Madcat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 hayırlı tezkereleer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Hayırlı tezkereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Umarım sana çabuk gelen bir biçimde geçer,biter :), kolay gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 hayırlı tezkereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 oo hayırlı teskereler Oper. bilgisayar biliyorum de yazıcı ol paso paticik takılırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 SoulCube said: oo hayırlı teskereler Oper. bilgisayar biliyorum de yazıcı ol paso paticik takılırsın :) Abim yazıcıydı. Ama net filam yoktu pc sinde. Öyle her Bilgisayarda olmuyor net =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 lan teslim olmadan önce nete girme fırsatı buldum sdfg bazı kışlalarda internet cafe bile varmış. belki benimkinde de vardır :D hadi kalın sağıcakla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 sen nerde yasıordunki oper? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ivy said: benim abimin de polatlı topçu yedek subay istedi yedek subay efendime söliyim ben çayyolunda oturuyorum çayyollu polatlı arası yarım saat =) hayırlısı olsun herkes için çabuk gidin çabuk gelin söle abine evci çıksın süper olur onun için. aşırı şanslıymış abin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Bu savaş kıyamette istanbul'dasın oh ne güzel.Hayırlı tezkereler oper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Creus said: söle abine evci çıksın süper olur onun için. aşırı şanslıymış abin acemi birliği, çıkamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 evt çıkamıyor hakketten çıksa =) altında arabası işe gider gibi gider gelir zaten haftasonları çarşı izinlerinde direk evde ehehe kız arkadaşı da eskde okuyor ona da 2 saat uzaklıkta cumtesileri bizimle pazarları sevgilisiyleymiş bi de yedek subay olduğu için acemiliğini atsın direk evde arabalı maaşlı normal iş yaşamı gibi darısı herkesin başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 hayırlı tezkereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 yemeklernası bı degısıklı hissediyon mu? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 güle güle git güle güle gel opercim, biz burdayız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 abi hayırlı tesler de kısa dönem de iyiymiş. Benim son 7 ayım ya.Bişey kalmadı dicem var yine ağustos 11 de cıkıyorum bende inşallah. Onbaşı. : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ula ebemize atladılar acemilikte ufaktan. 3 haftadır deli gibi öksürüyorum.. yemin ettik, evci iznine çıktık şimdi 2 günlük. pazar geri teslim oluyoz. sivil hayat pek güzel. benden tavsiye, yurt dışına gidin kaçın bu askerlikten gelmeyin bi daha buralara :D herkese selamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 heleloy kim gelmiş.)).gecmişler gitmişler olsun oper.sayılı gun ya sık dişini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 İğrenç birşey yazmak istiyorum tutmayın beni. ÖLME LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bundan sonrası kolay olacak sanırım, sosyal tesislere düştüm, matematik ört yapacam :D en rahat yere düştün diyolar, umarım öyledir. şafak ~120 geçer mi laa?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 geçer geçer niye geçmesin,zor kısmı geçmiş işte. :D şimdi sadece gününü öldürmek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 internete erişim imkanım olsun başka bişe istemem valla.. la pati buluşmasını benim birlikte yapalım bi tane :D ashausha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 oper said: bundan sonrası kolay olacak sanırım, sosyal tesislere düştüm, matematik ört yapacam :D en rahat yere düştün diyolar, umarım öyledir. şafak ~120 geçer mi laa?!?!? vay üstdevrem şafak 210 geçmiyor cidden artık zmn çömezimde geldi.ye çerezi, sev çömezi yapıoz.AHAHAHAHAH ama hakkaten canım sıkılmaya başladı artık, Açık öğretim sınavımın tarihide belirlendi 26 27 ocak 5 + 2 gün izine gidecem. 25 inde Binerim 26 sında sınav 27 si sınav son 3 günde mis gibin geçer : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Hayırlı tezkereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 hayırlı tezkereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar