Mumu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 beşiktaş'a bir beşiktaşlı olarak değil, bir türk vatandaşı olarak başarılar diliyorum sonsuz. yenemez dedikleri her maç utandırmasını bildik. bu maçta da biliriz diyorum ayrıca. bir de forumda herkesi bu hafta için kardeşliğe davet ediyorum. Elele 3 takımımızın da avrupada yürüyebilmesi için. hadi rastgele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 cidden 3ünün de çıkmasını istiyorum ama şu da bir gerçek ki eğer beşiktaş yenip çıkar da fener çıkamazsa o zaman fena olacak durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Her ne kadar gönlüm Beşiktaş'ın kazanmasını istese de elim bu maça banko 1 yazıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Hmm şimdi Porto deplamanı avrupanın en zor deplasmanlarından biridir. İnönüdeki atmosfere yakın bir atmosfer sağlıyorlar. Bu maça sanırım 2 ön libero 1 forvet çıkacağız. --------------------RÜŞTÜ-------------------- a.tandoğan------i.toraman----BAKİ------deli SERDAR ÖZKAN-----koray----cisse-----TELLO -------------------DELGADO------------ --------------------BOBO------------------- büyük harfle yazdığım oyuncuların performansı çok önemli. Maçın belli bir bölümü yüksek tempo yaparız diye bekliyorum. İşte o tempoda golü bulup marsilyayı liverpoolu avladığımız gibi 2. gölü atıp işi bitirebiliriz. Açıkçası şansımızı %30 görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 şu koray yerine daha efektif bir adamınız olsa keşke. bambaşka bir hal alırdı orta sahanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Beşiktaş Beşiktaş gibi oynasın yener abicim :) Ha maç ist'da olsaydı ben kesin bjk derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 öle bi gazım ki anlatamam okulda ve işte önemli hafta olmasa bütün paramı verip gitmek istiyodum deplasmana... porto deplasmanı gerçekten güzel deplasmandır ve zordur orası öle yenmek için mucize gerek. zaten ilk 2 maçı kaybedip, 8 yiyip bu gruptan çıkarsak gerçekten de mucize olmuş olur ama içimde böyle bir his var... inşallah diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 ilk 2 maçı kaybetmiş 8 yemiş olsak da gruptaki her takım gibi 2 maç kazandık. liverpool ve marsilya'yı yenmeyi başardık 2 maçtan birinde. portoyu'da yenebilir miyiz diye düşünmeden edemiyorum açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 çok gaz maç olucak ama beşiktaş bu tarz atmosferlerde bir garip oynuyo, eli kolu bağlıymış gibi sanki. bunu üstünden atabilirse bence çok kıymetli işler yapabilirler.. iş yapabilitesi zaman zaman delgadonun havasında olup olmamasına baksada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 portonun yenmesi gerekmese Beşiktaşın ciddi bir şansı olurdu ama şimdi çok zor be atam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 İnşallah porto "biz bu maçı kesin kazanırız" diye sahaya çıkar. Orta sahası çok güçlü fakat defans ve forvette ciddi sıkıntıları olan bir takım porto. Eğer ortasahada ilk toplara basıp , oyunun kontrolünü elimize alabilirsek , yani topu ayağımızda tutabilirsek bu maçı çok rahat kazanırız. Portekiz futbolunun kişisel becerilere dayanan bir futbol olduğunu düşünürsek , çok mücadele ederek , yardımlaşarak gerekirse 1 futbolcuya 2 kişi basarak bu maçı kazanabiliriz. Ayrıca Beşiktaşlı futbolcuların şöylede bir rahatlığı var , beşiktaşın orta portoyu yenememesi normal olduğu için her hangi bir telaş ve stres içerisinde olmazlar diye düşünüyorum. ilk 25 dakika gol yemezsek bu maçı kazanırız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 takım olarak basarsak alırız bence nasıl olsa yenilirsek bu yaptığımız son maç olacak onun için tüm takımın çatlayana kadar koşması lazım ilk başlarda çok koşarsak portonun da az gözü korkar o zaman maç dengeye girer yok takım olarak savunma yapmazsak 1kişiyi ileri atıp 10 kişi kendi sahamızda kalırsak kesin gol yeriz yeniliriz ya da berabere kalırız[ki bence kesin gol atılır bu maçta] yine eleniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 9-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 stokta yer kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 mADmaXimus said: 9-0 Harikulade bir yorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Beşiktaşımıza başarılar, hala sekiz dokuz saçmalıkları ile uğraşanlara da akıl fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 üst oynayın bu maça porto tek başına üste taşır beşiktaşta 1 den fazla atamaz. bankoların bankosu porto... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 tahrik olmasını istemediğin bir kulübün taraftarlarına, "yavru kartal, bıldırcın" gibi benzetmeler yapmak neyin nesi peki? aman tahrik olmayın arkadaşlar diyerek insanları rahatlattığınızı falan düşünüyorsanız baya bi yanlış yoldayız demektir. / mumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Lorrotar said: porto alır yavru kartal,hatta bıldırcın evine döner. (böyle olmasını istediğimden demiyorum tahrik olmayın aman) tahrik etmiyoruz hocam, gerçekleri söylüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 porto zor deplasman..2-0 porto diyorum belki besiktas 2-0 dan sonra 1 tane atar.keske beraberlik isine yarasaydi enazindan uefa olsaydi.quaresma yi cok merak ediyorum formundaysa besiktasin kanatini cok fena hale sokabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 0-9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 mADmaXimus said: 9-0 gerçekten sıktınız ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 ne güzel işte herkes tarafını belli ediyor ne kadar yüce olduklarını görmüş oluyoruz bugünkü parolamız kazanmak kazanmak kazanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 6-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 ben en son yasakladıydım 8+ yı dimi dostlarım ehm. şaka bi yana iki dakka beşiktaşlı olsanıza, çarşamba duruma göre biz de fenerbahçeli olucaz valla bak =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar