silinsin
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Amma çok gayolog varmış burda. Herkes herşeyi biliyor
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 8. sayfaya dogru lezbiyen muhabbetine tamamen donusur bu topik o ara ugrarim pls.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 viktor gay misin? yada karpuz ?
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 bazı arkadaşlar lezbiyenliğe olumlu, gayliğe olumsuz yaklaşıyorlar; yalnız ironik bir şekilde gaylerin daha az, lezbiyenlerin daha çok olması heteroseksüel ilişkiler için nüfustaki kadın oranını düşürüyor. dikkatli düşünmek lazım. (:P) şaka bir yana, homofobi yanlısı olma kavramını anlayamadım ben. kelime olarak "homo korkusu" anlamına geldiğinin farkında mı acaba bazı arkadaşlar? 8-)
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 chris crocker hakkaten korkunçmuş yalnız :/
Dev Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 @spastik viktor ne alaka spastik, volfied dicektin galiba
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Sam said: şaka bir yana, homofobi yanlısı olma kavramını anlayamadım ben. kelime olarak "homo korkusu" anlamına geldiğinin farkında mı acaba bazı arkadaşlar? 8-) onu çatışmadaki "gay hakları vs. homofobi" ayrımı açısından söylemiştim taraf seçme açısından. cümle düşük hatta yamuk olmuş gerçi, homofobiklere katılıyorum desem daha düzgün olurmuş tabi.
axedice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Serçe bir insanın eşcinselliği normal olarak görmesi için kendisinin de eşcinsel olmasına gerek yok, bu tıpkı homofobiklerin hepsinin küçükken inşaata topu kaçmış yada kendilerini toplum baskısı yüzünden gizliyorlar (gerçi bu konuda çok sağlam örnekler de var) demeye benziyor. Senin hiç gay arkadaşın yada tanıdığın var mı? Gay olduğunu bilmeden tanışıp sonradan öğrendiğin insanlar oldu mu? Neye göre bu kadar emin konuşuyorsun?
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Quibble said: bir erkegin baska bir erkekle iliskiye girmesini dogru bulan birisi varsa, domates kabugundan baska hicbirsey bulamicak. Hayatımda gördüğüm en yüzeysel, en mantıksız, en seviyesiz ve en iğrenç yorumu yapmışsın. Tebrik ediyorum. 2 insanın birbirini sevmesini, birbirleriyle sevgilerini cinsellik yoluyla paylaşmalarını "domates kabuğu" olarak nitelendiriyorsun ya... Allah en yakın zamanda akıl fikir versin sana ne diyeyim... Spastik_Serce said: viktor gay misin? yada karpuz ? Eşcinsel olmadığımı daha önce söyledim, şu mesajınla da yazdıklarımı daha okumadan konuşuyor olduğunu göstermiş oldun. Ya düşünüyorum da, ben neden tartışmayı, konuşmayı bilmeyen insanlarla adam gibi bir şey tartışmaya çalışıyorum ki? Ne zaman paticikte bir şey tartışmaya çalışsam, sinirimin bozulduğuyla kalıyorum... Harcadığım vakte yazık ya...
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 lol bu konuda bile "böyle değilim ama şöyle düşünüyorum" deme gereği doğmaya başlayacak neredeyse. çok yazık.
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Şimdi söyliyceklerimi spoilera alıyorum. Biraz sert kaçabilir. [spo]Sizene kardeşim isteyen istediğini becerir. Alan razı veren razı. Size mi kalmış milleti yargılamak[/spo]
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Homodan korkma ne olur, Seviş seninde olur. ............Konfiçyüs
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 karpuz said: Quibble said: bir erkegin baska bir erkekle iliskiye girmesini dogru bulan birisi varsa, domates kabugundan baska hicbirsey bulamicak. Hayatımda gördüğüm en yüzeysel, en mantıksız, en seviyesiz ve en iğrenç yorumu yapmışsın. Tebrik ediyorum. 2 insanın birbirini sevmesini, birbirleriyle sevgilerini cinsellik yoluyla paylaşmalarını "domates kabuğu" olarak nitelendiriyorsun ya... Allah en yakın zamanda akıl fikir versin sana ne diyeyim... birbirlerine sevgilerini nitelendirmedim.. olusturduklari sevgi tomarciginda, birbirlerinin makatinda bulucaklari seyden bahsettim.. arkadasim bazi insanlara normal gelebilir, bazilarina gelmez. ki bi erkegin karsiligi yaratilirken "kadin" olarak yaratilmis. her canlidan 2 cins var, dusunuyormusun bi nedeni varmidir diye? hemcinsini cok seviyorsan "dost"un olur herseyini paylasirsin, birlikte yasarsin, yataga atipda "domates kabugu" aramaya gerek yok..
Öne çıkan mesajlar