Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baterist Harun

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

insan değil yani bunlar,o trampet ayaklığını kesin bantlamış yada trampetide çivilemiştir bu eleman.Davul demeye bin şahit lazım zaten,heryerine bişeyler yapmış,amele usulü,baget yok falan,çubukları yontmuş :) "bu imkanlarda" demeyin arkadaşlar,kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz artık.Ayrıca gaziantep gayet modern biyer,doğuda olmasının önemi yok yani.Dayım orada yaşıyo ve müziğin içinde,konservatuvara sahip ve birsürü de müzik mağazası vardır eminim,yani enazından 2 çift baget alacak kadar.Aldıkları paralar 3-5 değil,yorumlarda okursanız 400 ytl'den falan bahsediyolar iş başı.

Müziğe değil zaten müziği geçtim,en başta yaptığı işe saygısızlıktır bu.O kadar para kazanıyolar,orda "çılgın harun" diye isimde yaptıktan sonra düğünlere gidilir,alaturası bol olur,çok fena para döner yani öyle böyle değil.Onlarda bizden çok imkan var yani.

Bu video'yu buraya koyabilen adam eminimki,koyabildiği gibi youtube'da video izleyebilirde.Kendi çabalarıyla çalan ve imkanlardan yoksun olan bi çok adam var,ki bitane video var bende sırf buna örnek olarak koyabilirim.Hem çok düzgün bi teknikle hemde harika çalıyo.Sıfır eğitim,kendi çabalarıyla çalışmış yapmış.Yani kıyaslamak anlamsız,basbaya kötü,sadece kötü değil hatta rezalet bence.
Adam girip izleyip "al işte türklerin yaptığı müzik bukadar olur" der yani buna."Çılgın bilmemne süper çalıyo abi" denmesi ile bu adamlar zaten kral gibi,ercik gibi dolaşıyolardır yani ortalıkta.Üzücü,yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

erdal'da iyiymiş.

korax sende saçmalamışsın abi. ön yargıdan başka bişi değil senin ki.
yok parası var niye öle bişi çalıyo yok yaptıgı ie saygısızlıktır bu falan.
adam belki müzik aletine para yatırmayı sevmiyor belki baba yadigari bi davul o belki müzik marketten aldıgı bagetler kendi tarzına göre değil cabuk kırılıyor, belki elindeki cubuklar kendi dizaynı ve kendi tarzını yansıtıyor alala. ille cillop gibi bi davul seti alması ve illaa teknik dediğin şekilde çalması gerekmiyor ki? bunun kuralı yok sadece müzik.
bizim alt komşu bugday çöpünden öttürgeç yapıp mükemmel melodiler çalıyor iki dk da. belki cebinde de 3bin$ ı var. sen git o adama dirmil'in en iyi sipsicisinden sipsi al öyle çal mı diyeceksin nedir anlamadım ben.
Sosyal ağlarda paylaş

müzik infazından , müzik aleti infazından başka bişey değiller. 12.yy da falan yaşamıyoruz.Ben bu adamlar kadar para kazansam gider güzel bişeyler alırım.Ha almıyosa kendi tercihidir ama müziğe saygısı olsun. Baba yadigarı davul bile olsa öyle vurulmaz..Davul bile dengi dengine.. Oraya yakışanı oturtucaksın.Müzik böyle bişey herkesin turntable başına geçip iki fıçı fıçı yapmasına benzemez bi müzik aleti çalmak..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...