Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6. Hafta : Porto FC - Beşiktaş JK 11.12.2007 Salı @ 21:45

Mumu

Öne çıkan mesajlar

beşiktaş'a bir beşiktaşlı olarak değil, bir türk vatandaşı olarak başarılar diliyorum sonsuz. yenemez dedikleri her maç utandırmasını bildik. bu maçta da biliriz diyorum ayrıca. bir de forumda herkesi bu hafta için kardeşliğe davet ediyorum. Elele 3 takımımızın da avrupada yürüyebilmesi için.

hadi rastgele
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm şimdi Porto deplamanı avrupanın en zor deplasmanlarından biridir. İnönüdeki atmosfere yakın bir atmosfer sağlıyorlar. Bu maça sanırım 2 ön libero 1 forvet çıkacağız.

--------------------RÜŞTÜ--------------------

a.tandoğan------i.toraman----BAKİ------deli

SERDAR ÖZKAN-----koray----cisse-----TELLO

-------------------DELGADO------------

--------------------BOBO-------------------

büyük harfle yazdığım oyuncuların performansı çok önemli. Maçın belli bir bölümü yüksek tempo yaparız diye bekliyorum. İşte o tempoda golü bulup marsilyayı liverpoolu avladığımız gibi 2. gölü atıp işi bitirebiliriz.

Açıkçası şansımızı %30 görüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

öle bi gazım ki anlatamam

okulda ve işte önemli hafta olmasa bütün paramı verip gitmek istiyodum deplasmana...

porto deplasmanı gerçekten güzel deplasmandır ve zordur orası öle

yenmek için mucize gerek. zaten ilk 2 maçı kaybedip, 8 yiyip bu gruptan çıkarsak gerçekten de mucize olmuş olur

ama içimde böyle bir his var... inşallah diyelim :)
Sosyal ağlarda paylaş

İnşallah porto "biz bu maçı kesin kazanırız" diye sahaya çıkar. Orta sahası çok güçlü fakat defans ve forvette ciddi sıkıntıları olan bir takım porto. Eğer ortasahada ilk toplara basıp , oyunun kontrolünü elimize alabilirsek , yani topu ayağımızda tutabilirsek bu maçı çok rahat kazanırız. Portekiz futbolunun kişisel becerilere dayanan bir futbol olduğunu düşünürsek , çok mücadele ederek , yardımlaşarak gerekirse 1 futbolcuya 2 kişi basarak bu maçı kazanabiliriz. Ayrıca Beşiktaşlı futbolcuların şöylede bir rahatlığı var , beşiktaşın orta portoyu yenememesi normal olduğu için her hangi bir telaş ve stres içerisinde olmazlar diye düşünüyorum. ilk 25 dakika gol yemezsek bu maçı kazanırız...
Sosyal ağlarda paylaş

takım olarak basarsak alırız bence nasıl olsa yenilirsek bu yaptığımız son maç olacak onun için tüm takımın çatlayana kadar koşması lazım ilk başlarda çok koşarsak portonun da az gözü korkar o zaman maç dengeye girer
yok takım olarak savunma yapmazsak 1kişiyi ileri atıp 10 kişi kendi sahamızda kalırsak kesin gol yeriz yeniliriz ya da berabere kalırız[ki bence kesin gol atılır bu maçta] yine eleniriz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...