gellidus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 ya bu herifin sesi sarki soylerkenmi boyle guzel cikiyor.. cok gay gibi konusmus birde arkadan cekene vururum fln diyor var bir numara hearlde :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Bide helal olsun o kafayla guzel oturtuyor indiriyor yere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 tükettiği oksijene yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Ne güzel savunması olur bu olayın he. "Sarhoştum, hatırlamıyorum" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 oyoyoy gercekten cat diye gecirmis >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 pis vurmus ama ne olursa olsun magazinci magazinci gazeteci sonucta onlar pislik olsun diye gelmiyorlar teomanın pesinden patronları istiyor para kazanmaları gerek islerini yapıyorlar arz talep meselesi yazık yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 iyi yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Theridone said: Ne güzel savunması olur bu olayın he. "Sarhoştum, hatırlamıyorum" :D sırf sarhoş olsa neyse. adam 7/24 uçuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 offff çok pis geçirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 "beni arkamdan çeken herkesi vururum" aehfuaehufahe çok güzel yapmış eline sağlık valla uyuz oluyorum magazincilere hepsi dayak yesin korkudan yapamasınlar magazin programı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 aşağı ok + sağ ok + yüksek yunruk helal +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 adamınbiri said: çok güzel yapmış eline sağlık valla uyuz oluyorum magazincilere hepsi dayak yesin korkudan yapamasınlar magazin programı +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 HELAL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 abi teoman bu kadar "şey" gibi mi konuşuyormuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 KEWL! ::o edit : o degilde kapat kameraları falan diyolar,ondan sonra kapandıktan sonra dövüyolarmı acep teo yu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 hayır abi taksiyle gidiyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 walla magazinci denen les yiyicilerden tiksindigimden iyi etmis teomandanda tiksiniyorum ama olsun yok efendim ekmek parasi yok efendim is bu steyerek gelmyilar diyennere hastir diyorum insan isterse her yeren para kazanir ekmek parasi deil kolay ekmek parasi icin kadinlarin bacaklari arasinin acilmasini bekleyen milletin karisini kizini uzaktan cekip haber yapan les yiyiciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 lyricler yumruk yiyen: teoman abi! teoman: *arkasını döner* çups! çevreden tepkiler: uffffffffff fiyuuu offff 1. ses: teoman bey ihsana niye vurdunuz? 2. ses: niye vuruyosunuz ya teoman bey? 1. ses: teoman bey teoman: bana bak (gibi bişi) 3. ses: teoman!! şşş! 4. ses: çok ayıp ettiniz ama ha 5. ses: neden böyle bi hareket yaptınız efendim? teoman: beni arkamdan çeken herkese vururum ben. kim o? kim o vurduğum ibne? *adamı görür döner ve* çups! çevreden sesler: şş hoop! 5. ses: teoman bey gazeteciye neden vuruluyor efendim? 6. ses: teoman bey gazeteciye neden vurdunuz? 7. ses: aç kapıyı aç kapıyı. 2. ses: kapat kameraları kapat kameraları! 5. ses: niye vuruyorsunuz? teoman: sen biliyosun izzet, söyle onlara! 6. ses: teoman bey niçin böyle yapıyorsunuz efendim? teoman: o biliyoo! arkamdan çekiyodu beni! 6. ses: yok öyle bi şey efendim! bi dakka abi kapat! kameraları kapat! kapat kameraları! 2. ses: kapat kemaraları lan! kapat kapat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 iyi yapmış teo helal + rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 muhahahah.. yannız orda teamon adamı öldürseymiş gene de o magazincilerden dayak yemezdi. neden mi? teomanı dövmeleri için mutlaka bütün kameraları kapatmaları lazım yoksa teoman servetiyle hepsinin 500 yıl mahkemelerde süründürür. fakat sorun şurdaki, hepsi kapatsa gene akıllının biri kapatmicaktı kamerasını. ŞOK ŞOK ŞOK TEOMAN MAGAZİNCİLERDEN NASI DAYAK YEDİ haberini yapmak için çekicekti. daha öte bir sorun da şu kiş, ordaki bütün magazincilewr öyle bi habere g.tlerini verirdi ahah velhasıl orda hiç bi kamera kapanmazdı. teoman da istediini dövüp basıp giderdi. netekim dövmüş ve gitmiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 teomandan nefret ettim şimdiye kadar. hala ediyorum. fakat ii geçirmiş ayrı bi mevzu orası. aynı zamanda yumrugu yiyen öküz gelip bida yumruk yiyor ya ona hasta oldum. öküz adam sende geçirsene bida adama sevinelim şöle. sokakta görsem ben yumruk geçirecem erife... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 insan psikolojisini dusunrusek hakli tuvalete gdierken bile elinde kamerali 10 kisinin pesinizden abuk subuk sorularla geldigini hayal edin ve bunu devamli yapsinlar bi noktada sonra oluyor iste boyle hic sevmem bu magazincileri oh olmus teomanida sevmem ekmek parasi diye ozel hayata tecazvuz edemessin akrdesim iyi be adam mafya olsun saga solu tehdit etsin yakalninca "ekmek parasi" diyince bitsin olay yada "patron ole dedi" diyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 güzel vurmuş ikisinide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ilki iyiydi de ikincide ıska geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Teoman normalde de terstir,çalışması zor bi adamdırda aynı zamanda.Dengesiz olduğundan olsa gerek,bu hareketleri gayet normal oyüzden :D düşünürsek okadar gereksiz haber yakalamaya ve yaratmaya çalışan haberciyi,iyide etmiş.İnsanda özel hayat diye bişey bırakmıyolar,tamam bi bakıma görevleri ama,haberi "yaratmak" için olayın suyunu çıkarıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar