Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6. Hafta : Porto FC - Beşiktaş JK 11.12.2007 Salı @ 21:45

Mumu

Öne çıkan mesajlar

valla iyi oldu hiç haketmedik adamların golü verilmedi

rüştüye kızıo herkes tamam adam tam türk işi gol yedi ama fark yememizi de kendisi önledi

futbol hakikaten iyi oyuncularla oynanır. heralde yeryüzünün clde en son oynayacak iki bekiyle oynuyoruz. ali tandoğan da ibrahim üzülmez de lütfen gitsin artık ya. bakiye dayanabilriim ama bu adamlara dayanamıyorum.

delgadoya seviniyorum ama git gide formunu buluyor yine tek başına çırpındı birşeyler yapmaya çalıştı
Sosyal ağlarda paylaş

paticik mac sirasinda kapali kaldigi icin...

cemad said:
mADmaXimus said:

gonul isterki bjk basarili olsun avrupada
portoyu da yensin, ama ben portonun ezicegini dusunuyorum, ki ne yazikki oyle olucak :(
yalana gel gönül istermiş lol.

delikanlı gibi söyleyin bari açık açık porto attıktan sonra goooooool diye çığırcaksın nasıl olsa

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL

cemad bunlari sana armagan ettim

maca donucek olursak, bireysel hatalar yuzunden goller yendi, fakat o golle yenmeseydi bile bjk gol bulamayacakti, yazik oldu
Sosyal ağlarda paylaş

inönü de rizeyi yenemeyen, ankarada oftaşı şans golüyle yenen takım porto yu orda nasıl yenecek.
beşiktaş ş.ligi nin oyuncu kalitesi olarak en kötü 2-3 takımından biriydi. 6 puan alması büyük başarı oldu.

sol bek
sağ bek
2 yabancı stoper
iki yönlü oynayan yabancı orta saha oyuncusu
güçlü, uzun boylu yabancı forvet.

bjk ligde ve avrupada iş yapması için seneye bu oyuncular lazım.
ocak ayınca yabancı stoper ve türk sol bek alınabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş ı ve Ertuğrul Sağlam ı ben Şampiyonlar Liginde başarılı buldum.

-Elde müthiş boş bir kadro var.İş yapan 3 yabancı var Delgado Tello Bobo
onlarda eserlerse oynuyorlar.

-Grup Beşiktaş a nazaran çok güçlü.Kötü günler yaşasada avrupada çok tecrübeli marsilya ve şampiyonlar ligi kazanmış avrupa nın futbolcu madeni Porto ve geçen sezonun finalisti liverpool
Bu takımlar arasında 6 puan alabilmek en çok puan toplayan sonuncu olabilmek bile başarı.
-4 senedir avrupada olmayan Beşiktaş
-Hiç avrupa tecrübesi olmayan teknik direktör

Bu kadar olumsuzluğa rağmen 6 puan toplaması çıkma şansını son maça kadar taşıması büyük bir başarı.
Çok çok iyi bir tecrübe oldu beşiktaş için.

Çıkabilirmiydik? Çıkardık.Marsilya ve Porto maçlarında daha kontrollü oynasaydık çıkardık.
Bu kadar olumsuzluğa rağmen üstelik 8-0 dan sonra son maça bu şansı taşımak gerçekten büyük başarı.
Sosyal ağlarda paylaş

pwnbot said:
annen de seninle gurur duymus, hakkini veriyormussun.

bu adamı ne kadar daha kayıracaksın cidden merak ediyorum,hayır yani bu adamın söylediklerinin 3te 1 ini biz söylesek paticik hesabımız yörünge dışına çıkmakla kalmaz arkamızdan binlerce laf yerdik ama bu adam banlanıp geldikten sonra bile hala bunlara devam ediyor,kaç kere şikayet etmeme rağmen.
helal olsun pati yönetimine,silin bu mesajımı da sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Blackchaos'a aktılıyorum, diğer 3 takımında kadrosu BJK'dan iyi. Ama Ertuğrul Sağlam bu kadar korkak olmasaydı bu gruptan çıkabilirdi. Kadro yetenekli olmasa da genç, ve koşuyo. 90dk tam saha pres yapabilir, ki kazandığı maçların büyük bölümünde bu şekilde oynadı. Ve ne zaman skor korumaya çalışsa gol yedi. İlk Marsilya ve son Porto maçlarında daha cesur oynasa puan alabilrdi o maçlardan. Öte yandan ilk Marsilya ve ilk Porto maçlarında doğru dürüst bi hakem olsa yine puan alırdık o ayrı tabi.

Yine de bir sonraki sene için umut verdi kadro. Tabi ligde ilk ikiye girmesi lazı takımın o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

ya takım çok çelişki yaratıyor.Böyle bir grupta bence Beşiktaş ucu ucuna kaçırdı.Fenerin grubundan kesinlikle çıkardı bu performansıyla.
Üstelik sonuncular arasında en çok puan toplayan takımlardan biri Beşiktaş.
Bi uçurum sözkonusu olmadı yani 8-0 rağmen.Porto maçında çok korkak oynadı çünkü gerçekten liverpool hezimeti ister istemez korkuttu.İbrahim Üzülmez açıkladı korkak oynadık yine aynı olucak diye.

Neyse bitti gitti ben umutlandım 4 senedir Avrupada adam akıllı olmayan bir takım.Kadro diğer takımlara nazaran kötü.Yönetimin hali belli bunlara rağmen son maça taşıdılar.Şimdi

Demirören bırakmıyorsa takımı transferlerde çok iyi davranmalılar.Yıldız gerek yok bir bobo daha yaratsınlar taraftara yeter.Gelsin carloslar gitsin carewlerle şampiyonluk gelmiyor.Gönül isterki yıldız alınsın ama klubun durumu belli.Atıp tutuyordu seçimlerden önce alsın bitane yıldız.

Ertuğrul Sağlam la kesinlikle devam edilmeli.Fakat Ertuğrul Sağlam a önce nerede TD lük yaptığı öğretilmeli adama vizyon kazandırılmalı.
Açıklama yapıyor "Mehmet Yıldız gelir öğrencimdi ama bizim paramız yetmez" ne demek bu ya?
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş 6 şampiyonlar ligi maçında da "berbat" oynadı. liverpool ve marsilyayı yenmiş olmamız bir şeyi değiştirmez.

CL de oynayan bir takım üst üste 4 pas yapamıyorsa. hiç böle turnuvalara katılmasın.

beşikaşın bir hiç maçta tam saha pres yaptığını, topu alan kişiye 2 li 3 lü sıkıştırma yaptığını gördünüz mü? hayır bütün cl maçlarında yarı sahasına kapanarak iyice geriye yaslanarak defans yaptı. (ve liverpool dan 8 yedi)

top beşiktaşta ike en fazla kaç tane üst üste pas yaptık?

beşiktaş resmen kağnı gibin oynuyor. top rakiteyken de press yapamıyor. top kendisine gelince de press karşısında pas yapamıyor.

eldeki kumaş bu demeyin. burak yılmaz, ibrahim akın, bunlar hep genç oyuncular ama 45 dk dahi koşamıyorlar. Paf takımdan adam çıkarsan sahaya daha canlı oynarlar.

mesela aranızda beşiktaşın nasıl bir taktikle oynadığını çözebilen var mı? herkes topu delgadoya veriyor 2 pasta gol yaratsın diye oldukları yerde bekliyorlar.

transferler kötü olabilir. ama unutulmaması gerken bir şey var beğnemediğimiz lucescu da gs nin en boktan kadrosunu gruptan çıkarmıştı.

geçen gn kü fener maçında alex bile press yapmaya çalışıyordu.

beşiktaşın en genç oyuncuları bile 2. yarıda oyuna girdiği halde 2 adım koşamıyor. tüm takım yürüyerek futbol oynuyor.
tabi yürüyeerek alınan 6 puana ben de başarı derim. bu kadarını ummuyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
beşikaşın bir hiç maçta tam saha pres yaptığını, topu alan kişiye 2 li 3 lü sıkıştırma yaptığını gördünüz mü? hayır bütün cl maçlarında yarı sahasına kapanarak iyice geriye yaslanarak defans yaptı.

Yanlış. Kendi sahasında oynadığı maçlarda bunu yaptı, öne geçtikten sonra geri çekildi.
Zaten yeteneksiz takımın baska türlü gol atması da imkansız.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır o kadar kötü oynuyorsun o kadar hata yapıyorsun yine de sana son bi şans veriyorlar son maçını yenip çıkacaksın hem de diğer takımların ne yaptığına bakmadan yen çık
bissürü para alcan tarih yazcan 8-0a rağmen çıkmış olacan üzerinden az da olsa yükü atacan yani karşında kim olursa olsun çıkacan babalar gibi oynayıp gidecen üst gruba
haa onu da yapmıyorsun senden adam olmaz kusura bakma[bunu tüm adam gibi futbol oynamayan oyuncularımıza diyorum]
herşeyi geçtim sırf verilen para için bile geçmek lazımdı turu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...