Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 emziğe dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 o diil de topiin adı bitirdi beni. böle bi çeviri yok lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mercedes kaputu iyiymiş. Ne veriyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soultan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Super tespit olmuş yalnız :D Bence yeşil itemlar daha bi renkli, iç açıcı gibi :) O ne oyle T6 abartılı şekillere girmeler falan ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Dragonmax said: o diil de topiin adı bitirdi beni. böle bi çeviri yok lol "northrend'de bir warlock" yazacaktım ama locklar gücenmesin diye değiştirdim. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 lol super :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 wowu bırakalı baya zaman oldu item kasma olayı iyice ızdıraba dönmüştü şimdi bide wotlk çıkıyo iyice bayıcak wowcuları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Tier6 lar northrende girer girmez yeşil itemler ile değişmiyecek buna eminim. Aynı şey TBC çıktığında da oldu. Ha level 80 olduğunda gelen rare itemler falan dense bi derece yinede ama lvl 72 yeşil itemlerinin daha iyi olacağı iddiası çok saçma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeroverian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Temel olarak amaç, Level atlarken oyundaki sınıflara yeni özellikler eklenmesi. Bunun sonucu olarak da yapısal değişiklikler hem itemizasyon açısından, hemde oyunun ilerleme hissi bakımından Epic Itemlerin Level atlarken değişmesi kaçınılmaz bir durum. Espri güzel olsa da, gerçeği yansıtmıyor. Eğer World of Warcraft ve Burning Crusade arasındaki geçişe bakarsak, Tier 3 sahipleri Level 68-70 dönemlerine kadar Itemlerini değiştirmediler. WotLK için düşünülen Itemizasyon ise bu dönüşümden pek farklı olmasa da, BC'deki gibi insanların "boşuna kastık abi gene" moduna geçmesini önleyecek şekilde tekrar tasarlanıyor. Ancak bu kaçınılmaz sonu da değiştirmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 vay canına, bu kadar sade bir espriyi anlayamayan birilerini görmek şaşırttı beni. bir de ciddi ciddi cevap verilmiş ehe 70 demeyin 75 deyin, 80 deyin, rare deyin isterseniz. herkesin charı palyaçoluk evresinden geçiyor gelişimlerinin bir döneminde. t3'lü insanları da tbc'de bu yukarıdaki resim gibi çok gördük, t2 veya altını giyenler lvl 71'de böyleydi aşağı yukarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 emzik , kemer, kolye hepsi harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 level 71 mi var oyunda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 acid kemer süper 1980s ftw (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Aluriel said: Tier6 lar northrende girer girmez yeşil itemler ile değişmiyecek buna eminim. Aynı şey TBC çıktığında da oldu. Ha level 80 olduğunda gelen rare itemler falan dense bi derece yinede ama lvl 72 yeşil itemlerinin daha iyi olacağı iddiası çok saçma bence. Katılıorum...ben lvl 68 e kadar ben end of dreams i falan kullanmıstım hala naxx chesti falan filan ki bizim guilddekiler lvl 70 tede hala t3 kullanıodu özellikle mage ler çoğu lvl 70 epic itemlardan iyiydi nihi t3 lerle kesmişti mag i.. Bu arada hala nefin düşürdüğü trinket lvl 70 epic trinketlerle yarısıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 cinliler t3 le illidan kesti ahah.çok başarısız bir qq olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ciddi ciddi cevap yazan olmuş ya. gülüp geçin, herşeyi de yanıtlama yarışı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ahuahua süper ya.. 72 de deilde, bi 80 olup ilk 10men e girdiğinde baştan aşağı değişir bütün t6'lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ahaha cok iyi yapmıslar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 harika eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 AUHhuhaehhehe *güler geçer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Hakkaten ha ne kasmışsınız öyle ama sonuçta anafikir doğru :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 güzel düşünülmüş, ayrıca yeni itemlar da über ahaeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 hehe güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mercedes kaputa bittim omuzda çok şekil durmuş (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar