Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

teomandan super krose

matama

Öne çıkan mesajlar

walla magazinci denen les yiyicilerden tiksindigimden iyi etmis
teomandanda tiksiniyorum ama olsun

yok efendim ekmek parasi yok efendim is bu steyerek gelmyilar diyennere hastir diyorum
insan isterse her yeren para kazanir
ekmek parasi deil kolay ekmek parasi icin kadinlarin bacaklari arasinin acilmasini bekleyen milletin karisini kizini uzaktan cekip haber yapan les yiyiciler
Sosyal ağlarda paylaş

lyricler
yumruk yiyen: teoman abi!
teoman: *arkasını döner* çups!
çevreden tepkiler: uffffffffff fiyuuu offff
1. ses: teoman bey ihsana niye vurdunuz?
2. ses: niye vuruyosunuz ya teoman bey?
1. ses: teoman bey
teoman: bana bak (gibi bişi)
3. ses: teoman!! şşş!
4. ses: çok ayıp ettiniz ama ha
5. ses: neden böyle bi hareket yaptınız efendim?
teoman: beni arkamdan çeken herkese vururum ben. kim o? kim o vurduğum ibne? *adamı görür döner ve* çups!
çevreden sesler: şş hoop!
5. ses: teoman bey gazeteciye neden vuruluyor efendim?
6. ses: teoman bey gazeteciye neden vurdunuz?
7. ses: aç kapıyı aç kapıyı.
2. ses: kapat kameraları kapat kameraları!
5. ses: niye vuruyorsunuz?
teoman: sen biliyosun izzet, söyle onlara!
6. ses: teoman bey niçin böyle yapıyorsunuz efendim?
teoman: o biliyoo! arkamdan çekiyodu beni!
6. ses: yok öyle bi şey efendim! bi dakka abi kapat! kameraları kapat! kapat kameraları!
2. ses: kapat kemaraları lan! kapat kapat!
Sosyal ağlarda paylaş

muhahahah.. yannız orda teamon adamı öldürseymiş gene de o magazincilerden dayak yemezdi. neden mi? teomanı dövmeleri için mutlaka bütün kameraları kapatmaları lazım yoksa teoman servetiyle hepsinin 500 yıl mahkemelerde süründürür. fakat sorun şurdaki, hepsi kapatsa gene akıllının biri kapatmicaktı kamerasını.

ŞOK ŞOK ŞOK TEOMAN MAGAZİNCİLERDEN NASI DAYAK YEDİ

haberini yapmak için çekicekti. daha öte bir sorun da şu kiş, ordaki bütün magazincilewr öyle bi habere g.tlerini verirdi ahah

velhasıl orda hiç bi kamera kapanmazdı. teoman da istediini dövüp basıp giderdi. netekim dövmüş ve gitmiş lol
Sosyal ağlarda paylaş

teomandan nefret ettim şimdiye kadar. hala ediyorum. fakat ii geçirmiş ayrı bi mevzu orası. aynı zamanda yumrugu yiyen öküz gelip bida yumruk yiyor ya ona hasta oldum. öküz adam sende geçirsene bida adama sevinelim şöle. sokakta görsem ben yumruk geçirecem erife...
Sosyal ağlarda paylaş

insan psikolojisini dusunrusek hakli

tuvalete gdierken bile elinde kamerali 10 kisinin pesinizden abuk subuk sorularla geldigini hayal edin

ve bunu devamli yapsinlar

bi noktada sonra oluyor iste boyle

hic sevmem bu magazincileri oh olmus teomanida sevmem
ekmek parasi diye ozel hayata tecazvuz edemessin akrdesim

iyi be
adam mafya olsun saga solu tehdit etsin yakalninca "ekmek parasi" diyince bitsin olay yada "patron ole dedi" diyince
Sosyal ağlarda paylaş

Teoman normalde de terstir,çalışması zor bi adamdırda aynı zamanda.Dengesiz olduğundan olsa gerek,bu hareketleri gayet normal oyüzden :D düşünürsek okadar gereksiz haber yakalamaya ve yaratmaya çalışan haberciyi,iyide etmiş.İnsanda özel hayat diye bişey bırakmıyolar,tamam bi bakıma görevleri ama,haberi "yaratmak" için olayın suyunu çıkarıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...