geffen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Valla şu WoTLK çıkış tarihi belli olsa da boşuna hyjala fln kasmasak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Temiz bir 3-4 ay var diyebiliriz herhalde yeni expansion için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 3-4 ay mı :S daha Sunwell gelecek ve hakkında BT'den daha zor olacağından başka da net bir bilgimiz yok.. ayrıca TBC çıkmadan 6-7 ay kadar önce level 70 talent&skills duyurulmuştu.. blizzard büyük ihtimal Sunwell ile birlikte sezon IV Arena ve yeni talentları da getirecek ve bunu Warhammer&AoC ile aynı zamana getirerek insanlara yeni bir content sunarak oyalama yoluna gidecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Bu resimdewn anlaşıldığı kadarıyla Warlocklar WotLK'da plate armor giyebilecekler!! NERF LOCKZ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 mercedes kaputu sence ne oluyo orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Mercedes shoulderdan esinlenerek söyledi herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Neden içimden bir ses designerların warlock setleri için bayağı uğraştığını, ama diğer setlere yeterli özeni göstermediğini söylüyor. Ben rogue tier6'ından gayet memnun değilim açıkçası. Paladinler de bayağı şikayet etmişlerdi zamanında mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Rogue T6 grafikleri o kadar kolpa olabilir yani. insanın t5 ini çıkarıp takası gelmez ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Espri anlayışı baya düşükmüş lol. O resimden çıkan sonuç lockların plate giyeceğiyse. Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Marveloth sana laflarım var ama sonra tedavi görmen gerekebilir diye sarfetmiyorum neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Adamın her cümlesinin kavga çıkarma potansiyeli var ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 mercedes kaputtan warlockun plate giyebileceği esprisi çok güzel ve yerinde bir espri.yapan arkadaşı kutlarım baya güldürdü :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Wispy said: Neden içimden bir ses designerların warlock setleri için bayağı uğraştığını, ama diğer setlere yeterli özeni göstermediğini söylüyor. Ben rogue tier6'ından gayet memnun değilim açıkçası. Paladinler de bayağı şikayet etmişlerdi zamanında mesela Sana tamamen katılıyorum.Blizzardın oyunu neden warlock ve diğer classlar olarak ayırdığını bilmiyorum ve anlamıyorum.Hem talent hem armor vs en çok warlockla uğraşılıyor.Tier 5 warlock setinden daha güzel görüntüsü olan bir set varsa söylesin biri lütfen.Rogue un tier 5 seti resmen ninja kaplumbağlardaki shredır(adını tam bilmiyorum)onun setine benziyor.Rogue tier 6 da sadece undead in üstünde biraz güzel duruyor diğer classlar giymesin bile. Mage in T6 seti ise mage leri biraz gay e benzetmiş açıkçası :) o kafalık falan rezalet Warriorların seti demir döküm atölyesinden çıkmış gibi Priest t6 set female charlarda güzel duruyor bir tek. Ve warlockun dışındaki bütün diğer class setleri gösterişsiz.Warlocku 10km öteden tanırsınız t4 t5 ve t6 ile.Blizz bu yüzden çok oyuncu kaybedicek bence şu warhammerdır age of conandır çıktığında..Warlock first mantığını bırakmalılar artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 boru değil warlock bu :P dierleri hep insani şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Lock t6 çok mal bence priestinki üzer ama t5 ine laf yok gelmiş geçmiş en güzel görünen set evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Lock çıplak gelse dahi karizma o yüzden size öyle hoş görünüyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Warlocklarda oyuna aynı parayı ödüyor diğer classlarda :) bedava verseler mage t6 seti giymicek 20 tane mage arkadaşım var lol.Mage t5 tede gerçi bi hava yok öyle.Mage dediğin birazdaha havalı olmalıydı..Rogue un T2 sinden sonraki bütün setleri yalan.Warrior T3 efsane görünüyodu.Birazda göz zevki olmalı yaw hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 bassist biraz haklısın kimi konularda katılıyorum ama rogue'un t2 den sonra hepsi yalan demen saçma olmuş. özellikle t3 set nerdeyse her class için mükemmel bir dizayna sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Zevkler ve renkler tartışılmaz dostum ben beğenmedim sen beğenebilirsin hehe.Ama şu bir gerçek çoğu tier set laf olsun diye çiziliyor wow da buda çok belli oluyor bazı setlerde özellikle :) Forumda kim hangi class açsam diye yazsa hepimiz warlock aç diyoruz.Bunun sebeplerinden biride bu tip settir talenttir en çok warlockun üzerine düşülmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 en kolpası druidinkisi olmus.. bi t3 druid setine bakıyorum bide 6 olanına daglar kadar fark var arada.. dayamıslar heryerine kus kafalarını al sana t6 set.. hakikaten tbc dizaynlarında blizz. direkman warlocklara calısmıs otekileri iki saat icinde cizmisler atmıslar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 VEYA DAHA DOĞRUSU LOCK SETLERİN TASArımını yapan kişi daha yetenekli ve zevk sahibi diyelim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Tier set dizaynı konusunda en bahtsızı zaten mageler. işte bi t4 ile biraz mage gibi görünüyordu t6 ile o da gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Absolut said: VEYA DAHA DOĞRUSU LOCK SETLERİN TASArımını yapan kişi daha yetenekli ve zevk sahibi diyelim:) LOL???? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar