Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lvl 80'e yarış yapılacak olmasının gerçek sebebi!


Sam

Öne çıkan mesajlar

Temel olarak amaç, Level atlarken oyundaki sınıflara yeni özellikler eklenmesi. Bunun sonucu olarak da yapısal değişiklikler hem itemizasyon açısından, hemde oyunun ilerleme hissi bakımından Epic Itemlerin Level atlarken değişmesi kaçınılmaz bir durum.

Espri güzel olsa da, gerçeği yansıtmıyor. Eğer World of Warcraft ve Burning Crusade arasındaki geçişe bakarsak, Tier 3 sahipleri Level 68-70 dönemlerine kadar Itemlerini değiştirmediler.

WotLK için düşünülen Itemizasyon ise bu dönüşümden pek farklı olmasa da, BC'deki gibi insanların "boşuna kastık abi gene" moduna geçmesini önleyecek şekilde tekrar tasarlanıyor. Ancak bu kaçınılmaz sonu da değiştirmeyecek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vay canına, bu kadar sade bir espriyi anlayamayan birilerini görmek şaşırttı beni. bir de ciddi ciddi cevap verilmiş ehe

70 demeyin 75 deyin, 80 deyin, rare deyin isterseniz. herkesin charı palyaçoluk evresinden geçiyor gelişimlerinin bir döneminde. t3'lü insanları da tbc'de bu yukarıdaki resim gibi çok gördük, t2 veya altını giyenler lvl 71'de böyleydi aşağı yukarı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:
Tier6 lar northrende girer girmez yeşil itemler ile değişmiyecek buna eminim. Aynı şey TBC çıktığında da oldu. Ha level 80 olduğunda gelen rare itemler falan dense bi derece yinede ama lvl 72 yeşil itemlerinin daha iyi olacağı iddiası çok saçma bence.

Katılıorum...ben lvl 68 e kadar ben end of dreams i falan kullanmıstım hala naxx chesti falan filan ki bizim guilddekiler lvl 70 tede hala t3 kullanıodu özellikle mage ler çoğu lvl 70 epic itemlardan iyiydi nihi t3 lerle kesmişti mag i..
Bu arada hala nefin düşürdüğü trinket lvl 70 epic trinketlerle yarısıo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...